no takze takto.. cely rok som pocuval len Expres...
lenze ma tam zacalo srat ze hraju (ako sami hovoria "hrame len hity") STALE TO ISTE DOKOLA..
najlepsie radio momentalne je teda FUNKO...
a obcas samozrejme aj jemne melodie...
ja radio velmi nepocuvam, jedine v aute, ale je to o *****......chodi tam 15 pesniciek dookola....stacila mi raz cesta PO-BA a spat a poznal som ich aj naspamat
Ja pocuvam v aute Expres ale len per dopravne spravy ...a inac ako teraz ked sedim na nete tak pocuvam frekvence1.cz .....ceske radio kde hraju stare pesnicky ako je Beatles Abba atd mam 19rokov ale toto ma bavi treba skusit po pripade odporucte rodicom
Ja som už dlhé roky verná funku, len v poslednej dobe sa pohrávam s myšlienkou, že na nich zanevriem a skúsim niečo iné, lebo počúvať dokolečka tie isté pesničky začína byť dosť otravné... Neviem, čo sa s nimi stalo..... A navyše už začínam mať celkom peknú alergiu na Adelu a Sajfu... Dajte niekto tip na nejaké normálne rádio v tejto dobe prosííííím!
podla nalady najcastejsie funradio, v poslednej dobe sa dost zleisili ale i Radio VIVA, a expres a okay len minimalne lebo mam taky pocit ze tam maju iba dve cd a tie pustaju stale dookola.
este pocuvam jedno rakuste Kronehit tam dobre hraju.
jaj vacsinou Fun-ko .. hlavne rano, ked je ran fun .. adela a sajfa oni su dobri moderatori stale zadru taku blbost..
je to vtipne, ine radia nepocuvam
zuzkazuzka napísal:....len v poslednej dobe sa pohrávam s myšlienkou, že na nich zanevriem a skúsim niečo iné, lebo počúvať dokolečka tie isté pesničky začína byť dosť otravné... Dajte niekto tip na nejaké normálne rádio v tejto dobe prosííííím!
uz nejaku dobu pocuvam http://www.radiosity.sk/ , hlavne v aute.. dobre hraju, ale tie reklamy my neskutocne lezu na nervy a sem-tam aj Vivu .. s tym Funkom som si tiez vsimol, ze cely den akoby hrali skladby z 1 CD a po case to lezie na nervy tiez..
Rádio nepočúvam Ale teraz v nočnej v práci ma donútilo si pustiť a jediné čo som naladil bolo Rádio Viva..Na nočnú smenu odporúčam..staršie pesničky žiadna pauza a kecačky