Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
reservation road - velmi zaujimavy napad. bolo to celkom dobre ale nebolo to dotiahnute do konca. urcite sa z toho filmu dalo vyzmykat viac. na imdb je 6,7/10
senior skip day - mam rad teenegerske komedie spoza oceanu. sice to ma na imdb 4,5/10 ale ja by som mu dal viac. niektore vtipy stali za to. celkom dobry film na oddychnutie a uplne vypnutie.
the spiderwick chronicles - pekne spracovany film len to bolo nejak na husto spracovane. nejak vela deja za kratky cas. urcite by tomu prospelo keby mal viac dielov. cakal som od neho viac
senior skip day - mam rad teenegerske komedie spoza oceanu. sice to ma na imdb 4,5/10 ale ja by som mu dal viac. niektore vtipy stali za to. celkom dobry film na oddychnutie a uplne vypnutie.
the spiderwick chronicles - pekne spracovany film len to bolo nejak na husto spracovane. nejak vela deja za kratky cas. urcite by tomu prospelo keby mal viac dielov. cakal som od neho viac
Ja už neviem či tu fakt nik nevie čítať, v jednej téme ľudia hádžu ako najhoršie filmy len filmy ktoré sa im zdajú blbosť a absolútne nevedia objektívne ohodnotiť, že ten film nejakú kvalitu má aj keď možno nie pre neho a tu pre zmenu niekto považuje film z poslednej doby niečo z roku 1999keepsake napísal:mne sa paci film Superstar z roku 1999
pre - karma primitíva : že čítať ťa mali naučiť na základnej škole
-
NuSuey
Professional
- Kontaktovať používateľa:
nuz nasiel som si cas pozriet ten In Brudges.. wau..
vazne sa mi pacilo ako bol podany.. samozrejme podmaz (sountrack) - ktory hned po dopozerani stahuvavam..
skvely film.. netusim teda kto ho ma na svedomi, ale klobuk dole..
absolutna sustredenost.. totalne ma cely film vcucol..
10/10 .. proste takto ma film vyzerat..
edit: ..ehm musim sa vyjadrit.. neviem ktory inteligent mi za to ze sa mi ten film paci dal K- .. ale prajem mu rakovinu a teple deti

edit: dakujem "pitonovi" za K- a prajem mu to iste co o riadok vyssie ..
skvely film.. netusim teda kto ho ma na svedomi, ale klobuk dole..
absolutna sustredenost.. totalne ma cely film vcucol..
10/10 .. proste takto ma film vyzerat..
edit: ..ehm musim sa vyjadrit.. neviem ktory inteligent mi za to ze sa mi ten film paci dal K- .. ale prajem mu rakovinu a teple deti
edit: dakujem "pitonovi" za K- a prajem mu to iste co o riadok vyssie ..
-
hojko
Site Admin
The Man From Earth som prave dopozeral a celkom zaujimava myslienka filmu, cely dej sa prakticky odohrava v jednej izbe. Nepacila sa mi vsak cast o nabozenstve ku koncu, vtedy som sa dost nudil, ale za to zaver to vsetko vykompenzoval. Hoci som mal problemy film dopozerat, pretoze ma nudilo pozerat sa cely cas na jednu izbu, tuzba po tom, aby som sa dozvedel co dalsieho sa udeje ma prinutila. Hodnotim to tak na 8/10.
-
charleston
Novice
Re: Najlepsi film v poslednej dobe
Skús film 300 nie je zlý.The Merlin napísal:Ludia, nemohli by ste mi poradit nejaky naozaj kvalitny a dobry film z lubovolneho zanru, aby som si to stiahol a pozrel? Lebo musim povedat, ze uz hodnu dobu som nevidel ziadny dobry, putavy a hlavne kvalitny film...
Pre mna je to film The Spiderwick Chronicles
teaketo filmy mam rad podobne narnie a to sa my paci.Efekty boli naozaj dost dobre a film bol dejovo tiez dobry ale ten chalan my tam trochu prekazal..posobil na mna tak zvlastne ale film je dost dobry a po case si to znova pozriem urcite
dal by som tomu filmu 8/10
teaketo filmy mam rad podobne narnie a to sa my paci.Efekty boli naozaj dost dobre a film bol dejovo tiez dobry ale ten chalan my tam trochu prekazal..posobil na mna tak zvlastne ale film je dost dobry a po case si to znova pozriem urcite
dal by som tomu filmu 8/10
-
jin
VIP
Into The Wild
Bez mihnutia oka 10/10
Kto vie, ako Sean Penn hral, no tak tak podobne to aj režíroval. Neuveriteľné exteriéry, silné vedľajšie postavy, krásne situácie. Treba vidieť.
//
Bez mihnutia oka 10/10
Kto vie, ako Sean Penn hral, no tak tak podobne to aj režíroval. Neuveriteľné exteriéry, silné vedľajšie postavy, krásne situácie. Treba vidieť.
//
-
erytrocyt
VIP
Nie je to nový film. Ale u mňa 10/10. Odporúčam pozrieť si to s priateľkou/ľom. Tak dobrú snímku som už dávno nevidel. Film ktorý len poteší a nijak neurazí. Romantický, no žiadny gýč. Jemný príjemný humor. Klobúk dole pred hereckými výkonmi a výkonom režiséra Richarda Curtisa.
Láska nebeská / Love actually
http://www.csfd.cz/film/43677-love-actually/
-
lekoklatik
VIP
-
mirak2
Hardcore addict
pri tejto nadhere som dvakrat zaspal...to bude asi Grantom, ktoreho velmi nemusimerytrocyt napísal:Nie je to nový film. Ale u mňa 10/10. Odporúčam pozrieť si to s priateľkou/ľom. Tak dobrú snímku som už dávno nevidel. Film ktorý len poteší a nijak neurazí. Romantický, no žiadny gýč. Jemný príjemný humor. Klobúk dole pred hereckými výkonmi a výkonom režiséra Richarda Curtisa.
Najhorsie stravenych 2:30 hodin v mojom zivotejin napísal:Into The Wild
Bez mihnutia oka 10/10
0/10