holky a zvieratka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

holky a zvieratka

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

No ludia takze zacal by som takto. Zvierata mam rad. Ale ked si chcem kupit psa tak si kupim PSA nie nieco male chlpate co neviem kde ma oci a kde zadok a pritlacit to viac k zemi je z toho prachovka. :roll:
Dufam ze mi hned nebudete strhavat karmu ale ja nemozem aby som to niekde nenapisal tak sa prosim chlapi vyjadrite k teme. Ide o to ze aj ked su kamarati vonku s holkami alebo ja tak tie kocky so sebou beru aj domacich milacikov. Ako vravim robia to aj mojim kamaratom nielen mne. Kamarat ide s holkou akoze na prechadzku a ona vezme ja ani neviem co to je so sebou vonku. Ale ona toho "psa" neda na voditko ona si ho berie do ruky,mazli sa s nim hra sa s nim. Sak v pohode Ale ten pes je viac pobozkany jak my vsetci dohromady a ked mi este povie ze s nim spi od prvej chvile jak ho dostala tak idem k zemi. Tak holka pozna chlapca ako dlho a do postele s nim neide hned ako sa spoznali nemazna sa s nim tolko ani nic. Chcem podoknut ze tie "psy" sa maju dakedy leepsie ako ludia a ja sa nato nemozem pozerat. A este ked mi ho davaju do ruk s tym no neni zatucky? No nedas mu pusinku? A to sa jedna o holky co maju 20 a viac. :roll: A doraza ma ked ten pekinsky palacovy psik na mna zacne stekat a nebodaj snazit sa ma kusnut,opakujem ja mam zvieratka rad ale ja by som do nho tak rad kopol ze az. A poviem nech mi da pokoj alebo na mne vidno ze som nervozny dostanem sprsku vycitok :roll:
Mate podobne pocity alebo skusenosti? Lebo ja z tych chodiacich prachoviek naozaj nemozem.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ob3l1x »

no ja s tym problem nemam :) caja ma rotweilera (fenka) :D to by na ruky tazko zobrala :) spavat s nou nespava :) maznat sa s nou tiez nemazna a nedava jej pusinky ...
zatial som tak silno "inteligentnu" slecnu ktora ma nejaku prachovku a mazna sa s nou este nespoznal :) nastastie
vacsina holiek co poznam a ma psa tak su uplne normalne a takto ako pises sa nesprava ani jedna ... add ziaden z tych psov nie je prachovka ani nic take ...
vsetky 20 a viac ;-)
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

len preto, ze pes nedokaze rozmyslat nad takymi srackami ako ty.. to je ten dovod!
sokolik
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sokolik »

qwerty, ty snáď žiarliš na toho "psa"? vieš, prečo sa k nemu tak správa? - nemá tvár...na to si zvykni...zrieš si aj ty dajakého psa, ale niečo poriadne, chlapské, a potom na to zbalíš vééľa čajočiek :wink: Ale ten tvoj PES nesmie zožrať toho ich "psa" :lol: :lol:
qwerty-xyz

Kaonashi napísal:nuž čo, kto nemôže alebo ešte nechce mať deti...a bábiky už sú mimo...tak si rozmaznáva zvieratko
presne tak mi to pripada a ako napisal kolega hore ze ona take holky nepozna tak treba prist na vychodne slovensko tu su asi nejake ine holky. Alebo to len ja mam smolu na take "inteligentne" ...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

nemam problem s tym az v takej miere ako ty ... ale ked idem s holkou po vonku a ide nahodou nejaky pes medzi chleba oproti nam -> jej to je krasny psik, no neni zlaty ... boa, keby bol zlaty tak by som ho dal do zalozne ... mam velmi rad psy ... PSY, nie hajzlové štetky podla mna musi mat pes formu, musi vyzerat, musi mat stavbu, vediet vzbudit rešpekt, v pripade nebezpecenstva ochranit svojho pana, pomoct mu a byt INTELIGENTNY a POSLUSNY a VERNY ... male štetky ani jedno z toho nesplnaju ... su to obycajne ozdoby, to si radsej kupim plysaka nie ? ...

... podobne aj so skreckom ... holka ma problem s tym ze sa nedokazem nadchnut pre to aky je pekny .. mne na nom nepride pekne nic, je to taky isty hlodavec ako aj potkan, tym to u mna hasne ... a sak si ho zober na ruku, hovorim a co mi to da ? maximalne ma to tak poskrabe, osere, ochčie alebo mi to tymy hnusnymi pazurmi roztrtka softshellku ... cely zisk ... a este sa urazi ked jej poviem ze z mojho pohladu zabavi skrecok akurat tak vtedy ked prebehne zapnutym vysavacom ...

