Dufam ze mi hned nebudete strhavat karmu ale ja nemozem aby som to niekde nenapisal tak sa prosim chlapi vyjadrite k teme. Ide o to ze aj ked su kamarati vonku s holkami alebo ja tak tie kocky so sebou beru aj domacich milacikov. Ako vravim robia to aj mojim kamaratom nielen mne. Kamarat ide s holkou akoze na prechadzku a ona vezme ja ani neviem co to je so sebou vonku. Ale ona toho "psa" neda na voditko ona si ho berie do ruky,mazli sa s nim hra sa s nim. Sak v pohode Ale ten pes je viac pobozkany jak my vsetci dohromady a ked mi este povie ze s nim spi od prvej chvile jak ho dostala tak idem k zemi. Tak holka pozna chlapca ako dlho a do postele s nim neide hned ako sa spoznali nemazna sa s nim tolko ani nic. Chcem podoknut ze tie "psy" sa maju dakedy leepsie ako ludia a ja sa nato nemozem pozerat. A este ked mi ho davaju do ruk s tym no neni zatucky? No nedas mu pusinku? A to sa jedna o holky co maju 20 a viac.
Mate podobne pocity alebo skusenosti? Lebo ja z tych chodiacich prachoviek naozaj nemozem.