velmi dobry a dostatocne informativny clanok je tu: http://dsl.sk/article.php?article=5864&title=
k tej cene- ratajte ze mozu dat operatori cenu 200 dolarov, ale pri pausale podnikatel 1000 vam to je viete co platne (ten pausal len ako priklad pisem, neviem aky k tomu daju)
"Ceny, v prepočte 3 900 Sk a 5 800 Sk, samozrejme počítajú s viazanosťou."
Predcasna radost. Niektory si myslely ze ho uz maju.
Vedel som ze tie cenu su hlupost, tak my nedalo a hladal som. A na bonuse boly realne ceny. Asi to tak bude.
len ste zabudli na jednu malickost... ze cenu si nemozte preratat kurzom dolaru... http://www.iphoneobchod.sk/
a to este pred nedavnom stal okolo 19 000,-
inak v amerike ide po 400 $ a nie po 1000 $
takze aby ste neboli sklamani...
tusim iPhone zacne po celom svete v rovnaku dobu...
zatial co su spravy tu z AU tak zacne taktiez s cenou 200 a 300 AUD kedze sa australsky dollar skoro vyrovnal americkemu...
Samozrejme ze to bude iba k pausalom a to od $79 nahor (+/- 1500SKK)...
jj urcite zozenie aj mimo pausalu, ale nie za cenu 199 USD, tiez som sa pozastavoval nad tou cenou a vychadza mi, ze to musi byt jedine s pausalom a budeme radi, ked to bude za 199 USD pri nejakom pasualy 100 ak nie 1000 .
PS: Ako ak to bude za 199 USD bez pausalu (co na 100 % nebude), tak kupujem aj ja a to som bol proti iPhone v prvej verzii .
tak som prave hovoril s kamaratom co pracuje v APPLE a tu v AU sa bude iPhone predavat za $250 samozrejme k pausalom $79 a vyssie....
Neviem neviem ci doma na SK to bude menej...
a co bude zahrnat ten pausal to som zvedavy ja by som si vedel predstavit neobmedzeny internet (FUP ktore by som toleroval 10GB a vyzsie) aspon 120Minut do vsetkych sieti a vikendove takych 250min. len neviem ako to budu riesit tu s tym netom v usa tam maju vsade wifi tak nemaju problem unas to etste neni nejake slavne tak ale 3g je tiez dost rychle ale pocitam ze cena tak od 1000-1200< vyzsie
jumper napísal:koly iphonu robia baliky sluzieb inak to asi nebude ani na slovensku ale bude sa musiet dat kupit aj nedotovany
sak urcite ho zozenies aj nedotovany ale nie oficialne u operatora ale bud cez nejakych ,,smelinarov", bazary resp. obchody typu iphonobchod.sk ci ako to je / alebo mozno aj oficialne u operatora ale to vyriesia tak ako napr. vo francuzsku a bude sa dat zo zakona kupit aj nedotovany ale za napr. 30k (a napr. 30k by za Iphone myslim ze nedal nik lebo za taku cenu zas nestoji)...
BTW som zvedavi k akym to bude pausalom : - / (ktovie ci nie iba k VIP (Orange))
naco kupovat iphone ked si mozem kupit poriadne PDA alebo smart phone ktory ma ovela viac funkcii,kompatibitlnost a nie je predrazeny. Iphone ludia neurazte sa je pre blbych ludi co sa chcu ukazat a byt IN. Kto ma daco v hlave a rozmysla realne a trocha ekonomicky a technicky by si to nekupil. Mal som take "problemy" s kamaratom ktory musel at za kazdu cenu Ipod a vsetko s nim suvisiace. Ja mam creative zen vision M a je to ovela lepsie oproti Ipodu slavnemu ktory sa furt sekal a bol cely na velke H. Tak to bude aj so slavnym Iphone.
Za chvilu vymyslia Izachod Iakvarium a Itoaletny papier na ktorom budu jablcka biele.