Medzinárodný deň Fiatu 126 @ rádio Viva - 6:45 hod - formát MP3:
Medzinárodný deň Fiatu 126 @ rádio Viva - 13:50 hod - formát MP3:
Plus niečo málo o Fiatke a zrazoch na stránke rádia Viva.
Mám 178 cm, ale v pohode sa tam zmestí aj kamoš čo má 185, pretože mám športové sedačky z Mazdy a koľajničky dosť dlhé na to, že si tam človek v pohode úplne vystrie nohy... Akurát potom ten vzadu za ním si nemá kam dať svoje nohymarian152 napísal:aku ma spotrebu a aky si vysoky?
Díky... Ja si všetko okrem životných potrieb (jedlo, bývanie) fiancujem sám, takže pre malucha som sa rozhodol preto, že je to veľmi lacné - ročná poistka 1800 SkMaki napísal:whisper: hehe, aj sestra pred 12 rokmi dostala ako prve auto prave malčikasi pamatam na to
vela stastnych kilometrov prajem
Whisper na tetinom Maluchu jazdim v Poslku ... Ja sa tam nezmestim ... Sedadlo je na konci kolajnice a ja aj tak vycnievamwhisper napísal:Díky... Ja si všetko okrem životných potrieb (jedlo, bývanie) fiancujem sám, takže pre malucha som sa rozhodol preto, že je to veľmi lacné - ročná poistka 1800 SkNavyše, ak budete to autíčko niekedy šoférovať, tak si ho zamilujete
Tu máte dáke videávideo 1 - ja za volantom ...:::... video 2 - kamoš za volantom
áno, viem, že sa dá s ňou jazdiť aj šetrnejšie, ale musel som sa pvý deň vyblázniť a zistiť, čo to dá
ja stale ked vidim toto auto tak sa zasmejem mne pride ako take malicke hrackarskeMartinekk napísal:Tak, aby som nezaostaval, tiez vlozim svoje car...
Je to subaru libero E12, teda 1200ccm model. 1989 rok vyroby, s 4WD. staly zadny pohon, pripojitelny predny. Vybava superdeluxe. Mam ho asi pol roka, pred nim som mal taketo iste v dlhodobej vypozicke od tatka, ale to bol len 1000ccm a bez 4x4... S tymto mojim jazdim cca dva mesiace, najazdil som 2000km a zatial bez poruchyzo spotrebou cca 7,5l ked som viezol 6 ludi a batozinu k tomu
takze paradicka. Este ma svoje muchy, ale hlavne ze to jazdi. Hm, neviem co este dodat. snad len to, ze Libero si zamilujete alebo ho budete nenavidiet. ja som si vybral prvu moznost.
Pre rypalov: nie, neprekoti sa to. V zatackach to drzi lepsie ako skodofky...