Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ale pravidelne fajcenie je aj to ak si niekto da kazdy piatok a sobotu
Ze ide von z partiou a da si za sluka a vipije si domof pride na bomby a potom ide este aj v sobotu-To je asi tak cez skolsky rok alebo mimo leta
pretoze v lete to moze byt aj kazdy no ne ze uplne kazdy den ale proste v lete si da za sluka (samozrejme ked ma peniaze) castejsie ako inokedy
//autoeditácia príspevku ( 04 Jun 2008, 14:48 )
A este k tej legalizacii
Mne je jedno ci bude legalna alebo nie pretoze kupit sa da tak ci tak a aj fajcit sa bude tak ci tak rozdiel bude len v tom ze to bude legalne. Kludne by stacilo keby neboli take upne debilitne tresty za uzivanie travy ved dostat niekolko rokou zato ze si zapali travickua prichitia ho potom je fakt debilina
Ze ide von z partiou a da si za sluka a vipije si domof pride na bomby a potom ide este aj v sobotu-To je asi tak cez skolsky rok alebo mimo leta
pretoze v lete to moze byt aj kazdy no ne ze uplne kazdy den ale proste v lete si da za sluka (samozrejme ked ma peniaze) castejsie ako inokedy
//autoeditácia príspevku ( 04 Jun 2008, 14:48 )
A este k tej legalizacii
Mne je jedno ci bude legalna alebo nie pretoze kupit sa da tak ci tak a aj fajcit sa bude tak ci tak rozdiel bude len v tom ze to bude legalne. Kludne by stacilo keby neboli take upne debilitne tresty za uzivanie travy ved dostat niekolko rokou zato ze si zapali travickua prichitia ho potom je fakt debilina
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
ja poznam par ludi co fajcia velmi casto, napriklad kym ide do roboty tak si da kazde rano dve bonga a ked pride z roboty tak si zahuli zase, a nezda sa mi ze by bol nejaky vymeteny bol to moj kolega v robote a teraz si zohnal vymakany flek a zaraba jak svina...dalej poznam chalana co fajci zelinu uz 7 rokov niekolko krat do tyzdna(ked ma tak fajci stale x-krat za den) a teraz chodi na vysoku skolu a zvlada v pohode...takze co ja viem, podlamna to zalezi aj od cloveka ako to na neho posobi, ale je zas pravda ze toto sa im moze vsetko vypomstit neskor...ViRuS napísal:20 rokov fajcenia viac ako 5 jointov denne to uz nie je uzivanie ale fungovanie na marihuane... ako uz pisal kaonashi nie je to nic nove... ale tiez nepoznam nikoho kto by tolko sfajcil za den
-
El Bastardo
Light Star
fajčenie marihuany
nefajčiť len preto že to je protizákonné..hmm no neviem keby človek rečpektoval všetky zákony tak by nebol nič viac ako nástroj.Zakážu chodenie von po 18:00 a ja s tým budem súhlasiť ?len preto že tak hovorí zákon ja na fajčení marihuany nevidím nič zlé.Pokial človek neobťažuje svojim správaním ostatných ľudí nech si robí čo chce.
Predvčerom som čítal takú knižku o priemyselnom využití konope. Bolo tam popísaných kopa veci, cez historiu, šlachtenie, odrody, spôsoby spracovania a samozrejme využitie.
Myslím, že pre technické účely by sa mala konopa využívať. Okrem širokeho využitie v priemysle by to malo aj jednú výhodu, ktorá by bola paradoxom - odzvonilo by outdoorovým a z časti aj sklenníkovým - šlachteným psychoaktívnym odrodám. Bežný 3-4 metrový samec ma rozptyl peľu až do okruhu 250 metrov, čo by uplne znehodnotilo šlachtené samičky (ktore sa hulia jedine neopelene).
Čo sa týka indooru, maniaci čo investovali tisice do kúpi či výroby growboxov budu pestovať či je to legalne alebo nie.
Myslím, že pre technické účely by sa mala konopa využívať. Okrem širokeho využitie v priemysle by to malo aj jednú výhodu, ktorá by bola paradoxom - odzvonilo by outdoorovým a z časti aj sklenníkovým - šlachteným psychoaktívnym odrodám. Bežný 3-4 metrový samec ma rozptyl peľu až do okruhu 250 metrov, čo by uplne znehodnotilo šlachtené samičky (ktore sa hulia jedine neopelene).
