I/P: 50mW green laser
-
drunkenR!DER
Light Expert
-
midnight_man
Guru
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no te ze nevies ty, neznamena ze to nejde, ide tomidnight_man napísal:len tak od veci k tym laserom 200mW neviem ci by slo na baterky su to hodne velke zdroje ked je to v klasickom lasere co uzivam na diskoteky, k tym modrym mam doma jedensice nieje na baterky
na slovensku nedostupne masp ravdu, ale za tie peniaze...tazko sa to predava
SP33DO o 20 mw alebo 200mw ? Najnizsie co mam a budem mat budu len 30mw.
-
streetrider
Novice
200mW laser zeleny
Zdravim ta Kukiak, som tu novy na fore neviem ako to tu bezi, mna velmi zaujimaju tie lasere cital som na prvej stranke ze mas viac druhov. Mna velmi laka ten 200mw zeleny, cital som o tom hodne, nuz ked uz za to mam dat okolo 3500 poskutyjes aj zaruku alebo ako teda? Co ak sa mi pokazi behom 2 mesiacov, da sa to nejako reklamovat?
Preotze googlil som:) a vygooglil som jeden internetovy obchod www.v-point.sk a maju v ponuke tiez zelene lasere no a nakolko je to firma dokaze poskytnut 2 rocnu povinnu zaruku co su omnoho mensie nervy i ked cena je len o nieco vyssia. jaa neviem
Preotze googlil som:) a vygooglil som jeden internetovy obchod www.v-point.sk a maju v ponuke tiez zelene lasere no a nakolko je to firma dokaze poskytnut 2 rocnu povinnu zaruku co su omnoho mensie nervy i ked cena je len o nieco vyssia. jaa neviem
-
streetrider
Novice
200mW zeleny laser
200mW zeleny za 1000 ? minimalne 2800 ale dik za radu 
-
streetrider
Novice
200mW zeleny laser
Co myslis tym nwm? Rozdiel medzi nimi je velky, cerveny nevidno luc tak ako zelenyy, zeleny niekolko nasobne udajne viac vidno ako cerveny. A fialovy to suu dajake novinky, je to proste cool ten fialovy aj modry proste nie je to standard 
No a 200mW predsa uz zapaluje zapalky, prepaluje tmave veci a tak.
No a 200mW predsa uz zapaluje zapalky, prepaluje tmave veci a tak.