Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ano je to v Tcome, da sa to ciastocne odstranit zadanim prikazu ipconfig/flushdns v prikazovom riadku ale aj tak mi ping v hre skace jak divy
bart1234
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bart1234 »

Pls ludia nefunguje Narnias alebo co? Na onlinegamers vypisuje ze su online, net my v pohode funguje realmlist mam spravne nastaveny kde moze byť chyba? vobec ma to nechce pripojit
:? , pls poradte....
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

OMG lognem sa po 3 dnoch a vidim ze ofik sa furt serie...je toho plne forum (skoro vsetko su to slovaci). asi sa naseriem a nabehnem do Tcomu alebo co....aj ked neviem co im povedat lebo neviem charakterizovat problem. vie niekto co konkretne je chyba?
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

preco nevies charakterizovat problem? povedz ze ti nejde WoWko koli ich chybe a hotovo
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:preco nevies charakterizovat problem? povedz ze ti nejde WoWko koli ich chybe a hotovo
su to blbci...naposledy ked sem poslali opravara ten nevedel pomaly ani co je interet, a teraz takemu blbcovi vysvetli ze co su to lagy :lol: toto by bolo podobne :lol:
Sheep
Addict
Addict

pocuj, sak nabehni tam, povedz tej zenskej ze hras WoWko a laguje ti to a ine veci idu, samozrejme zisti si aky port WoW obsadzuje, adresu servera, no proste vsetko co by mohlo dopomoct k vyrieseniu problemu

a dalej by som si zistil ci to nie je chyba ofiku nahodou, pretoze isty cas mi tyzden poriadne nesiel ofik tiez koli extremnym lagom, ale tie boli tak vysoke ze pocitac sa sam odpajal od servera a chyba bola u dakoho v blizze nie u nas, cize ak sa vies napojit do hry, spytaj sa inych hracov, GM...atd pozistuj otom viac a ak bude server ok tak potom bez do Tcomu a nenechaj sa odbit nejakymi blbymi recami :wink:
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

jeden cas mala lagy vo wowku skoro cela europa koli nejakemu provideru v taliansku alebo vo francuzsku uz si nepamatam .... potom to nejako zriesili to som mal v hre 10 k ping a disconnect kazdych 5 sekund :wink:
ffs to som sa na ofiku citil jak na free
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

MystiQ zase blbne ! :(
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:pocuj, sak nabehni tam, povedz tej zenskej ze hras WoWko a laguje ti to a ine veci idu, samozrejme zisti si aky port WoW obsadzuje, adresu servera, no proste vsetko co by mohlo dopomoct k vyrieseniu problemu

a dalej by som si zistil ci to nie je chyba ofiku nahodou, pretoze isty cas mi tyzden poriadne nesiel ofik tiez koli extremnym lagom, ale tie boli tak vysoke ze pocitac sa sam odpajal od servera a chyba bola u dakoho v blizze nie u nas, cize ak sa vies napojit do hry, spytaj sa inych hracov, GM...atd pozistuj otom viac a ak bude server ok tak potom bez do Tcomu a nenechaj sa odbit nejakymi blbymi recami :wink:
mno na oficialnom fore sa stazuju sami slovaci a vsetci do jedneho pouzivaju net od Tcomu...bohvie co s tym robia. a ked to nejde tak proste vobec nejde pripojit, napise unable to connect a ked sa to doserie kym som pripojeny tak vtedy sa mi zvysuje ping az kym ma neodpoji...
Sheep
Addict
Addict

a nepoznas niekoho kto ma inu pripojku a hraje wowko? chod ku nemu a naloguj sa na ofik ze jak to pojde, samozrejme ak niekoho takeho poznas
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:a nepoznas niekoho kto ma inu pripojku a hraje wowko? chod ku nemu a naloguj sa na ofik ze jak to pojde, samozrejme ak niekoho takeho poznas
aj z ludi co poznam tak ti co maju Tcom tym to nejde a ti co maju iny net tak im to ide...ako to je 100% iste ze je to v Tcome
Everlast_4fun
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Everlast_4fun »

Chlapci keby nieste lenivi a nepozerate len stranky s WoW tak by ste zistili ze T-com vymiena DNS servre . . .Stare nestihaju a kapacitne su pretazene . . .Takze sup na

Kód: Vybrať všetko

www.t-com.sk
a tam najdete aj ospravedlnenie uzivatelom. . Pripadne skody Vam nahradia . . Zalezi od toho ako mate postavenu zmluvu. . Takze komu sposobili ujmu na majetky ci zisku, ci inych veciach T-com je pre Vas otvoreny a stazovacich listou maju dost. . Bite seeeeen. . .

