holky a zvieratka
-
skerka
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
tak ja mám tiež psa-maltezák..mám ho už 5rokov...nespáva so mnou,ale s našimi,ale tak ked idem von s priateľom tak ešte on sa spýta či berieme aj psa..ja sa na neho tak špatne pozriem,ale potom poviem,že tak si ho vezmi....čo s ním narobím?tuším ho má radšej ako mňa
ale nie
aj ked niečo papáme tak môj pes príde pri nás chvíľu sa obzerá a potom pribehne pri priateľa,lebo vie,že odo mňa nič nedostane,ale od neho hej...tak nie je o čom...môjmu priateľovi vôbec nevadí,že mám psa...len pri jednej činnosti mu lezie na nervy a vtedy ho dá von z izby a zavrie dvere...asi si všetci domyslia pri čom...heh ..najlepšia veta akú kedy chalan povedal(dobrý kamarát počas dobrej témy) bola,že "vyhodil som psa z izby šak idem j***ť jeho majiteľku a on bude kukať na mňa?čo ti šibe? ešte kto na mňa pri sexe nekukal...ne?
"
-
Jirka_Nitrak
Novice
-
Shadow_blaster
Light Star
No zober si to tak tvoje dievca je s tim psom kolko von? alebo po pripade u teba u nej...... Skus jej vysvetlit ze pes je DOMACI milacik a TY Si jej Vonakjsi milacik Pripadne milacik nadovsetko........
ale nie musis je vysvetlit ze pes je zviera a ty si ty a ze so psom sa tak neporozprava ked ma problemy ako s tebou........ moja byvala mala civavu takze viem o com rozpravam...... tiez to bolo take aha pozri aky je zlatucky pozri toto pozri tamto je to dost na nervy............ ale tak co uz musis dao vydrzat
-
midnight_man
Guru
-
triple
Guru wannabe
prečo prasa do boha? je tam vzťah zviera - čolvek čo znamená že ku zvieraťu môžem prechovávať rovnaké city ako ku človeku.... čo je na to sivnské?mi-chau napísal:fuj, ty prasa!
svojho psa mam oveľa radšej ako kopu ludí na tomto svete.. ludia vedia byť zákerní, podrazia ťa pri prvej príležitosti cashu a plno vecí.. zviera ťa ma rado úprimne a nič za to nechce
to plati aj u psov neboj sa, nie az tak doslovne ale predsa, ides so psom po ulici a stretne ineho psa tak bud sa pozabijaju alebo chcu ist sa dakde obrabat, zato ze zvierata neposudzuju metarialistiku je ine to je pravda, to ale znamena ze vztah pes+pes bude principialne rovnaky ako clovek+clovek pretoze stale plati ze nie kazdy moze mat kazdeho radtriple napísal:prečo prasa do boha? je tam vzťah zviera - čolvek čo znamená že ku zvieraťu môžem prechovávať rovnaké city ako ku človeku.... čo je na to sivnské?
svojho psa mam oveľa radšej ako kopu ludí na tomto svete.. ludia vedia byť zákerní, podrazia ťa pri prvej príležitosti cashu a plno vecí.. zviera ťa ma rado úprimne a nič za to nechce
Moj podryp mal sexualny podton.triple napísal:prečo prasa do boha? je tam vzťah zviera - čolvek čo znamená že ku zvieraťu môžem prechovávať rovnaké city ako ku človeku.... čo je na to sivnské?
//inak principialne mas pravdu, aj a mam radse niektore zvierata ako niektorych ludi, blizsia kosela ako kabat. Avsak clovek je clovek.
-
in your world
Light Star
ja mám takého 40 kg hovädo,takže na ručičky a do kabelky, to by asi nešlo
.je pravda, že mojich psov mám radšej ako koľvek iného, ale zas odtial potial. neberiem ich všade zo sebou.aj ja si musím od nich oddýchnuť na chvílu, ale keď sa idem s niekym poprechádzať zoberiem aj ich. ja tiež nemusím, tie čavočky so štekajúcou kabelkou. tie zvieratá sú chudatká malé. nepochopím to, ako niekto môže chodiť po meste(niekde) so psom v kabelke, a nalakovanými pazúrmi.(napr.)
/// to je iný biznis
/// to je iný biznis