Čo sa týka indooru, maniaci čo investovali tisice do kúpi či výroby growboxov budu pestovať či je to legalne alebo nie.
-
Začiatok Konca
Professional
Re: fajčenie marihuany
Pokiaľ tým neobťažuje ostatných.. keď vidím niektorých feťákov, .. ale to je na inokedy.. áno, pokiaľ s tým neotravujú, nech si to fajčia.. sú to ich sračky.. Ako v USA, keď šoféruješ pod vplyvom alkoholu.. ak nič nespravíš, nemáš nič, ale ak nabúraš, alebo nebodaj niekoho zabiješ, tak sa ti to pekne všetko zráta aj to, že si bol na*ebaný.. tak by to mali robiť s trávou..Fondo napísal:nefajčiť len preto že to je protizákonné..hmm no neviem keby človek rečpektoval všetky zákony tak by nebol nič viac ako nástroj.Zakážu chodenie von po 18:00 a ja s tým budem súhlasiť ?len preto že tak hovorí zákon ja na fajčení marihuany nevidím nič zlé.Pokial človek neobťažuje svojim správaním ostatných ľudí nech si robí čo chce.
Re: fajčenie marihuany
čo také môže spôsobiť taký zhulákaný človiečik? (ale samozrejme aj keď sústredenosť na riadenie je možno ešte väčšia než za triezva, za volant by som ich nepúšťal).. jediné čím sa väčšinou taký zhulenec previní je.. že je zhulenýZitePunkom napísal:tak by to mali robiť s trávou..
-
Začiatok Konca
Professional
Áno, pokiaľ tú trávu rieši pre seba, nedávaju a neponúka ju neplnoletým.. neprechádza na ťažšie drogy, nejde do ústavu a tam nepoberá dane, ktorí platia slušní a normálni ľudia.. Do vtedy je to jeho vec..
a za volant určite nie.. čo ak sa v tej chvíli namotá na inú vec, ako je riadenie auta?.. kto to má vedieť?.. 
To nie je pravda-hulia sa aj opelene..Vari sa z nich..Atd...Frikso napísal: Bežný 3-4 metrový samec ma rozptyl peľu až do okruhu 250 metrov, čo by uplne znehodnotilo šlachtené samičky (ktore sa hulia jedine neopelene).
Anyway-ak by to malo posobit,ako zneskodnovac samic,tak si predstav,kolko by vsade toho muselo rast..
No mozno opatrnejsi,ale zase clovek pod vplyvom travy,lahko chyti paniku..Hlavne,ak nie je notoricky hulic.Jelko4 napísal:Vysledkom testu ktory som pozeral bolo ze vidici na marihuane su ovela opatrnejsi a kludnejsi nez ty na alkohole.Kazdemu cloveku ktory si sadne za volant pod vplivom alkoholu by mali na dozivotie zobrat vodicak.
-
Začiatok Konca
Professional
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
-
Začiatok Konca
Professional
Opelena rastlina sa huliť nedá. Na konope sa fajči kvet. Keď sa kvet opelí, vytvoria sa semienka. Variť sa z toho dá, to máš pravdu - z listov a stoniek. No najviac THC je v samičich kvetoch (šiškach).dudo02 napísal:To nie je pravda-hulia sa aj opelene..Vari sa z nich..Atd...
-Čo sa týka výsadby, tak nemyslím, že by sa to malo vysádzať pre účel, aby to znehodnocovalo THC šlachtenýjrastlín. Vyššie som písal, že z konopy je široke využitie (papier, laná, tkane/netkane textilie, olej zo semien, biopaliva, farmaceuticke vyrobky).
-
peterkozel
Medium Professional
-
peterkozel
Medium Professional
ja len nechapem ze chalan pisal ze hulil a mal aj flash a pride mi to smiesne pretoze chalanisko je asi jediny ktory ma pri huleni nejaky flash ci co - alebo v zivote nehulil...2Pacaveli napísal:pokial dobre pamatam, z jednej mojej temytak je to, ze sa ti na chvilku prestane okyslicovat mozog a na par sekund odpadnes...
-
Začiatok Konca
Professional