Odblokovanie na ORANGE z T-mobile nokiua Nokia 5310
Odblokovanie na ORANGE z T-mobile nokiua Nokia 5310
Prosim vas ludia teraz som si kupil Nokiu 5310 XpressMusic
A je blokovana na T-mobile,teda že ked dam orange kartu neda sa a odblokovanie tažké zložite stoji 1500-2000 Sk v MOBILE-BAZARE+skonči zaruka na 2 roky ktorú mobil pri kupe má
Tak ak bude nejake sposob cez net ako naprv :cez kalkulačku ako sa to robi tak povecte...budem vam VDACNY a celemu HOJKO.COM
Dakujem ozvite sa
A je blokovana na T-mobile,teda že ked dam orange kartu neda sa a odblokovanie tažké zložite stoji 1500-2000 Sk v MOBILE-BAZARE+skonči zaruka na 2 roky ktorú mobil pri kupe má
Tak ak bude nejake sposob cez net ako naprv :cez kalkulačku ako sa to robi tak povecte...budem vam VDACNY a celemu HOJKO.COM
Dakujem ozvite sa
no take kody...sa tam vložia a maš pristup na sieť t-mobile orange a nefim či aj o2 BLBEwolodo napísal:hmm waw som netusil ze sa to robi cez Kalkulacku.....
Ale nieje to take lahke..niektore mobili už muj oco odblokoval..cez to ale staRšie...toto su ta nokia 5310 je treidy DK6 proste novši mobil na trehu teraz nieje(s N95)
ALE CEZ PROGRAM ..blabla CALLCULATOR blabla..
..Calculator)*>*>*>*TU*<*<*< *no take kody...sa tam vložia a maš pristup na sieť t-mobile orange a nefim či aj o2 BLBE
Ale nieje to take lahke..niektore mobili už muj oco odblokoval..cez to ale staRšie...toto su ta nokia 5310 je treidy DK6 proste novši mobil na trehu teraz nieje(s N95)
-
D!eSel_78
Star
- Kontaktovať používateľa:
Prosim ta netrep ze je najnovsi na trhu, vobec to nieje taka novinka. A trieda je BB5, ktoru neodblokujes kalkulackou ale su na to specialne zariadenia, podomacky by so mto urcite nerobil. Tolko k tomuTavareS napísal:no take kody...sa tam vložia a maš pristup na sieť t-mobile orange a nefim či aj o2 BLBE
ALE CEZ PROGRAM ..blabla CALLCULATOR blabla..
..Calculator)*>*>*>*TU*<*<*< *no take kody...sa tam vložia a maš pristup na sieť t-mobile orange a nefim či aj o2 BLBE
viemSchre! napísal:Prosim ta netrep ze je najnovsi na trhu, vobec to nieje taka novinka. A trieda je BB5, ktoru neodblokujes kalkulackou ale su na to specialne zariadenia, podomacky by so mto urcite nerobil. Tolko k tomuInak, po skonceni viazanosti na pausal ti ju v T-M odblokuju zdarma.
//autoeditácia príspevku ( 27 Jun 2008, 11:27 )
haha povec lepši mobil...frajer..a. nemudruj..tu ti EINTEINSchre! napísal:Prosim ta netrep ze je najnovsi na trhu, vobec to nieje taka novinka. A trieda je BB5, ktoru neodblokujes kalkulackou ale su na to specialne zariadenia, podomacky by so mto urcite nerobil. Tolko k tomuInak, po skonceni viazanosti na pausal ti ju v T-M odblokuju zdarma.
-
D!eSel_78
Star
ehm a ty si demoš? Tú otázku si nemohol myslieť vážne. Asi máš tak 7-9 rokov... Hm, blbé. Tá veková skupina si vždy myslí, že to čo majú oni je to najlepšie a najnovšie na trhu. Holt, nie každý má dar rozmýšlať.TavareS napísal:haha povec lepši mobil...frajer..a. nemudruj..tu ti EINTEIN
PS: Lepšie a novšie na trhu sú napr. 6300i, N78, 6220C, N82,...
-
->slavo<-
Addict
Takže ktomu odlokovaniu
Nokia 5310 je nokia ktora patri do rady BB5 ano dasa odblokovat odblokovacim kodom ako cez kalkulačku stare nokie
,ale problem je ten že taka kalkulačka na BB5tky nejestuje je tu par možnosti
ktore sa daju skusit .
