11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
17
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa 17 »

Pozriem si to niekedy cez weekend. Ak si najdem cas. Som velmi zvedavi.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

zarobenie17: Odkaz, ktory ti tu dal erytrocyt tu bol uz niekolkokrat a myslim, ze ked si to pozries, tak potom zmenis nazor. Ak si dobre pamatam, tak prva cast je o nabozenstve, to kludne preskoc a zacni to divat az od takej jednej tretiny. Daj vediet ked to budes mat za sebou, som zvedavy na tvoju reakciu. Taktiez doporucujem filmy ako 11'09''01, The Truth of September 11th a este aj Fahrenheit 9/11.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Kto by zabijal umyselne 3000 ludi?
Je az komicke ze takato otazka tu padne po 55 stranach tejto temy a inych ktore s 11/9 suvisia.
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

ja som to video pozrel a nic ma tam nepresvedcilo ze to neboli teroristi
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Patjo napísal:ja som to video pozrel a nic ma tam nepresvedcilo ze to neboli teroristi
definuj "terorista".
ak "skaredy clovek s handrou na hlave zijuci niekde v skale na konci sveta" dalsia diskusia nema zmysel.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Patjo napísal:ja som to video pozrel a nic ma tam nepresvedcilo ze to neboli teroristi
No veď ty máš pravdu. Teroristi to boli. Ale nie tí, ako ich popísal jackb.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

zarobenie17 napísal:Podla mna je to blbost. Moje predbezne vyhodnotenie. Bol to planovany teroristicky utok. Kto by zabijal umyselne 3000 ludi? Snad ani ten najkvilacnejsi, najzurivejsi a najvacsi psychpat by to nechcel. Proste to podla mna boli teroristi a hotovo.
Od Cisára Nera, Napoleona, Hitlera, Stalina až po Pinocheta - všetci zabíjali ľudí pre politické či vojenské účely. V drvivej väčšine boli obeťami nevinný civilisti.
-Pri 11. septembri máme motív veľký ako praha, aby americká vláda obetovala "zopár" občanov. Jedenástym septembrom sa začala vojna proti terorizmu, do ktorej sa zapojila nie len celá Severoatlanticka aliancia, ale aj iné krajiny sveta. Vojna proti terorizmu ospravedlňuje doterajšie vojenské zásahy NATO v krajinách blízkeho východu a je zámienkou k rozpútaniu ďalších v "rámci národnej bezpečnosti".
Toto je veľmi silný motív.

Nakoniec, netreba zabudnúť na Stalinov výrok "Smrt milionov je statistika, smrt cloveka tragedia".
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Frikso: Je to naopak. Smrť jedného človeka je tragédia. Smrť miliónov ľudí - štatistika.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ved tak to mam. Asi si to zle precital :)
//aha tak predsa tam mam opačny slovosled. Mi to zo začiatoku vobec nedoplo.. :D

-Inak trocha ma udivil taký rázny postoj Japoncov a túto záležitosť. Do teraz všetci o tom mlčali. Som zvedavý na ďalší vývoj..
jackb
Redeemer
Redeemer

o tom, ze to bol podvrh sa pise uz dost dlho, ale ziadne main-streamove media nic take neuverejnili... preco?
zeby zasah "vyssej moci"?
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

jackb napísal:o tom, ze to bol podvrh sa pise uz dost dlho, ale ziadne main-streamove media nic take neuverejnili... preco?
Možno to je tým že židia ovládajú média a možno je to proste nezmysel
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

Keby ste sa zaujímali aj o fakty(dokumenty)a nie len bulvár a pod. tak by ste si mohli zohnať britský dokument.presný názov neviem ale je fakt dobrý a má dôkazy.vlastne aj výroky "vyvolených".Výpadok prúdu víkend pred tým,tajomné montovanie cez tu tmu že vraj "internetový kábel",odsťahovanie kancelárie vrchných a záhadne opustenie starostovho krytu v budove 7
speq
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa speq »

poviem vam jednu vec :)

otec je letovy dispecer pracuje tu v bratislave a hovoril ze ked sa lietadlo odluci z drahy svojho letu a neodpoveda na vyzvu do 1 minuty a leti inym smerom tak sa vola armada a stihacky zo sliacu okamzite vystartuju zistit co sa deje :)

verte mi ze oni to dobre vedeli ze sa im tolko lietadiel postracalo :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Tempus7 napísal:Možno to je tým že židia ovládajú média a možno je to proste nezmysel
nezmysel? ze 11.9. bol podvrh? cim dalej tym je toto tvrdenie menej pravdive...
Hacket
Star
Star

Bol to proste dokonalý plán američanov,resp. Busha a spol.
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

Hacket napísal:Bol to proste dokonalý plán američanov,resp. Busha a spol.
dokonaly asi nie..
keby to bol dokonaly plan, tato tema neexistuje

jackb napísal:o tom, ze to bol podvrh sa pise uz dost dlho, ale ziadne main-streamove media nic take neuverejnili... preco?
Počas propagačného turné po USA navštívi prezident George W. Bush istú školu a vysvetľuje žiakom jeho vládnu politiku. Po skončení vyzve žiakov, aby mu položili otázky ak im niečo nie je jasné. Slova sa ujme malý Bob:
- Pán prezident, mám 3 otázky: Ako sa vám podarilo vyhrať voľby, napriek tomu, že pri
spočítavaní hlasov ste prehrali? Prečo chcete napadnúť Irak bezdôvodne? Nemyslíte si, že zhodenie bomby na Hirošimu bol najväčší teroristicky útok v dejinách ľudstva?
V tom zazvoní na prestávku a žiaci sa rozbehnú z triedy von. Po skončení prestávky prezident Bush opätovne vyzve žiakov, aby položili svoje otázky. Tentokrát sa prihlási malý Joe:
- Pán prezident, mám 5 otázok: Ako sa vám podarilo vyhrať voľby, napriek tomu že pri
spočítavaní hlasov ste prehrali? Prečo chcete napadnúť Irak bezdôvodne? Nemyslite si, že zhodenie bomby na Hirošimu bol najväčší teroristicky útok v dejinách ľudstva? Prečo dnes zvonilo na prestávku o 20 minút skôr? Kde je Bob?

to je vsetko z mojej strany :x
Hacket
Star
Star

myslel som to v úvodzovkach
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ja uplne chcem setkym povedat ako to bolo ... aj ked bol bush u papeza ...uplny hnus ze sa nehanbi tam ist ako zastupca konzervativcov a USA a kraca si s nim po zahradke :) skratka spina
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

SRneC napísal:ja uplne chcem setkym povedat ako to bolo ... aj ked bol bush u papeza ...uplny hnus ze sa nehanbi tam ist ako zastupca konzervativcov a USA a kraca si s nim po zahradke :) skratka spina
a preco je napr TOTO zakazane v amerike.. :wink:
Napísať odpoveď