EURO 2008

O športe...

Kto vyhra EURO??

Nemecko
17
23%
Turecko
4
5%
Rusko
20
27%
Spanielsko
34
45%

Celkom hlasov: 75

Hacket
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Hacket »

na dnes ITA 3:0 RUM
HOL 3:1 FRA
beli
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa beli »

Myslim si ze tento zapas co hra taliansko-rumusko tak aj ostane,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,a holandsko vyhra urcite nad francuzkom :P
Hacket
Star
Star

toto bol najlepší zápas za posledné 2 roky
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Lewis napísal:to je mozno pravda... ale je zaujimave ze to rozhodca zacal piskat az na konci zapasu... ale to je jedno aj tak postupia chorvati a nemci.
a dnes sa rozlucia so sampionatom taliani. a holandsko-francuzsko bude X aspon dufam, lebo to som podal... :)
No podobna penalta bola odpiskana v zapase co prave skoncil medzi Talianskom a Rumunskom (a volaco minule hlasili ze tieto situacie ako su drzania za dres budu na ME trestat), skoda ale ze Mutu nedal (zaujimave ze vacsinou najvacsie hviezdy muzstva 11m nepremenia)

Taliani sice mali v tomto zapase nejake sance ale aj tak si myslim, ze sa znova ukazalo, ze utocit nevedia, vsecky ich sance pramenili z centrovanych lopt, ani jedna narazacka, ani jedna kolma prihravka, proste tvorivost u talianov je nulova.
Hacket
Star
Star

no to s tebov nemôžem súhlasiť Cassano,Perotta a del Piero mali narážačok dosť a krátke náhravky v šestnástke sa tiež nepočítajú???
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

fuuuu, no po tomto zapase si vazne zacinam mysliet,ze holandania su vazni aspiranti na titul... rozdielom triedy zdolat talianov a francuzov, to je nieco... pozrel by som si finale portugalsko:holandsko... vazne, klobuk dolu, najma tie posledne 2 goly boli nehorazne - robben a sneider... :happyrespect:
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Holanďania opäť výborne... je to generácia, ktorá môže oživiť spomienky na majstrov Európy z roku 1988...
Dnes opäť ukázali mimoriadnu útočnú silu, kreativitu a technickú, no zároveň jednoduchú hru...
Snáď to Marco s Oranjes dotiahne až do finále, tam by som ich najradšej videl hrať proti Portugalcom...
Ale ešte je skoro o tom polemizovať, zvlášť keď sa hrá "k.o. systémom"...
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Holandania doposial hraju tento turnaj vyborne. Ved maju trenera podla ktoreho mam krstne meno Marko ved o necely mesiac sa zacinali MS v taliansku 1990 a otcov tim ako aj moj sucasny tym bolo HOLANDSKO GO GO GO. Fakt som zatial nadmieru spoojny s pribehom EURA akurat dufam ze pojdu dalej aj cesi
b0t~
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa b0t~ »

hoci francuzi zacali hrat az po 1. gole bol to dobry zapas. skoda tej efektivity v zakoncovani, tu maju na zialnej urovni, keby daju nejaky ten gol skorej tak to mozno vyzera inak .... ale holandania hrali dobre a dali pekne goly. dufam ze budu vo finale :) s niekym z dvojice portugalsko alebo francuzko, ale to by muselo zacat hrat
este bude sranda kto postupi z dvojice francuzko - taliansko zo skupiny. verim ze francuzi ukazu ze na to maju ! ;D
kali520
Darca
Darca

Hacket napísal:no to s tebov nemôžem súhlasiť Cassano,Perotta a del Piero mali narážačok dosť a krátke náhravky v šestnástke sa tiež nepočítajú???
Z tych ich prihravok co mali dokopi nic nebolo. Vsetky Talianske sance boli vypracovane z centrovanych lopt.

No a Holandsky vykon na tomto turnaju zatial nadhera, vobec som necakal ze zdolaju Talianov a Francuzov a uz vobec nie so skore 7:1. Kazdopadne sa mi Holandske muzstvo na tomot turnaji velmi lubi a vitazstvo by som prave im najviac doprial. Vypadnmutie by bola pre nich velka skoda, lebo toto muzstvo ma naozaj na vela.

A inak co sa tyka tejto skupiny C, tak Rumunom tusim teoreticky staci na postup aj prehra v pripade ze by Franzcusko a Taliansko skoncilo remizou a Rumuni by mali na konte rovnaky pocet golov ako taliani a francuzi, co ja nevidme ako neraealne.
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

kali520 napísal:Z tych ich prihravok co mali dokopi nic nebolo. Vsetky Talianske sance boli vypracovane z centrovanych lopt.

