Odpustili by ste neveru ?
...som dost ziarliva, a neveru by som vedela tolerovat asi v
zavislosti od dlzky vztahu s onym nevernym individuom..
ak by to bol nejaky mesacny vztah, tak mozno myknem plecom, aj keby ma to v duch stvalo, ale nie na dlho...
horsie je to s neverou v dlhsie trvajucich vztahoch, to je ina pecka...
mozno by som odpustila neveru fyzicku ( sex na jednu noc ), ale nikdy nie psychicku ( ze sa do danej osoby zalubi a kvoli tomu je neverny ) ...
a to len z dovodu zachranenia vztahu, stalo by ma to mnoho usilia, ale moja dovera voci partnerovi by uz bola asi nalomena..
neviem ,co je lepsie...odpustit, ci neodpustit??
ak by to bol nejaky mesacny vztah, tak mozno myknem plecom, aj keby ma to v duch stvalo, ale nie na dlho...
mozno by som odpustila neveru fyzicku ( sex na jednu noc ), ale nikdy nie psychicku ( ze sa do danej osoby zalubi a kvoli tomu je neverny ) ...
a to len z dovodu zachranenia vztahu, stalo by ma to mnoho usilia, ale moja dovera voci partnerovi by uz bola asi nalomena..
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
zalezi od citu k danej osobe a od vztahu co bol pred tym vies je to tazke velmi tazka otazka, zalezi na cite k danej osobe momentalnemu vztahu medzi vami ked sa to stalo a takDoris napísal:...som dost ziarliva, a neveru by som vedela tolerovat asi v
-
RomanB
Medium Professional
no keby som videl taketo cosi , tak cierno pred ocami a chudak chalan velky , maly aspon jednu by som mu dal. V podobnej situacii by som pravdepodobne stratil racionalne zmyslanie , i ked viem ,ze vo vacsine pripadov by si zasluzila skor druha strana ...will.i.am napísal:zalezi co a ako... keby ze pije s kamosmi a s nejakym sa bozkava.. tak to beriem tiez ze ma urcitym sposobom podviedla.. to by som ese odpustil...
ale ak by sa s niekym inym vyspala... to by som asi nedokazal odpustit
Ale zatial je to vsetko , len v teoretickej rovine (chvala bohu)
-
Nike_4ever
Amateur
...možno by som tomu človeku odpustila ale to by bolo to posledné čo by som pre neho sprawila,...nasledowal by definitívny koniec..a urcite by si ma už nijako neziskal..bo ked niekto welmi miluje naco podvadzat?? naco?? a urcite by mi aj moj frajer odpustil..ale to by bolo vsetko z jeho strany.. the end.. ale neviem ako je niekto takeho dacoho schopný..jedine vysvetlenie je že nevie lubit jednu osobu celým srdcom.. je to dost smutne.. 
mozno trosku blba poznamka, ale co znamena slovo "odpustit"? nehnevat sa potom na toho druheho za danu vec? alebo zabudnut na to uplne, ze sa to vobec stalo a pokracovat dalej? vazne neviem
odpustit (beriem to slovo tak ako ho asi vnima vacsina) by som dokazal, ale zabudnut nie. a tak ci tak by to viedlo ku koncu vztahu (cca rychlostou svetla). dievca by som neznenavidel, ale vztah by bol urcite ukonceny. ci uz tesne po takom podvode alebo o tyzden alebo o mesiac. proste viem, ze by sa to skoncilo. neviem to lepsie popisat, ale predpokladam, ze vacsina vie, co tym myslim.a vlastne co je to nevera? bozk? tutu-mutu? pravdupovediac bozk by mi vadil asi viacej. bozkavanie je cisto citova zalezitost a nie len fyzicke ukojenie nejakej tuzby.
odpustit (beriem to slovo tak ako ho asi vnima vacsina) by som dokazal, ale zabudnut nie. a tak ci tak by to viedlo ku koncu vztahu (cca rychlostou svetla). dievca by som neznenavidel, ale vztah by bol urcite ukonceny. ci uz tesne po takom podvode alebo o tyzden alebo o mesiac. proste viem, ze by sa to skoncilo. neviem to lepsie popisat, ale predpokladam, ze vacsina vie, co tym myslim.a vlastne co je to nevera? bozk? tutu-mutu? pravdupovediac bozk by mi vadil asi viacej. bozkavanie je cisto citova zalezitost a nie len fyzicke ukojenie nejakej tuzby.
turtlak, je to presne ako pises, odpustit este neznamena zabudnut...
