ma to byt mix wow s lineage 2 a snad nieco z guild warsu
podla videi to vyzera krasne snad stihnu termin vydania a to by mal byt zaciatok buduceho mesiaca
inak v Korei prebieha akurat 3. a zaroven finalny betatest
osobne mi najviac ucaroval Sorcerrer a rasa Asmodian
tie postavy jak z Lineage ...niet sa comu ale divit.
Dufam ze bude lepsie ovladanie.
Ako L2 som hral...ale furt blbol sprosty gameguard...a neviem nikdy som nebol viac ako 20 lvl. Vyzera to pekne ako efekty atd.
Ale WoWko je WoWko
JJ proste ak nebude WSAD tak to bude na velke cierne....
ale paci sa mi taky styl...a dufam ze bude dobry bojovy system podobny v Gothicu.....alebo v PS 2 bitkach...chapete dufam ....SoulCalibur
super budem rozmyslat o kupe... lebo wowko je vo faze "sracka v sracke" zlate casy pred TBC ... ale dufam ze to nebude ako Guild wars lebo to mi prislo malo "MMO" ...
akoze fakt fantasticke videa, atmosfera ako pri filme, ak to bude WSAD a bude to ze kupit hru a hrat zadarmo tak ani neuvazujem a kupim si to, najviac ma ucaroval Sorcerer, Templar, Ranger a Assasian(ci ako sa to pise)
hraje to kamarat , takze mal som moznost to skusit , no ak to teraz zacnem porovnavat s LOTRO,WOWkom,AOC alebo inym mmorpg tak sa na to nechyta mas tam 6 ci 8 spellov tak to gg ....
Nvm, celkom sa mi to paci ale imho to vyzera ako L2 s vylepsenov grafikov, a mix WoW a L2 moze byt celkom sranda ale uz to zacina upadat, myslim tym ze vsetky MMO uz su na jedno kopyto ... vzdy sa tam len farmi expi PVPckuje a raiduje a vzdy dost podobne, imho ak nevymyslia nieco nekonvencne a nieco dobre tak o to nebude taky velky zaujem (podla mna)