pekne.Hacket napísal:chza jak mi vyšiel tip úplne presne
chorvati zase raz potvrdili, ze ich nemozno podcenovat. tento zapas bol uplne o inom ako ich zapas s rakusanmi. pekne uhrali nemcov.
vidis, zabudol som na modricap4ra napísal:Priklanam sa k nazorom na rozhodcov. Na konci uz to fakt nezvladli. Ten Nemec sice prehnal, co spravil, ale uz to mohol s tym ukoncit. Ta zlta pre Modrica, no neviem.
ked ti vyjde aj to RAK 0:2 POL tak mas u mna K+Hacket napísal:chza jak mi vyšiel tip úplne presne
aj ked je nemecko "moj" turnajovy tym, celkom som fandil chorvatom, len ten nas spolukomentator stym "taktickym a strategickym pomalym tempom lebo to vyhovuje chorvatom" mi siel trochu na nervi, ta cervnena pre bastiho to bol teda riadny preslap hlavneho...profik napísal:chorvati hrali velmi dobre, zo zaciatku behali za vsetkymi loptami, napadali a nemci si stym nevedeli poradit. Modric hral perfektne, obysiel 1-2hracov a poslal presnu prihravku. Takze Chorvatsko![]()
. Skoda, ze swainstaiger nehral od zaciatku, je ofenzivne velmi dobry a po tom co prisiel na ihrisko nemecko ozilo. A ta cervena karta na konci
tam to zafilmoval chorvat, podla mna to na cervenu nebolo(bolo to obycajne strknutie). A aj Lahm hral velmi dobre
. Nemci su moj oblubeny tym, ale chorvati si vytazstvo zasluzili, aspon za 70min
Súhlasím, že tá penalta bola nezaslúžená, lebo pri štandardných situáciách sa také veci ako ťahanie za dres dejú skoro stále, ale ten poľský gól rozhodne nebol z ofsajdu veď ešte o dosť ďalej za Guerreirom stál nejaký obranca. Ináč tiež si myslím, že Rakúsko si zaslúžilo vyhrať na celej čiare, ale potvrdilo sa, že nemajú zakončovateľa. Inak paradoxne podobná smola ako Švajčiarsko, ktoré hralo tiež dobré zápasy a prehralo a už majú isté vypadnutie zatiaľ čo u Rakúska je to zatiaľ iba skoro isté.bizzy napísal:PENALTA =D to snad nie.
Rakušania si sice zasluzili dat gol za prvy polcas, ale asi nemala byt.
Poliaci dali gol z offside-u, cize 1:1 =]
Bol to super zapas, rovnaka uroven teamov a ked zistili, ze sa nemaju coho bat tak ukazali ze vedia hrat.
bol z offside. Pánko na Prime z jeho tutifruti ceruzkou to rozanalyzoval az sa pri tom spotil.Vesper napísal:..
ta jedenastka bola uplne darovana. takych subojov pri rohoch ci priamich kopoch je v sestnastke kopec.kali520 napísal:Zapas Rakusko Polsko bol celkom dobry, Rakusania si urcite viac zasluzili vyhrat.
K tej 11m, podla mna bola zasluzena a taketo veci by sa mali piskat castejsie. Futbal je sice kontakty sport a uznavam styl anglickej hry telo na telo, ale tahanie za dres a pod. do futbalu nepatri, nech toho hraca ubrani sikovnostou a nie tahanim.
Ak sa to zacne piskat tak hraci sa tahat nebudu.Lewis napísal:ta jedenastka bola uplne darovana. takych subojov pri rohoch ci priamich kopoch je v sestnastke kopec.
keby sa to malo vsetko piskat tak je 5-6 jedenastok kazdy zapas iba koli tomu.
rozhodca daroval rakusanom bod. ale pravda je ze za ten uvod si ho aj zasluzili
to je mozno pravda... ale je zaujimave ze to rozhodca zacal piskat az na konci zapasu... ale to je jedno aj tak postupia chorvati a nemci.kali520 napísal:Ak sa to zacne piskat tak hraci sa tahat nebudu.