11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
zarobenie17: Odkaz, ktory ti tu dal erytrocyt tu bol uz niekolkokrat a myslim, ze ked si to pozries, tak potom zmenis nazor. Ak si dobre pamatam, tak prva cast je o nabozenstve, to kludne preskoc a zacni to divat az od takej jednej tretiny. Daj vediet ked to budes mat za sebou, som zvedavy na tvoju reakciu. Taktiez doporucujem filmy ako 11'09''01, The Truth of September 11th a este aj Fahrenheit 9/11.
Senátorka Johnsonová vystupila se zdrcující kritikou Kongresu ohledně kauzy 9/11 a žádá nové šetření ve věci, ze stejného důvodu vysokoškolský učitel Gadsby Scottsdale nastoupil 26. května hladovku
Zbytocne uz presvedcovat s nejakymi filmami alebo dokumentami ked uz sami politici priznavaju, ze oficialna verzia neni pravdiva.
Zbytocne uz presvedcovat s nejakymi filmami alebo dokumentami ked uz sami politici priznavaju, ze oficialna verzia neni pravdiva.
Od Cisára Nera, Napoleona, Hitlera, Stalina až po Pinocheta - všetci zabíjali ľudí pre politické či vojenské účely. V drvivej väčšine boli obeťami nevinný civilisti.zarobenie17 napísal:Podla mna je to blbost. Moje predbezne vyhodnotenie. Bol to planovany teroristicky utok. Kto by zabijal umyselne 3000 ludi? Snad ani ten najkvilacnejsi, najzurivejsi a najvacsi psychpat by to nechcel. Proste to podla mna boli teroristi a hotovo.
-Pri 11. septembri máme motív veľký ako praha, aby americká vláda obetovala "zopár" občanov. Jedenástym septembrom sa začala vojna proti terorizmu, do ktorej sa zapojila nie len celá Severoatlanticka aliancia, ale aj iné krajiny sveta. Vojna proti terorizmu ospravedlňuje doterajšie vojenské zásahy NATO v krajinách blízkeho východu a je zámienkou k rozpútaniu ďalších v "rámci národnej bezpečnosti".
Toto je veľmi silný motív.
Nakoniec, netreba zabudnúť na Stalinov výrok "Smrt milionov je statistika, smrt cloveka tragedia".
Keby ste sa zaujímali aj o fakty(dokumenty)a nie len bulvár a pod. tak by ste si mohli zohnať britský dokument.presný názov neviem ale je fakt dobrý a má dôkazy.vlastne aj výroky "vyvolených".Výpadok prúdu víkend pred tým,tajomné montovanie cez tu tmu že vraj "internetový kábel",odsťahovanie kancelárie vrchných a záhadne opustenie starostovho krytu v budove 7
-
speq
Medium Star
poviem vam jednu vec 
otec je letovy dispecer pracuje tu v bratislave a hovoril ze ked sa lietadlo odluci z drahy svojho letu a neodpoveda na vyzvu do 1 minuty a leti inym smerom tak sa vola armada a stihacky zo sliacu okamzite vystartuju zistit co sa deje
verte mi ze oni to dobre vedeli ze sa im tolko lietadiel postracalo
otec je letovy dispecer pracuje tu v bratislave a hovoril ze ked sa lietadlo odluci z drahy svojho letu a neodpoveda na vyzvu do 1 minuty a leti inym smerom tak sa vola armada a stihacky zo sliacu okamzite vystartuju zistit co sa deje
verte mi ze oni to dobre vedeli ze sa im tolko lietadiel postracalo
-
DeFeAt
Medium Professional
dokonaly asi nie..Hacket napísal:Bol to proste dokonalý plán američanov,resp. Busha a spol.
keby to bol dokonaly plan, tato tema neexistuje
Počas propagačného turné po USA navštívi prezident George W. Bush istú školu a vysvetľuje žiakom jeho vládnu politiku. Po skončení vyzve žiakov, aby mu položili otázky ak im niečo nie je jasné. Slova sa ujme malý Bob:jackb napísal:o tom, ze to bol podvrh sa pise uz dost dlho, ale ziadne main-streamove media nic take neuverejnili... preco?
zeby zasah "vyssej moci"?
- Pán prezident, mám 3 otázky: Ako sa vám podarilo vyhrať voľby, napriek tomu, že pri
spočítavaní hlasov ste prehrali? Prečo chcete napadnúť Irak bezdôvodne? Nemyslíte si, že zhodenie bomby na Hirošimu bol najväčší teroristicky útok v dejinách ľudstva?
V tom zazvoní na prestávku a žiaci sa rozbehnú z triedy von. Po skončení prestávky prezident Bush opätovne vyzve žiakov, aby položili svoje otázky. Tentokrát sa prihlási malý Joe:
- Pán prezident, mám 5 otázok: Ako sa vám podarilo vyhrať voľby, napriek tomu že pri
spočítavaní hlasov ste prehrali? Prečo chcete napadnúť Irak bezdôvodne? Nemyslite si, že zhodenie bomby na Hirošimu bol najväčší teroristicky útok v dejinách ľudstva? Prečo dnes zvonilo na prestávku o 20 minút skôr? Kde je Bob?
to je vsetko z mojej strany
-
DeFeAt
Medium Professional
a preco je napr TOTO zakazane v amerike..SRneC napísal:ja uplne chcem setkym povedat ako to bolo ... aj ked bol bush u papeza ...uplny hnus ze sa nehanbi tam ist ako zastupca konzervativcov a USA a kraca si s nim po zahradkeskratka spina