Sleduje ta kamera
-
qwerty-xyz
Re: Sleduje ta kamera
tak v ziline ich uvidis dost dobre a sak nesom sprosty oni si myslia ze ked daju kameru do tmavej pologule hore na strop takze nevidim ako sa tam vrti?Sheep napísal:neviem sice preco az 4 kamery ale v mnohych pripadoch si kameru ani nevsimnes, su velmi zasite, nenapadne...malokto vie o tom kolko kamier ho uvidelo pocas chodu ulicou v centre mesta, alebo chodis na jedno miesto jest a uz niekolko rokov na teba cumi kamera
ja som za ich rozmiestnovanie... je to dobre... citim to hlavne ked idem odparkovat auto tak vzdy ho radsej zaparkujem na nejake miesto blizko banky , bankomatu alebo niecoho kde kamera monitoruje aj miesto kam som zaparkoval... sice ta kamera ma pred kradezou neochrani ale aspon mam nejake dokazi pre poistovnu a podobne
-
Začiatok Konca
Professional
Ja policajtov nemám rád.. viem prečo.. aj keď som s nimi žiaden konflikt nemal(nehovorím, že všetkých).. Napr. kamoši šli si dať burger večer a blízko nich sa strhla dosť brutálna bitka(piatok večer) policajti chvíľku pozerali a potom si išli od kamošov vypýtať občianske.. a típci ho zatiaľ kopali na zemi..
áno, kamery by mali byť, ale mali by byť označené miesta, kde som sledovaný.. lebo viem, že aj v našom meste sú kamery, ale miesta tam označené nie sú.. a keď by som napr. chcel mať s priateľkou niekde na lavičke chvíľku súkromia, tak ani neviem, a policajt sa na mňa díva..
malo by to byť jednoznačne označené... 
áno, kamery by mali byť, ale mali by byť označené miesta, kde som sledovaný.. lebo viem, že aj v našom meste sú kamery, ale miesta tam označené nie sú.. a keď by som napr. chcel mať s priateľkou niekde na lavičke chvíľku súkromia, tak ani neviem, a policajt sa na mňa díva..
-
Začiatok Konca
Professional
-
qwerty-xyz
nos pistolPatyk napísal:je to podla mna uzitocna vec.. hlavne ked cloveka napadne nejaky sialenec..
a myslis, ze by ti banka poskytla zaznamy z kamery kvoli nejakemu autu? pochybujemmicpu napísal:ja som za ich rozmiestnovanie... je to dobre... citim to hlavne ked idem odparkovat auto tak vzdy ho radsej zaparkujem na nejake miesto blizko banky , bankomatu alebo niecoho kde kamera monitoruje aj miesto kam som zaparkoval... sice ta kamera ma pred kradezou neochrani ale aspon mam nejake dokazi pre poistovnu a podobne
kamery mi nevadia, ale neviem, ci plnia ucel