Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
pocuj, sak nabehni tam, povedz tej zenskej ze hras WoWko a laguje ti to a ine veci idu, samozrejme zisti si aky port WoW obsadzuje, adresu servera, no proste vsetko co by mohlo dopomoct k vyrieseniu problemu
a dalej by som si zistil ci to nie je chyba ofiku nahodou, pretoze isty cas mi tyzden poriadne nesiel ofik tiez koli extremnym lagom, ale tie boli tak vysoke ze pocitac sa sam odpajal od servera a chyba bola u dakoho v blizze nie u nas, cize ak sa vies napojit do hry, spytaj sa inych hracov, GM...atd pozistuj otom viac a ak bude server ok tak potom bez do Tcomu a nenechaj sa odbit nejakymi blbymi recami
a dalej by som si zistil ci to nie je chyba ofiku nahodou, pretoze isty cas mi tyzden poriadne nesiel ofik tiez koli extremnym lagom, ale tie boli tak vysoke ze pocitac sa sam odpajal od servera a chyba bola u dakoho v blizze nie u nas, cize ak sa vies napojit do hry, spytaj sa inych hracov, GM...atd pozistuj otom viac a ak bude server ok tak potom bez do Tcomu a nenechaj sa odbit nejakymi blbymi recami
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
mno na oficialnom fore sa stazuju sami slovaci a vsetci do jedneho pouzivaju net od Tcomu...bohvie co s tym robia. a ked to nejde tak proste vobec nejde pripojit, napise unable to connect a ked sa to doserie kym som pripojeny tak vtedy sa mi zvysuje ping az kym ma neodpoji...Sheep napísal:pocuj, sak nabehni tam, povedz tej zenskej ze hras WoWko a laguje ti to a ine veci idu, samozrejme zisti si aky port WoW obsadzuje, adresu servera, no proste vsetko co by mohlo dopomoct k vyrieseniu problemu
-
Everlast_4fun
Amateur
Chlapci keby nieste lenivi a nepozerate len stranky s WoW tak by ste zistili ze T-com vymiena DNS servre . . .Stare nestihaju a kapacitne su pretazene . . .Takze sup na a tam najdete aj ospravedlnenie uzivatelom. . Pripadne skody Vam nahradia . . Zalezi od toho ako mate postavenu zmluvu. . Takze komu sposobili ujmu na majetky ci zisku, ci inych veciach T-com je pre Vas otvoreny a stazovacich listou maju dost. . Bite seeeeen. . .
PS: ale psychicku ujmu Vam nenahradia. . Butete im zbytocne vysvetlovat ze ste zavisli na WoW . . Max Vam preplatia ten tyzden kuponu alebo vam to odrataju s fakturi. .
Kód: Vybrať všetko
www.t-com.skPS: ale psychicku ujmu Vam nenahradia. . Butete im zbytocne vysvetlovat ze ste zavisli na WoW . . Max Vam preplatia ten tyzden kuponu alebo vam to odrataju s fakturi. .
-
xH4wK
ehm asi som slepy ale kde to tam vidis ?Everlast_4fun napísal:Chlapci keby nieste lenivi a nepozerate len stranky s WoW tak by ste zistili ze T-com vymiena DNS servre . . .Stare nestihaju a kapacitne su pretazene . . .Takze sup naa tam najdete aj ospravedlnenie uzivatelom. . Pripadne skody Vam nahradia . . Zalezi od toho ako mate postavenu zmluvu. . Takze komu sposobili ujmu na majetky ci zisku, ci inych veciach T-com je pre Vas otvoreny a stazovacich listou maju dost. . Bite seeeeen. . .Kód: Vybrať všetko
www.t-com.sk
PS: ale psychicku ujmu Vam nenahradia. . Butete im zbytocne vysvetlovat ze ste zavisli na WoW . . Max Vam preplatia ten tyzden kuponu alebo vam to odrataju s fakturi. .
-
Everlast_4fun
Amateur
no poviem ti . . keby to hladas este vcera tak to tam je. . .Omg. . .Vsetci co mali pevne napisanu DNS adresu tak nech si diagnostikuju modem alebo router a zadaju novu. . T-com proste je povinny uvadzat udaje len v casovom rospeti prebiehania opravi alebo nestability servra. .
Sak asi ked ostatnym co T-com net nemaju ide WoW v pohode a tebe nejde a ani mne a ani nikomu co maju t-com tak asi de logicky najdes chybu. .
Asi mame vsetci rovnake chybi na WoW. . Sak to je lol. . Omg ked to tam nevidis tak si zavolaj do T-comu alebo tam chod osobne a zistuj. . Ja proste mam zistene ze je to takto. . A zdroj mam dobry. .
Sak asi ked ostatnym co T-com net nemaju ide WoW v pohode a tebe nejde a ani mne a ani nikomu co maju t-com tak asi de logicky najdes chybu. .
Asi mame vsetci rovnake chybi na WoW. . Sak to je lol. . Omg ked to tam nevidis tak si zavolaj do T-comu alebo tam chod osobne a zistuj. . Ja proste mam zistene ze je to takto. . A zdroj mam dobry. .
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
hm ked si to takto zrozumitelne napisalEverlast_4fun napísal:no poviem ti . . keby to hladas este vcera tak to tam je. . .Omg. . .Vsetci co mali pevne napisanu DNS adresu tak nech si diagnostikuju modem alebo router a zadaju novu. . T-com proste je povinny uvadzat udaje len v casovom rospeti prebiehania opravi alebo nestability servra. .![]()
-
Pantagruel
Star
www.thottbot.com, www.wowhead.comPantagruel napísal:Pocujte ako mam spravit quest Call of Earth ? som shaman
-
Pantagruel
Star