Kuracie maso v McDonalde

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Cavour
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Kuracie maso v McDonalde

Príspevok od používateľa Cavour »

Chcem sa spytat v com obaluju to maso neviete nahodou? Strasne mi to chuti a chcel by som si take aj doma pripravit. Kto poradi?
Molitan
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Molitan »

To keby si vedel, hned ti prestane chutit. :lol:
Cavour
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Molitan napísal:To keby si vedel, hned ti prestane chutit. :lol:
neviem co proti tomu vsetci mate. Je to 100% kuracie maso
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ale s čím.. :)

Inak radšej mu to ani nikto nepíšte, lebo McChicken je to jediné, čo si v MacDonnalde dám, keď tam raz za uhorský rok zablúdim. Potom by som tam už ani nemal čo jesť.. :D
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Cavour napísal:neviem co proti tomu vsetci mate. Je to 100% kuracie maso
100% kuracie mäso ako aj 100% majoneza v cinskej restauracii ze ano?
Molitan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Molitan »

Ked budete brigadovat v nejakom fastfoode, tak az potom zistite co sa tam naozaj deje. Zelenina neumytá, olej mesiac nevymenený...

Ja sa tam uz nestravujem.

A este jedna vec: on sa pyta, v com je to OBALENÉ, nie ze ci je alebo nieje mäso 100%.
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

Cavour napísal:Chcem sa spytat v com obaluju to maso neviete nahodou? Strasne mi to chuti a chcel by som si take aj doma pripravit. Kto poradi?
klasicky trojobal so sezamom. nepouzijes ale klasicku struhanku z rohlikov ale kukuricnu struhanku. inac, to maso je mlete.

tu mas zoznam ingrediencii od zdroja: http://www.mcdonalds.com/app_controller ... dex.html#2
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

Neviem preco sa vzdy v suvislosti s fastfoodmi rozvadzaju spekulacie o jeho strasnej skodlivost ,najma v suvislosti s Mekom a KFC, stravujem sa tam minimalne raz do tyzdna uz asi 4-5 rokov doteraz mi ta strava nijak neublizila, ani mi z nej nic nebolo :) takze netreba to riesit, podla mna je najidealnejsi sposob ako sa rychlo a pomerne dobre najest (ak niesom doma) ... :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Plexxak.. keď Ti budem 5 rokov každý deň pľuvať do jedla, tiež na to neumrieš. ;)

Ale netreba na to myslieť a bude všetko fajn. :D
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

v Mc som bol raz..., a nikdy viac...
radsej si dam varenu klobasu niekde vo vyzieraku, ako si dat burger v Mc ...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

ale veď predsa takéto veci sa dejú všade. Občas niečo padne na zem, občas nevymenený olej, neumytá zelenina a pod. Za dávnych brigádnickych čias som robil v hypernove a čo sa tam všetko robilo?!

Ak by človek naozaj chcel poznať, čo zje a nevšimne si, musel by stáť nonstop pri kuchárovi.

Takisto nemám problém zájsť do Mcdonaldu alebo KFC, mne vždy takéto "zdravé" jedlá chutili.
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

brm a ako vies ze ti nenapluju do jedla v neakej drahej restauracii lebo zavidia ze ty sa tam mozes ist najest a oni nie??To je to iste,nemozes vediet :)
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

Nevidim dovod preco by rozumny clovek mal niekomu plut do jedla... jasne ze sa to stava, ale som presvedceny o tom, ze nie tak casto :) Iba ked tam robi nejake individuum
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Možno výsledná chuť nie je daná tým, v čom je mäso obalené, ale tým, v čom sa vysmáža.
Na základe jednej mojej pracovnej skúsenosti v podobnom fastfoode viem, že tam sa vysmážalo na kokosovom oleji. Možno MCDs používa niečo obdobné a to dáva kuraťu takú špecifickú chuť.

A ešte na margo mäsa - v tomto spomínanom fast foode, kde som jedno leto pracovala, bolo kuracie mäso jediným, čo by som odporúčala konzumovať :)
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

hmm no to kuracie maso.. sa smazi v oleji pri 350 stupnov 35sekund !! ten polotovar je taky zamrazeny ze kebyze ho drzis dlho v ruke tak sa popalis nanom..v meku to nie je take strasne..tam cistota je na prvom mieste viem pracoval som tam..chytil som sa neakej ko*ot musel si ist umyt ruky a tak..ale nikomu tam neodporucam ist robit..

pomlej si kuracie maso trikrat ho obal hod tam sezam a drbni do panvice s litrom oleja..
Cavour
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

MurphY napísal:hmm no to kuracie maso.. sa smazi v oleji pri 350 stupnov 35sekund !! ten polotovar je taky zamrazeny ze kebyze ho drzis dlho v ruke tak sa popalis nanom..v meku to nie je take strasne..tam cistota je na prvom mieste viem pracoval som tam..chytil som sa neakej kok**** musel si ist umyt ruky a tak..ale nikomu tam neodporucam ist robit..

pomlej si kuracie maso trikrat ho obal hod tam sezam a drbni do panvice s litrom oleja..
No neviem neviem ci tam je iba sezam, skor by som tipoval na niejake korenie
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Jelko4 napísal:brm a ako vies ze ti nenapluju do jedla v neakej drahej restauracii lebo zavidia ze ty sa tam mozes ist najest a oni nie??To je to iste,nemozes vediet :)
to sme zase v bronxe ci co? :D

ale tak je jasne ze keby kazdy vedel ako sa vyrabaju potraviny tak nikto by ich nezral ale tak co uz :D ked som vyrabal chleba tak bezne sa stalo ze sa nejaki blbeckovia prevazali na vozikoch a naburali do mobilneho regalu na susenie peciva, a vsetko popadalo na zem :D
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Ludia brzdite ranajkujem :D

K teme : Do Mc nechodim zajdem si tam po jeden burger obcas ked idem z plavarne ale to je cca 2 krat za rok ... neviem podla mna je to nezdrave a uz len ked pozriem na to maso ako sa leskne tak si poviem hmm olejova kupel .... toto jest nemusim ... hranolky si tam bud presolene alebo take ze sa z nich este aj napijes kolko tam je oleja to kuracie maso je vazne dobre ale hmm boh vie co v tom je ...... Radsej zajdem do pizzerky

//edit: a do jedla plut .. ked ti napluju v mc napluju ti aj inde o to sa neboj ale nemyslim si ze by sa tam nieco take dialo mozno obcas sa stane no ... ale take ze umyselne ... vela americkych filmov pozerate ...
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

by si sa divil, nedavno som pocul jednu nahravku, nachytavacku, kde volali z radia jednej casnicke ako ju videli plut hostovi do napoja.. dotycna sa nakoniec aj priznala, potom tie kecy ze uz to neurobi a tak, ked zistila ze ide len o vtip bola dost zarazena :) padlo tam dokonca aj jej meno tak to mozno malo aj nejaku dohru nakoniec

snazim sa to najst ale moc sa nedari
Cavour
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ochhh vedel som ze to tu niekto spomenie...tie nahravky su vsetko nahrate, azda tomu neverite....je to na pobavenie ludiii....

a tie hranolky su fakt niekedy velmi slane a niekedy menej, ale zase to ze by boli nasiaknute olejom tak to urcite nie...take nehrozi...
Napísať odpoveď