prosim toto ....je to nahovno kvalita, ja viem ale je to zname, uz som to par krat pocul ale neviem co to je. Toto je konkretne nahrane na mobil z radia u holica ked sa kamarat siel strihat...
Thek_SVK napísal:prosim toto ....je to nahovno kvalita, ja viem ale je to zname, uz som to par krat pocul ale neviem co to je. Toto je konkretne nahrane na mobil z radia u holica ked sa kamarat siel strihat...
double k +
toto je z jednej reklamy ale ani za nic si nespomeniem z ktorej
Hľadám zvučku EURA 2008. Na STV chodí krátka reklama na EURO v prestávkach a tam to je, ale skrátená verzia. Táto zvučka je aj v hre UEFA EURO 2008 v úvodnom videu. Díky moc
Caprico napísal:prosím vás neviete ako sa volá zvučka čo dávajú v telke na reklamu z orang-u? na fibernet thx
Pouzivana piesen sa vola "Take the light and go", skomponovalo ju trio: Graus-Kachut-Zubak specialne pre Orange na ucely TV spotu. Interpretom je Sarkan.
Je to starsia pesnicka, nejake 70-80 roky, spieva sa tam nieco ako "way that long" a potom daco ako "driven me crazy", spieva to chlap a je to pomerne zname len neviem nazov...
Caute, tak ja patram po takej pomalej pesnicke, kde sa spieva tusim nieco ako "million places, million faces(alebo spaces)..." Ale na youtube som s pomocou google nasiel iba vselijake blbosti. To, co hladam znie podobne ako napriklad REM. Spieva to chlap a s uplne pokojnym hlasom, chodilo to aj v radiach, nemate nejake tipy?
//Aiden: aaaaano