PS: ale psychicku ujmu Vam nenahradia. . Butete im zbytocne vysvetlovat ze ste zavisli na WoW . . Max Vam preplatia ten tyzden kuponu alebo vam to odrataju s fakturi. .
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Everlast_4fun napísal:Chlapci keby nieste lenivi a nepozerate len stranky s WoW tak by ste zistili ze T-com vymiena DNS servre . . .Stare nestihaju a kapacitne su pretazene . . .Takze sup na

Kód: Vybrať všetko

www.t-com.sk
a tam najdete aj ospravedlnenie uzivatelom. . Pripadne skody Vam nahradia . . Zalezi od toho ako mate postavenu zmluvu. . Takze komu sposobili ujmu na majetky ci zisku, ci inych veciach T-com je pre Vas otvoreny a stazovacich listou maju dost. . Bite seeeeen. . .

PS: ale psychicku ujmu Vam nenahradia. . Butete im zbytocne vysvetlovat ze ste zavisli na WoW . . Max Vam preplatia ten tyzden kuponu alebo vam to odrataju s fakturi. .
ehm asi som slepy ale kde to tam vidis ?
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

hehe ja mam chello a fici mi :-) akurat DT je zlagovane ci t-com vymiena alebo nevymiena dns servre..na laughing skulle kde je moje momentalne utocisko vsetko bez problemov
Everlast_4fun
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Everlast_4fun »

no poviem ti . . keby to hladas este vcera tak to tam je. . .Omg. . .Vsetci co mali pevne napisanu DNS adresu tak nech si diagnostikuju modem alebo router a zadaju novu. . T-com proste je povinny uvadzat udaje len v casovom rospeti prebiehania opravi alebo nestability servra. . :roll:

Sak asi ked ostatnym co T-com net nemaju ide WoW v pohode a tebe nejde a ani mne a ani nikomu co maju t-com tak asi de logicky najdes chybu. .
Asi mame vsetci rovnake chybi na WoW. . Sak to je lol. . Omg ked to tam nevidis tak si zavolaj do T-comu alebo tam chod osobne a zistuj. . Ja proste mam zistene ze je to takto. . A zdroj mam dobry. .
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Everlast_4fun napísal:no poviem ti . . keby to hladas este vcera tak to tam je. . .Omg. . .Vsetci co mali pevne napisanu DNS adresu tak nech si diagnostikuju modem alebo router a zadaju novu. . T-com proste je povinny uvadzat udaje len v casovom rospeti prebiehania opravi alebo nestability servra. . :roll:

Sak asi ked ostatnym co T-com net nemaju ide WoW v pohode a tebe nejde a ani mne a ani nikomu co maju t-com tak asi de logicky najdes chybu. .
Asi mame vsetci rovnake chybi na WoW. . Sak to je lol. . Omg ked to tam nevidis tak si zavolaj do T-comu alebo tam chod osobne a zistuj. . Ja proste mam zistene ze je to takto. . A zdroj mam dobry. .
hm ked si to takto zrozumitelne napisal :lol: ...ale uz to ide, Tcom poslal kamosovi mail kde pisu ze od vcera vecera je to opravene. enjoy the game
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

Pantagruel napísal:MystiQ zase blbne ! :(
nj. to je pekne napc. Radsej si zaplat ofik, neolutujes ;)
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

Pocujte ako mam spravit quest Call of Earth ? som shaman
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

Pantagruel napísal:Pocujte ako mam spravit quest Call of Earth ? som shaman