1.ktora je zadarmo telefon reklamovat v T-mobile na vadny SW zo žiadostou o nahratie noveho SW pri niektorych modeloch BB5 napr N73 vam ho aj odblokuju zadara . nie vždy ,ale bolo par pripadov .takže treba skusit . aj zaručny servis ale zasa budete 30dni bez telefonu.
2. skočit do nejakeho mobilshopu ktory robi aj servis v servise su 2 možnosti prva odblokovanie pomocou Boxu pričom stratite zaruku !
a druha pomocou odblokovacieho kodu su isty ludia ktory to vedia zohnat a neboja sa zato vypitat aj 1500 sk +, -
pri tejto druhej možnosti je to najlepšie pretože na telefon mate nadalej zaruku a nestratite ani žiadne data pokial ste kod neskušali zadavat sami .
3.možnost je skočit po 2 rokoch za operatorom a požiadat ho o odblokovanie telefonu bude to zniet blbo ale asi v každej predajni T-mobilu vam povedia že na odblokovanie nemate pravo . lenže vy nato pravo mate ,operator vas nemože obmedzovat ked mate telefon splateny po 2 rokoch . takže na taketo predajne iba podavajte stažnosti. lebo je to neznalost predavačov podla mna .
4. možnost poslat mi ss a za 1300 sa vieme dohodnut .
Poznamka tam niekde vyšie je link na warez program prosim vimazat toto je diskusne forum
To by bolo ktomu odblokovaniu asi všetko . prajem pekny den .
Nokia 5310 je nokia ktora patri do rady BB5 ano dasa odblokovat odblokovacim kodom ako cez kalkulačku stare nokie
,ale problem je ten že taka kalkulačka na BB5tky nejestuje je tu par možnosti
ktore sa daju skusit .
1.ktora je zadarmo telefon reklamovat v T-mobile na vadny SW zo žiadostou o nahratie noveho SW pri niektorych modeloch BB5 napr N73 vam ho aj odblokuju zadara . nie vždy ,ale bolo par pripadov .takže treba skusit . aj zaručny servis ale zasa budete 30dni bez telefonu.
2. skočit do nejakeho mobilshopu ktory robi aj servis v servise su 2 možnosti prva odblokovanie pomocou Boxu pričom stratite zaruku !
a druha pomocou odblokovacieho kodu su isty ludia ktory to vedia zohnat a neboja sa zato vypitat aj 1500 sk +, -
pri tejto druhej možnosti je to najlepšie pretože na telefon mate nadalej zaruku a nestratite ani žiadne data pokial ste kod neskušali zadavat sami .
3.možnost je skočit po 2 rokoch za operatorom a požiadat ho o odblokovanie telefonu bude to zniet blbo ale asi v každej predajni T-mobilu vam povedia že na odblokovanie nemate pravo . lenže vy nato pravo mate ,operator vas nemože obmedzovat ked mate telefon splateny po 2 rokoch . takže na taketo predajne iba podavajte stažnosti. lebo je to neznalost predavačov podla mna .
4. možnost poslat mi ss a za 1300 sa vieme dohodnut .
Poznamka tam niekde vyšie je link na warez program prosim vimazat toto je diskusne forum
To by bolo ktomu odblokovaniu asi všetko . prajem pekny den .
-
cORP.
Addict
ja len dodam temu ze som mal rovnaky telefon od rovnakeho operatora kupovany o mesiac neskorej ako pise zadavatel( mimochodom pekne decko) a nemal som ho blokovany
zaujimave no ja som zatial tusim ziaden mobil az na se k508i nemal od t-mobilu blokovany a to som ich mal dost ,to mam az take stastie ? 
-
->slavo<-
Addict
no odblok uz trocha zlacnel a dnes to stoji tak od 20 do 30euro
takze sa to celkom da

samozrejme v pripade nejakych nejasnosti . s odblokovanim telefonu ci len info o cene , Tak som vam k dispozicii na ss. tu na hojku. odblokovavam este stale mobilne telefony.slovenciny, a pod
vzdy odpisem.
vzdy pomozem ked viem .
takze sa to celkom da
samozrejme v pripade nejakych nejasnosti . s odblokovanim telefonu ci len info o cene , Tak som vam k dispozicii na ss. tu na hojku. odblokovavam este stale mobilne telefony.slovenciny, a pod
vzdy odpisem.