Death Race / Rallye smrti IMDB
wow... trailer vyzera putavo.. az teraz som sa dozvedel ze ma byt takyto film
konkretne 22 Augusta 2008 (USA)
Jason Statham si teda na cas nedava.. Kurier 3 a teraz Death Race
je to herec vysokych kvalit.. takze fakt ocakavam kvalitny film
mám rada toho herca, ale úprimne sa mi zdá ten film dosť veľká kravina.nič v zlom každému sa páči niečo iné. zdá sa mi to nezmyselný príbeh ale no čo už.
no v hlavnej ulohe Mustang s dvomi rotacnimi gulometmi na kapote....k tomu jason a Tyrese Gibson z 2Fast2Furious a este nejake slecny som tam zazrel....juchuuuuu mame sa naco tesit
nemozem si pomoct, ale pripada mi to ako dobra hovadina... neviem ci to je tym, ze som z takychto filmov uz vyrastol, alebo to vazne bude take, ako som pisal... tipujem 39% na CSFD ze dostane
Co ja viem, dodnes nechapem ako na csfd moze mat planeta terror 75%. Asi som ten film nepochopil. takze nebudem prekvapeny ak tento bude mat tiez nad 70%.
Tak toto vyzera na strasnu a nehoraznu blbost. Napadol mi film Redline, tam sice bolo nerealisticke a trapne pretekanie, ale aspon tam boli pekne auta a na nic sa to nehralo, ale toto...
Pretekar z Nascar pride do vaznice hned vyhra na nejakom opancierovanom aute...dakujem, neprosim. A to sa mi ten herec vo filme Crank velmi pacil.
ten druhy trailer ma vcelku navnadil a vyzera akcne, ale pozriem si to asi len z povinnosti, lebo tam hra Jason Statham a mozno ostanem milo prekvapkany
Kibo napísal:ten druhy trailer ma vcelku navnadil a vyzera akcne, ale pozriem si to asi len z povinnosti, lebo tam hra Jason Statham a mozno ostanem milo prekvapkany
suhlasim, ten druhy trailer je dobry, ten pribeh nic moc, ale tak pozriem si to rad