... nech si niekto so psom spava kolko chce, nech sa mu to tmoli popod nohy ... ale nech sa svoj "vrucny vztah" k nemu nesnazi prenasat aj na ludi ktorych to sakra vobec nezaujima ...
qwerty-xyz

pinco napísal:tak použi svoj dar a odožeň všetkých psov

viď tvoja téma http://www.hojko.com/vyzarovanie-zla-t93785.html
sak hej :roll: len by si mal vidiet potom tie holky ako sa tvaria ako ublizujem im psikom.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

veď to nevidno, že ty použiješ svoju energiu :twisted:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

keby sa s tym psom nebavili tak naco by ho mali? na psa ziarlis zbytocne pretoze ty niesi pes, ale ked ta to moc irituje tak tam nechod, neukazuj sa a mas pokoj, aj ked popravde kto by chcel zenu ktora by sa k nemu chovala ako ku psovi? :roll:
Janta
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Janta »

Ten pes o ktorom je rec je maly a pritulny, chlapy su velky a pritulny :arrow: co sa zeny rozhodnu brat na ruky a muchlovat :lol: ?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

No vieš, so psom môže spať, bez toho, aby sa bála, či otehotnie, so psom sa môže bozkávať bez toho, aby sa stresovala, či niečo pokazí. Psovi môže hovoriť miláčik,môj zlatý maličký na verejnosti a nebude jej vyčítať, že sa chová ako malé decko. So psom je to jednoduchšie, darmo je. :D Mal by si byť rád, že má vzťah k zvieratám, lebo potom bude mať aj priateľský postoj k ľuďom a hovorí sa im aj domáci maznáčikovia, nie nadarmo. Preto si ho človek zväčša zadováži, aby sa mal s kým maznať. :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

si zober ja mam tiež psíka (síce kus väčšieho) a poviem ti toho psa mam radšej ako vlastného brata a určite ho má miesto ešte pred holkou..
holka sa s tým musí hold zmieriť alebo nemá šancu..
tiež so mnou spáva v posteli a dokonca ked jem yougurt tak ho oblyzuje z mojej lyžičky.. a vôbec mi to nevadí..
je to člen rodiny proste a moje všetko takže ja tým holkám úplne rozumiem a dokonca som rád ked holka ma psíka a má ho rada
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Tiez prispejem k teme o psich slinach, aj ked je to scasti OT :D nedavno v mythbusters riesili prave tuto problematiku a dosli k zaveru, ze v psej tlame (teda aj v slinach) je sice menej bakterii ako v ludskych ustach, ale su agresivnejsie, cize je to skoro za jedny boty :)

marteenka.s
, ja keby som mal psa, tiez ho mam rad a sa s nim mazlim, urcite by som to neprehanal do miery, ze budeme jest zo spolocneho taniera, ale mal by som ho velmi rad, inak by som ho asi nemal. Aj ked som mal macku, tak som si ju braval do postele a pouzival ju ako relaxacny prostriedok :D stacilo ju trosku poskrabkat pod bradou a uz vrcala a tulila sa. Genialna vec taky pritulny tvor :D a ta moja bola extra pritulna, ked som sa s nou chcel mazlit 4 hodiny, tak bola pri mne 4 hod.
ak by som mal mat psa (sice som mackovy :mnau: , ale co ak), tak by som urcite nechcel psa vo forme privesku na kluc, dakeho maltezaka ci nieco podobne, moc by sme sa k sebe nehodili :D. z triedy kompaktnych modelov by som akceptoval jack russela, male sidlo, sice narocne, ale podujal by som sa na to :)
Janta
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Janta »

Zviera by nemalo mat prednost pred clovekom, aj ked je mensia pravdepodobnost ze ta zradi. Mam kocura, je to taky maly chudacik co dokvitol ani neviem odkial, prvy rok chodil len o troch labkach, ma doskrabany nufacik, par zubkov a trcia mu kosti odvsadial. Ale je to pre mna ten najkrajsi kocurik na svete, moj pucik. Ale nikdy nebude stat pred clovekom, takze tak.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

jo a ešte by som dodal.:
psie oči sú tie nanehaditeľnejšie ked ma človek nechutnú depoku.. človek sedí celý v shite v gauči.. príde s hračkou že sa chce hrať ale hned ako ma uvidí potočí hlavu nastraží uší,, pustí hračku skočí na gauč a papulku si položí na stehno a kuká namna .. stýlom neboj to bude dobre.. to je úžasné alebo ked človek dojde domov a ta nefalšovaná radosť že krútiacim chvostom všetko dookola pozhadzuje..
ale myslím že toto nemá nič s topicom tak sry

//erytrocyt: Téma premazaná od spamu.
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

no, ak toho psika ma tak rada tak jej NIKDY nepovedz ze do neho chces kopnut prosim:) a nechapem ze chlapci nevidia ake su tie zvieratka zlatunke:)tak ako ludia su rozni tak aj psi...:)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

tu nikto nehovori, ze chlapi nevidia ze tie zvierata su zlate, aj mne sa pacia stvornohi chlpaci, ale tu sa bavime o extremnom trende, ze pes nepotrebuje nohy, lebo vsade ich panicky nosia, ci na rukach alebo v taskach, robia im copiky, kupuju bizuteriu, chodia s nimi do salonov, bozkavaju ich castejsie ako chlapov... a za vsetko moze paris hilton :lol:

sokolik: nie ju, ale ona vlaci tak zverinec a zenske sa po nej opicia :roll:
sokolik
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sokolik »

Kibo napísal:...a za vsetko moze paris hilton :lol:
ju niekto nosí na rukách alebo v taške? :D viac by jej možno pristalo čierne plastové vrece....alebo možno aj ružové....no hlavne nepriehľadné :twisted:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Kibo: No Paris a jej nápady to už je iný extrém, vhodný pre slobodu zvierat. Veď to je trápenie pre tie zvieratá, aby bol pes celý deň strčený v kabelke. :roll:
mi-chau
Darca
Darca

Re: holky a zvieratka

Príspevok od používateľa mi-chau »

qwerty-xyz napísal:... Tak holka pozna chlapca ako dlho a do postele s nim neide hned ...
no fajn, ale pes ju nepretiahne a ak by aj hej tak by jej na druhy den zavolal..
Napísať odpoveď