No a Holandsky vykon na tomto turnaju zatial nadhera, vobec som necakal ze zdolaju Talianov a Francuzov a uz vobec nie so skore 7:1. Kazdopadne sa mi Holandske muzstvo na tomot turnaji velmi lubi a vitazstvo by som prave im najviac doprial. Vypadnmutie by bola pre nich velka skoda, lebo toto muzstvo ma naozaj na vela.

A inak co sa tyka tejto skupiny C, tak Rumunom tusim teoreticky staci na postup aj prehra v pripade ze by Franzcusko a Taliansko skoncilo remizou a Rumuni by mali na konte rovnaky pocet golov ako taliani a francuzi, co ja nevidme ako neraealne.
francuzi postupia pretoze porazia talianov. to je tutovka to pojdem aj podat aspon za liter.
a myslim ze rumuni budu radi ak uhraju aspon bod proti zatial najvecsiemu prekvapeniu turnaja.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Luxusny posledny gol do siete Francuzska. Sice to bol jediny, ktory som videl v tom zapase, ale stal za to. Strelit 4 goly Francuzsku, tak to sa tak casto nevidi.

Taliani mi sice pokazili tiket, ale som rad, ze nevyhrali a pevne budem dufat, ze sa im postup zo skupiny nepodari.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

Lewis napísal:francuzi postupia pretoze porazia talianov. to je tutovka to pojdem aj podat aspon za liter.
to bude remiza jak oci :wink: .
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

myslite ze holandania sa vykaslu na posledny zapas s rumunmi ked maju iste prve miesto?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

mirak2: Tazko povedat, zrejme nebudu hrat na plny plyn a niektore hviezdy budu sediet. Co by mna vsak potesilo je, keby to Rumunom pustili, este keby tak Francuzsko vyhralo a Taliansko ide domov.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Pred turnajom som cital analyzy tejto skupiny, zevraj Holandsko 9b a ostatne muzstva po 2b a tym padom postupi muzstvo s 2bodmi co je naozaj nebyvale. A zatial vsetko sedi, tak som zvedavy na posledne kolo :-)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

hojko napísal:mirak2: Tazko povedat, zrejme nebudu hrat na plny plyn a niektore hviezdy budu sediet. Co by mna vsak potesilo je, keby to Rumunom pustili, este keby tak Francuzsko vyhralo a Taliansko ide domov.
podla mna francuzi s talianmi vyhraju lebo tu vyhru potrebuju (ale vlastne aj taliani potrebuju vyhrat) takze tam sa bude hrat na plny plyn s oboch muzstiev ale ja to na remizu urcite nevidim
beli
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa beli »

Podľa mňa bol včerajší zapas HOL:FRA ten najlepší aký som zatiaľ na eure viidel holanďania si celkom určite zaslúžili 3body,francúzi nemali šancu,,,,,,,,,van Basten vystriedal dvoch hračov a hned dali gol ,,,, čo robben dal gol na 3:1 taka rychla odpoved sa nevydi tak často,,,,,dufam že im to vydrží
tip na dnes Spanielsko:ŠVeédsko 3:1
Grécko:Rusko 0:2
kali520
Darca
Darca

mirak2 napísal:myslite ze holandania sa vykaslu na posledny zapas s rumunmi ked maju iste prve miesto?
Vykaslat sa na zapas urcite nevykaslu, ale ako povedal Hojko, tak urcite postavia nahradnikov a nebudu hrat az tak velkym nasadenim.

Kazdpoadne aj napriek sile Holandska tipujem na postup Rumunov ktory s nimi uhraju remizu a remizov skonci aj zapas medzi Francuzskom a Talianskom. To je moj tip aj zelanie, lebo Talianov nemam rad uz odjakziva a Francuzi si za to mozu viac menej sami za ten mizerny vykon s Rumunskom.

Dnesne zapasi tiptujem:
Spanielsko Svedsko 1:0 alebo 1:1
Rusko Grecko 1:0
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

vcera Holandsko parada len tak dalej.Ked dal Henry gol na 1:2 troska som sa bal o vysledok,ale ked Robben dal gol na 1:3 tak som vedel ze vitazstvo je nase.

SPA-SVE 2:1
RUS-GRE 1:0
Napísať odpoveď