Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
xD dpc... akurat vcera som ho stiahol... pretoze to ripko tahalo dost ludi tak som ho ocekoval a na imdb cez 8 hodnotenie a na csfd cez 80.. cize nie je o com... a Colin Farrell je dobry herec.. takze od toho nieco ocakavamHolubar napísal:In Bruges
uplna parada
a.. inak Soviet.. este vcera neboli..
http://titulky.com/In-Bruges-106219.htm
-
Šu-Do
Redeemer
In Bruges / V Bruggách
tak naozaj... velmi dobry film.. taky vselijaky, ale pacil sa mi... v podstate tam islo len o toho chlapca...
SPOJLERS
8/10
tak naozaj... velmi dobry film.. taky vselijaky, ale pacil sa mi... v podstate tam islo len o toho chlapca...
SPOJLERS
musim pochvalit vykon Colina Farrella.. jeden z najlepsich hereckych vykonov aky som kedy videl.. i ked on dobre zahral aj vo filme Phone Booth, ale tu proste.. dokonale, az tak, ze som mu videl az v srdci aku nenavist citil voci Bruggaminak ten stary co skocil z tej veze.. ten bol dost vytrvaly.. roztrhalo ho to... + 2x postreleny.. a pritom stihal aj mysliet a rozpravat minutkuto by som nechcel.. a koniec.. co sa odbachol ten Harry.. nebolo to prehnane.. ? ze sa hned zastrelil.. a kto by povedal ze ten midget
tam zohra poslednu ulohu... a inak som si aj vsimol, ked povedal The boy.. tak to povedal este pred vystrelmi.. a knaz az po vystreloch
8/10
-
bocian
Light Professional
Vcera som akurat pozeral Rescue Dawn ... Lakalo ma to vdaka vysokemu hodnoteniu na internete a najma kvoli tomu ze to reziroval Werner Herzog. Po skonceni som si povedal ze to stalo zato
,no stiahnem si nieco starsie a dufam ze kultovejsie ... Nasledovalo hladanie rozhodol som sa pre prvy diel Piatok 13-teho. Niektore sceny nudne,nezazivna plynulost filmu ... ale ak bola neaka zivsia scena tak stala zato,aj koniec bol brutalny... No najviac sa mi pacila asi hudba... 
-
Soviet
Darca
Contact 8/10
Takže po dlhej dobe som sa odhodlal na nejaké to sci-fi
Ale nie sci-fi typu vesmírne lode ala StarTrek. Takže film ma od prvej chvíle začal zaujímať keďže vesmír ma celkovo ako tak vie zaujať niekedy..Je to o žene ktorá sa snaží vystopovať akékoľvek známky života mimo Zem..Vrelo odporúčam..Je to síce starší film (1997) ale rozhodne stojí za pozretie..
Bližšie INFO o filme:
IMDB / CSFD
Takže po dlhej dobe som sa odhodlal na nejaké to sci-fi
Bližšie INFO o filme:
IMDB / CSFD
The Onion Movie 7/10
nie je to tak uplne film kedze to nema ani poriadny dej, skor je to akasi seria sketchov, zahral si tam aj steven segal, ak sa niekto nechysta pozerat film tak odporucam toto youtube video (ten nazov kazi prekvapenie takze je to lepsie vidiet vo filme)
nie je to tak uplne film kedze to nema ani poriadny dej, skor je to akasi seria sketchov, zahral si tam aj steven segal, ak sa niekto nechysta pozerat film tak odporucam toto youtube video (ten nazov kazi prekvapenie takze je to lepsie vidiet vo filme)
-
Šu-Do
Redeemer
The Onion Movie
oooo.. tak som to hned stiahol a kukol.. akoze fakt sa mi to pacilo..
SPOJLERS ?
urcite to odporucam teenagerom... takym co vedia co je humor typu fuck this fuck that motherfucker atd...
//
The Football Factory / Hooligans
v podstate rovnaky podklad ako ma aj Hooligans / Green Street Hooligans alebo Rise of the footsoldier (akurat toto smerovalo inde ako hooligans)
vlastne cely pribeh je rozpravany.. o par tyzdnoch mozno mesiacoch.. bitky a bitky, drogy alkohol, zeny.. tie drogy tam bral asi kazdy... je to pribeh o viacerych postavach.. ale v podstate o tej hlavnej.. Tommy Johnson.. ten typek teraz ma relaciu na Discovery... Hooligans International.. vo filme to zahral velmi dobre.. ako aj kazda ina postava z filmu... aj keby to bolo bez deju bolo by to fajn.. ale dej to ma.. teda pribeh a je dobry.. a dost dobry koniec taktiez... neviem inak ci je to podla skutocnosti.. tak to na konci vyzeralo... ale film sa mi dost pacil..
8,5/10
oooo.. tak som to hned stiahol a kukol.. akoze fakt sa mi to pacilo..
SPOJLERS ?
proste uplne mrte kktin tam.. hrozne sa mi to pacilo.. ale kedze to neni bezny film ale taka parodia na Al-kaidu a hercov a cernochov (alebo negrov ako tam hovorili) poväcsine.. tak dam 7/10.. vo svojej kategorii by to malo 10/10...Steven Segal dpc.. uplny komediantale najlepsi bol ten moderator ktory viedol rozhovor s napodobitelkou Britney Spears.. proste ked sa pytal na tie klipy.. uplne to bral vazne..
a ten typek co prisiel s pistolou do banky ze chce pracu.. dpccc to bolo uz moc.. a to bol len zaciatok filmu
ten raper.. co si prenho dosli polisi.. ze cernoch vykradol obchod.. a on biely omfg XD... a ze cernosi maju radi karamel..
urcite to odporucam teenagerom... takym co vedia co je humor typu fuck this fuck that motherfucker atd...
//
The Football Factory / Hooligans
v podstate rovnaky podklad ako ma aj Hooligans / Green Street Hooligans alebo Rise of the footsoldier (akurat toto smerovalo inde ako hooligans)
vlastne cely pribeh je rozpravany.. o par tyzdnoch mozno mesiacoch.. bitky a bitky, drogy alkohol, zeny.. tie drogy tam bral asi kazdy... je to pribeh o viacerych postavach.. ale v podstate o tej hlavnej.. Tommy Johnson.. ten typek teraz ma relaciu na Discovery... Hooligans International.. vo filme to zahral velmi dobre.. ako aj kazda ina postava z filmu... aj keby to bolo bez deju bolo by to fajn.. ale dej to ma.. teda pribeh a je dobry.. a dost dobry koniec taktiez... neviem inak ci je to podla skutocnosti.. tak to na konci vyzeralo... ale film sa mi dost pacil..
8,5/10
-
hojko
Site Admin
Tak aj ja som pozrel In Bruges a nechytilo ma to. Prvu polhodinu som sa totalne nudil a zvazoval som, ci to vypnem alebo nie. Potom to nastastie zachranila situacia v restauracii, nasledne na to vsak prislo dalsie hluche a nudne miesto. Aspon ten zaver mal grady, celkovo vsak hodnotim tento film ako nudny a nedoporucujem ho. Myslim, ze tych 107 minut, ktore film mal bolo zbytocnych a kludne by sa to dalo o pol hodinu skratit. Film som pozeral len kvoli ohlasom tu na fore a hodnoteniu 8.1 na IMDB, zahlasoval som vsak za 6 bodov. Myslim, ze Colinovi Farrellovi tento film vobec nesadol.