xtreme4 napísal:Ti vravim že mam ten shit dotovany internet a ide to asi tak ze taham max 2,5KB a min 0,8KB takže akože fest net ...
To mysliš važne tie udaje? to nieje vhodné ani na obyčajné surfovanie... kontaktoval si ich stredisko? ak maš 512.... program a ťaha ti to len tak pomaly tak to musi byť niekde zrada.. myslim hardware... or u nich v systéme.... posledná možnosť.. (minimalne realna) že su také svine...
no ja som dnes posielal email ci sa to neda spravit automaticky bez toho aby som tam prisiel na prvy email mi zneksa co tam robi odpisala hned chcela meno aby zistila ci si mozem dat ten 5 mb net a od ftedy mi neodpisala asi sa zlakla alebo co
Tak dneska ma zase dojali obmedili mi net ale to je v poriadku samozrejme ak som prekrocil limit napisal som email ze limit som v ziadom pripade neprekrocil viem kolko stahujem stiahol som mozno 3gb a poslali mi email ze som prekrocil moj denní limit 2 gb sa kukam ze co ? odpisal som im ze na zmluve mam jasne napisane za mam 4 gb fup denne a uz neodpisali samozrejme
Mathews napísal:Tak dneska ma zase dojali obmedili mi net ale to je v poriadku samozrejme ak som prekrocil limit napisal som email ze limit som v ziadom pripade neprekrocil viem kolko stahujem stiahol som mozno 3gb a poslali mi email ze som prekrocil moj denní limit 2 gb sa kukam ze co ? odpisal som im ze na zmluve mam jasne napisane za mam 4 gb fup denne a uz neodpisali samozrejme
alebo ti poslu novu zmluvu kde budes mat napisane tie 2 GB
Započítal stahoval som fear 1.95 gb download a 950mb upload a už 3 den mi ide ne t 9kb/s strašné čosi ale všade je to jasne napísane aj na ich webe fup 4gb denne aj na zmluve to mam a zrazu mi napíše že mám 2 gb ?
Mathews napísal:Započítal stahoval som fear 1.95 gb download a 950mb upload a už 3 den mi ide ne t 9kb/s strašné čosi ale všade je to jasne napísane aj na ich webe fup 4gb denne aj na zmluve to mam a zrazu mi napíše že mám 2 gb ?
kb ci kB? podla mojho vypoctu je 2048 delene agregacia 1:8 256kb a teda 32kB/s...ale si v gayai,takze bud rad,ze ta neodpojili na 2 tyzdne