na taku vec, ze ta tvoj partner sklamal, sa zabudnut asi neda...
to ci odpustime neveru zavisi ako som uz spominala na mnohych okolnostiach...nebudem sa preto opakovat...
napadlo ma, ze este napisem taky postreh...
babenka ma dieta s chalanom, ktory ju
permanentne podvadza, je jej neverny, ona je vsak kratko po
skole, bez penazi, samozrejme iba na materskej, teda je priamo zavisla
od chalana, ta mu tu neveru MUSI tolerovat, ale nie preto, ze by mu ju odpustila...
ako by ste to riesili vy?
na taku vec, ze ta tvoj partner sklamal, sa zabudnut asi neda...
to ci odpustime neveru zavisi ako som uz spominala na mnohych okolnostiach...nebudem sa preto opakovat...
napadlo ma, ze este napisem taky postreh...
babenka ma dieta s chalanom, ktory ju
permanentne podvadza, je jej neverny, ona je vsak kratko po
skole, bez penazi, samozrejme iba na materskej, teda je priamo zavisla
od chalana, ta mu tu neveru MUSI tolerovat, ale nie preto, ze by mu ju odpustila...
ako by ste to riesili vy?
-
Začiatok Konca
Professional
Doris, šiel by som od neho preč.. a poprosil by som o pomoc rodičov...
ale jednoznačne blbá situácia..
Keď niekto niekoho miluje, tak nepomyslí na neveru.. Ak by niečo také moja priateľka spravila(čo si nemyslím), tak by som jej odpustil, ale bolelo by ma to strašne moc a asi by som to psychicky nevydržal, na čo by nasledoval asi koniec(..keby s niekým spí)...
Keby sa "len" bozkáva a za triezva, tak by som to asi neukončil, ale poriadne by som sa pohádal.. a dal jej pocítiť všetko, čo spravila.. Keby sa niekomu podarilo ju opiť(čo nepije, ale tak spomínali ste to) Toho chalana by som prizabil a ju zobral domov a postaral sa o ňu. Ale aj toto by ma strašne bolelo..
Každopádne neviem, ako by som reagoval v skutočnosti a toto bola len teoretická rovina, ktorá sa dúfam, nikdy nestane, pretože jej strašne verím..

Keď niekto niekoho miluje, tak nepomyslí na neveru.. Ak by niečo také moja priateľka spravila(čo si nemyslím), tak by som jej odpustil, ale bolelo by ma to strašne moc a asi by som to psychicky nevydržal, na čo by nasledoval asi koniec(..keby s niekým spí)...
Každopádne neviem, ako by som reagoval v skutočnosti a toto bola len teoretická rovina, ktorá sa dúfam, nikdy nestane, pretože jej strašne verím..
-
xXPAINKILLERXx
Star
-
midnight_man
Guru
Dala som moznost neviem, aj ked prve co ma napadlo tak ze urcite by som neodpustila, ale ked sa clovek dostane do realnej situacie a ak by aj partner potom uznal chybu a snazil sa mi to vynahradit a naozaj chciet vratit cas tak neviem...
Ale je pravda, ze v otazke sexu po nevere by to bolo asi o inom. Asi by som mala vzdy pred ocami ze "ho strkal" aj niekam inam. Ale aj to je mozno len momentalny pocit. Takze nevrav hop kym nepreskocis. Ked budem 1 cm od smrti a hojko.com bude existovat tak napisem ze co a ako
Ale je pravda, ze v otazke sexu po nevere by to bolo asi o inom. Asi by som mala vzdy pred ocami ze "ho strkal" aj niekam inam. Ale aj to je mozno len momentalny pocit. Takze nevrav hop kym nepreskocis. Ked budem 1 cm od smrti a hojko.com bude existovat tak napisem ze co a ako
-
existpierre
Medium Star
Hlasoval som nie. Taká žena by u mňa úplne stratila dôveru, hnusilo by sa mi s nou spať, bozkávať ..jednoducho všetky všedné veci čo sme robili...a myslím, že taka nevera je aj prejav toho ako si taká osoba váži svojho partnera:?
viem, že každý si myslí že je to to isté, ale podľa mňa v nevere muža a v nevere ženy je rozdiel od prírody
sry iba názor 
//ešte doplním názor môjho kamaráta: Lepši hodovac doma troch čavargovov jak jednu ku***
viem, že každý si myslí že je to to isté, ale podľa mňa v nevere muža a v nevere ženy je rozdiel od prírody
//ešte doplním názor môjho kamaráta: Lepši hodovac doma troch čavargovov jak jednu ku***