Kuracie maso v McDonalde
Kuracie maso v McDonalde
Chcem sa spytat v com obaluju to maso neviete nahodou? Strasne mi to chuti a chcel by som si take aj doma pripravit. Kto poradi?
klasicky trojobal so sezamom. nepouzijes ale klasicku struhanku z rohlikov ale kukuricnu struhanku. inac, to maso je mlete.Cavour napísal:Chcem sa spytat v com obaluju to maso neviete nahodou? Strasne mi to chuti a chcel by som si take aj doma pripravit. Kto poradi?
tu mas zoznam ingrediencii od zdroja: http://www.mcdonalds.com/app_controller ... dex.html#2
-
Plexxak
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Neviem preco sa vzdy v suvislosti s fastfoodmi rozvadzaju spekulacie o jeho strasnej skodlivost ,najma v suvislosti s Mekom a KFC, stravujem sa tam minimalne raz do tyzdna uz asi 4-5 rokov doteraz mi ta strava nijak neublizila, ani mi z nej nic nebolo
takze netreba to riesit, podla mna je najidealnejsi sposob ako sa rychlo a pomerne dobre najest (ak niesom doma) ... 
ale veď predsa takéto veci sa dejú všade. Občas niečo padne na zem, občas nevymenený olej, neumytá zelenina a pod. Za dávnych brigádnickych čias som robil v hypernove a čo sa tam všetko robilo?!
Ak by človek naozaj chcel poznať, čo zje a nevšimne si, musel by stáť nonstop pri kuchárovi.
Takisto nemám problém zájsť do Mcdonaldu alebo KFC, mne vždy takéto "zdravé" jedlá chutili.
Ak by človek naozaj chcel poznať, čo zje a nevšimne si, musel by stáť nonstop pri kuchárovi.
Takisto nemám problém zájsť do Mcdonaldu alebo KFC, mne vždy takéto "zdravé" jedlá chutili.
-
zuzkazuzka
VIP
Možno výsledná chuť nie je daná tým, v čom je mäso obalené, ale tým, v čom sa vysmáža.
Na základe jednej mojej pracovnej skúsenosti v podobnom fastfoode viem, že tam sa vysmážalo na kokosovom oleji. Možno MCDs používa niečo obdobné a to dáva kuraťu takú špecifickú chuť.
A ešte na margo mäsa - v tomto spomínanom fast foode, kde som jedno leto pracovala, bolo kuracie mäso jediným, čo by som odporúčala konzumovať
Na základe jednej mojej pracovnej skúsenosti v podobnom fastfoode viem, že tam sa vysmážalo na kokosovom oleji. Možno MCDs používa niečo obdobné a to dáva kuraťu takú špecifickú chuť.
A ešte na margo mäsa - v tomto spomínanom fast foode, kde som jedno leto pracovala, bolo kuracie mäso jediným, čo by som odporúčala konzumovať
hmm no to kuracie maso.. sa smazi v oleji pri 350 stupnov 35sekund !! ten polotovar je taky zamrazeny ze kebyze ho drzis dlho v ruke tak sa popalis nanom..v meku to nie je take strasne..tam cistota je na prvom mieste viem pracoval som tam..chytil som sa neakej ko*ot musel si ist umyt ruky a tak..ale nikomu tam neodporucam ist robit..
pomlej si kuracie maso trikrat ho obal hod tam sezam a drbni do panvice s litrom oleja..
pomlej si kuracie maso trikrat ho obal hod tam sezam a drbni do panvice s litrom oleja..
No neviem neviem ci tam je iba sezam, skor by som tipoval na niejake korenieMurphY napísal:hmm no to kuracie maso.. sa smazi v oleji pri 350 stupnov 35sekund !! ten polotovar je taky zamrazeny ze kebyze ho drzis dlho v ruke tak sa popalis nanom..v meku to nie je take strasne..tam cistota je na prvom mieste viem pracoval som tam..chytil som sa neakej kok**** musel si ist umyt ruky a tak..ale nikomu tam neodporucam ist robit..
to sme zase v bronxe ci co?Jelko4 napísal:brm a ako vies ze ti nenapluju do jedla v neakej drahej restauracii lebo zavidia ze ty sa tam mozes ist najest a oni nie??To je to iste,nemozes vediet
ale tak je jasne ze keby kazdy vedel ako sa vyrabaju potraviny tak nikto by ich nezral ale tak co uz
-
Flinstone
Light Professional
Ludia brzdite ranajkujem 
K teme : Do Mc nechodim zajdem si tam po jeden burger obcas ked idem z plavarne ale to je cca 2 krat za rok ... neviem podla mna je to nezdrave a uz len ked pozriem na to maso ako sa leskne tak si poviem hmm olejova kupel .... toto jest nemusim ... hranolky si tam bud presolene alebo take ze sa z nich este aj napijes kolko tam je oleja to kuracie maso je vazne dobre ale hmm boh vie co v tom je ...... Radsej zajdem do pizzerky
//edit: a do jedla plut .. ked ti napluju v mc napluju ti aj inde o to sa neboj ale nemyslim si ze by sa tam nieco take dialo mozno obcas sa stane no ... ale take ze umyselne ... vela americkych filmov pozerate ...
K teme : Do Mc nechodim zajdem si tam po jeden burger obcas ked idem z plavarne ale to je cca 2 krat za rok ... neviem podla mna je to nezdrave a uz len ked pozriem na to maso ako sa leskne tak si poviem hmm olejova kupel .... toto jest nemusim ... hranolky si tam bud presolene alebo take ze sa z nich este aj napijes kolko tam je oleja to kuracie maso je vazne dobre ale hmm boh vie co v tom je ...... Radsej zajdem do pizzerky
//edit: a do jedla plut .. ked ti napluju v mc napluju ti aj inde o to sa neboj ale nemyslim si ze by sa tam nieco take dialo mozno obcas sa stane no ... ale take ze umyselne ... vela americkych filmov pozerate ...
by si sa divil, nedavno som pocul jednu nahravku, nachytavacku, kde volali z radia jednej casnicke ako ju videli plut hostovi do napoja.. dotycna sa nakoniec aj priznala, potom tie kecy ze uz to neurobi a tak, ked zistila ze ide len o vtip bola dost zarazena
padlo tam dokonca aj jej meno tak to mozno malo aj nejaku dohru nakoniec
snazim sa to najst ale moc sa nedari
snazim sa to najst ale moc sa nedari