holky a zvieratka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
skerka
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skerka »

tak ja mám tiež psa-maltezák..mám ho už 5rokov...nespáva so mnou,ale s našimi,ale tak ked idem von s priateľom tak ešte on sa spýta či berieme aj psa..ja sa na neho tak špatne pozriem,ale potom poviem,že tak si ho vezmi....čo s ním narobím?tuším ho má radšej ako mňa :( ale nie :D aj ked niečo papáme tak môj pes príde pri nás chvíľu sa obzerá a potom pribehne pri priateľa,lebo vie,že odo mňa nič nedostane,ale od neho hej...tak nie je o čom...môjmu priateľovi vôbec nevadí,že mám psa...len pri jednej činnosti mu lezie na nervy a vtedy ho dá von z izby a zavrie dvere...asi si všetci domyslia pri čom...heh ..najlepšia veta akú kedy chalan povedal(dobrý kamarát počas dobrej témy) bola,že "vyhodil som psa z izby šak idem j***ť jeho majiteľku a on bude kukať na mňa?čo ti šibe? ešte kto na mňa pri sexe nekukal...ne? :D "
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

ludkovia co tu pisete ze sa olizujete so psom tak si uvedomte ze pes si 10 min predtym ako olizal vas olizal aj svoju "ritku"... a vy to mate vsetko v ustach... nabuduce jej to povedz pokojnym hlasom ci jej to nevadi :D a hlavne rozlisujte vztah clovek - clovek a zviera - clovek ...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ob3l1x napísal:hlavne rozlisujte vztah clovek - clovek a zviera - clovek ...
aký je v tom rozdiel?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

triple napísal:aký je v tom rozdiel?
fuj, ty prasa!
Jirka_Nitrak
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Jirka_Nitrak »

podla mna taketo hnusne zvery treba pozabijat
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shadow_blaster »

No zober si to tak tvoje dievca je s tim psom kolko von? alebo po pripade u teba u nej...... Skus jej vysvetlit ze pes je DOMACI milacik a TY Si jej Vonakjsi milacik Pripadne milacik nadovsetko........ :P ale nie musis je vysvetlit ze pes je zviera a ty si ty a ze so psom sa tak neporozprava ked ma problemy ako s tebou........ moja byvala mala civavu takze viem o com rozpravam...... tiez to bolo take aha pozri aky je zlatucky pozri toto pozri tamto je to dost na nervy............ ale tak co uz musis dao vydrzat
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Jirka_Nitrak napísal:podla mna taketo hnusne zvery treba pozabijat
ja sice neviem koho tym myslis ale vid tvoj prispevok o zenach a alkohole..myslim ze kazdy piatok by si mal minimalne 2x zabit sam seba.
Jirka_Nitrak
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Jirka_Nitrak »

myslel som tym tie psy
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

mi-chau napísal:fuj, ty prasa!
prečo prasa do boha? je tam vzťah zviera - čolvek čo znamená že ku zvieraťu môžem prechovávať rovnaké city ako ku človeku.... čo je na to sivnské?
svojho psa mam oveľa radšej ako kopu ludí na tomto svete.. ludia vedia byť zákerní, podrazia ťa pri prvej príležitosti cashu a plno vecí.. zviera ťa ma rado úprimne a nič za to nechce
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

triple napísal:prečo prasa do boha? je tam vzťah zviera - čolvek čo znamená že ku zvieraťu môžem prechovávať rovnaké city ako ku človeku.... čo je na to sivnské?
svojho psa mam oveľa radšej ako kopu ludí na tomto svete.. ludia vedia byť zákerní, podrazia ťa pri prvej príležitosti cashu a plno vecí.. zviera ťa ma rado úprimne a nič za to nechce
to plati aj u psov neboj sa, nie az tak doslovne ale predsa, ides so psom po ulici a stretne ineho psa tak bud sa pozabijaju alebo chcu ist sa dakde obrabat, zato ze zvierata neposudzuju metarialistiku je ine to je pravda, to ale znamena ze vztah pes+pes bude principialne rovnaky ako clovek+clovek pretoze stale plati ze nie kazdy moze mat kazdeho rad :wink:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

jo maš pravdu ale o to som nehovoril.. horovir som vzťah človek-zviera a zviera-človek samozrejme nebudeme sa tu chytať za slovíčka ako aj pes napadne človeka a dohryzie ho
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

triple napísal:prečo prasa do boha? je tam vzťah zviera - čolvek čo znamená že ku zvieraťu môžem prechovávať rovnaké city ako ku človeku.... čo je na to sivnské?
Moj podryp mal sexualny podton.
//inak principialne mas pravdu, aj a mam radse niektore zvierata ako niektorych ludi, blizsia kosela ako kabat. Avsak clovek je clovek.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

mi-chau napísal:Moj podryp mal sexualny podton.
//inak principialne mas pravdu, aj a mam radse niektore zvierata ako niektorych ludi, blizsia kosela ako kabat. Avsak clovek je clovek.
jj jasné.. zle som to potom pochopil 8) (mi to aj bolo čudné od teba :))
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Nj taky pes ta hned kusne ked sa mu nieco nepaci , ako keby mal chodit okolo horucej kase ... a hrat sa na doleziteho ...
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

ja mám takého 40 kg hovädo,takže na ručičky a do kabelky, to by asi nešlo :lol: .je pravda, že mojich psov mám radšej ako koľvek iného, ale zas odtial potial. neberiem ich všade zo sebou.aj ja si musím od nich oddýchnuť na chvílu, ale keď sa idem s niekym poprechádzať zoberiem aj ich. ja tiež nemusím, tie čavočky so štekajúcou kabelkou. tie zvieratá sú chudatká malé. nepochopím to, ako niekto môže chodiť po meste(niekde) so psom v kabelke, a nalakovanými pazúrmi.(napr.)

/// to je iný biznis :aasmile25:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

tak ale to je už iný extrém.. ale vieš ako sa na takýchto ľudoch dá dobre zarobiť?
Napísať odpoveď