EURO 2008
No podobna penalta bola odpiskana v zapase co prave skoncil medzi Talianskom a Rumunskom (a volaco minule hlasili ze tieto situacie ako su drzania za dres budu na ME trestat), skoda ale ze Mutu nedal (zaujimave ze vacsinou najvacsie hviezdy muzstva 11m nepremenia)Lewis napísal:to je mozno pravda... ale je zaujimave ze to rozhodca zacal piskat az na konci zapasu... ale to je jedno aj tak postupia chorvati a nemci.
a dnes sa rozlucia so sampionatom taliani. a holandsko-francuzsko bude X aspon dufam, lebo to som podal...
Taliani sice mali v tomto zapase nejake sance ale aj tak si myslim, ze sa znova ukazalo, ze utocit nevedia, vsecky ich sance pramenili z centrovanych lopt, ani jedna narazacka, ani jedna kolma prihravka, proste tvorivost u talianov je nulova.
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Holanďania opäť výborne... je to generácia, ktorá môže oživiť spomienky na majstrov Európy z roku 1988...
Dnes opäť ukázali mimoriadnu útočnú silu, kreativitu a technickú, no zároveň jednoduchú hru...
Snáď to Marco s Oranjes dotiahne až do finále, tam by som ich najradšej videl hrať proti Portugalcom...
Ale ešte je skoro o tom polemizovať, zvlášť keď sa hrá "k.o. systémom"...
Dnes opäť ukázali mimoriadnu útočnú silu, kreativitu a technickú, no zároveň jednoduchú hru...
Snáď to Marco s Oranjes dotiahne až do finále, tam by som ich najradšej videl hrať proti Portugalcom...
Ale ešte je skoro o tom polemizovať, zvlášť keď sa hrá "k.o. systémom"...
-
nejakymarko
Addict
hoci francuzi zacali hrat az po 1. gole bol to dobry zapas. skoda tej efektivity v zakoncovani, tu maju na zialnej urovni, keby daju nejaky ten gol skorej tak to mozno vyzera inak .... ale holandania hrali dobre a dali pekne goly. dufam ze budu vo finale
s niekym z dvojice portugalsko alebo francuzko, ale to by muselo zacat hrat
este bude sranda kto postupi z dvojice francuzko - taliansko zo skupiny. verim ze francuzi ukazu ze na to maju ! ;D
este bude sranda kto postupi z dvojice francuzko - taliansko zo skupiny. verim ze francuzi ukazu ze na to maju ! ;D
Z tych ich prihravok co mali dokopi nic nebolo. Vsetky Talianske sance boli vypracovane z centrovanych lopt.Hacket napísal:no to s tebov nemôžem súhlasiť Cassano,Perotta a del Piero mali narážačok dosť a krátke náhravky v šestnástke sa tiež nepočítajú???
No a Holandsky vykon na tomto turnaju zatial nadhera, vobec som necakal ze zdolaju Talianov a Francuzov a uz vobec nie so skore 7:1. Kazdopadne sa mi Holandske muzstvo na tomot turnaji velmi lubi a vitazstvo by som prave im najviac doprial. Vypadnmutie by bola pre nich velka skoda, lebo toto muzstvo ma naozaj na vela.
A inak co sa tyka tejto skupiny C, tak Rumunom tusim teoreticky staci na postup aj prehra v pripade ze by Franzcusko a Taliansko skoncilo remizou a Rumuni by mali na konte rovnaky pocet golov ako taliani a francuzi, co ja nevidme ako neraealne.
francuzi postupia pretoze porazia talianov. to je tutovka to pojdem aj podat aspon za liter.kali520 napísal:Z tych ich prihravok co mali dokopi nic nebolo. Vsetky Talianske sance boli vypracovane z centrovanych lopt.
No a Holandsky vykon na tomto turnaju zatial nadhera, vobec som necakal ze zdolaju Talianov a Francuzov a uz vobec nie so skore 7:1. Kazdopadne sa mi Holandske muzstvo na tomot turnaji velmi lubi a vitazstvo by som prave im najviac doprial. Vypadnmutie by bola pre nich velka skoda, lebo toto muzstvo ma naozaj na vela.
A inak co sa tyka tejto skupiny C, tak Rumunom tusim teoreticky staci na postup aj prehra v pripade ze by Franzcusko a Taliansko skoncilo remizou a Rumuni by mali na konte rovnaky pocet golov ako taliani a francuzi, co ja nevidme ako neraealne.
a myslim ze rumuni budu radi ak uhraju aspon bod proti zatial najvecsiemu prekvapeniu turnaja.
podla mna francuzi s talianmi vyhraju lebo tu vyhru potrebuju (ale vlastne aj taliani potrebuju vyhrat) takze tam sa bude hrat na plny plyn s oboch muzstiev ale ja to na remizu urcite nevidimhojko napísal:mirak2: Tazko povedat, zrejme nebudu hrat na plny plyn a niektore hviezdy budu sediet. Co by mna vsak potesilo je, keby to Rumunom pustili, este keby tak Francuzsko vyhralo a Taliansko ide domov.
-
beli
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Podľa mňa bol včerajší zapas HOL:FRA ten najlepší aký som zatiaľ na eure viidel holanďania si celkom určite zaslúžili 3body,francúzi nemali šancu,,,,,,,,,van Basten vystriedal dvoch hračov a hned dali gol ,,,, čo robben dal gol na 3:1 taka rychla odpoved sa nevydi tak často,,,,,dufam že im to vydrží
tip na dnes Spanielsko:ŠVeédsko 3:1
Grécko:Rusko 0:2
tip na dnes Spanielsko:ŠVeédsko 3:1
Grécko:Rusko 0:2
Vykaslat sa na zapas urcite nevykaslu, ale ako povedal Hojko, tak urcite postavia nahradnikov a nebudu hrat az tak velkym nasadenim.mirak2 napísal:myslite ze holandania sa vykaslu na posledny zapas s rumunmi ked maju iste prve miesto?
Kazdpoadne aj napriek sile Holandska tipujem na postup Rumunov ktory s nimi uhraju remizu a remizov skonci aj zapas medzi Francuzskom a Talianskom. To je moj tip aj zelanie, lebo Talianov nemam rad uz odjakziva a Francuzi si za to mozu viac menej sami za ten mizerny vykon s Rumunskom.
Dnesne zapasi tiptujem:
Spanielsko Svedsko 1:0 alebo 1:1
Rusko Grecko 1:0