slay, este raz si precitaj koho som oznacil v mojom predoslom poste za klamara (debilneho)

.
"Centrálna parita sa menila preto, že už bolo šialené obchodovanie a nie opačne, ako to médiá tvrdili. My sme nevedeli, aké bude rozhodnutie, aká bude centrálna parita. Takže toto je jedna vymyslená kauza a som zvedavý, akú zodpovednosť prevezme na seba pán Mikloš po tých hrubých obvineniach na adresu ministra financií, pokiaľ ide o možné prepojenie jeho osoby a únik informácií, pretože žiadna informácia uniknúť v danej situácii nemohla," zdôraznil Fico.
je to ten isty pripad ako ked dzurinda vyhorel s vinicou. rozpravaju o veciach o ktorych vedia prd. su jalovi a snazia sa zo vsetkych sil urobit z komara somara.
v prilohe mozes vidiet, ze pri oboch upravach centralnej parity sa priebeh grafov takmer zhoduje (vsimni si ten prudky skok k 16.3. 2007) - pred nieco vyse rokom o5 drzal p*č* a je pravdepodobne, ze vtedy sa tiez niekto nabalil!.
a este nieco. miklos bol pri schvalovani centralnej parity, ale bolo to pri vstupe do ERM II. cize to je uplne o niecom inom, kedze ako som tu uz raz uviedol- dzurindova vlada viedla politiku riadeneho znehodnocovania meny pred vstupom do ERM II.
ano, bol pri schvalovani centralnej parity, este raz bol pri schvalovani centralnej parity, este raz napisem, ze to je klamar!
Samotný únik informací ze strany ministerstva financí nebo centrální banky není vyloučený. „Žádost zasílá ministr financí a guvernér centrální banky. O návrhu na změnu centrální parity tak vědí experti, kteří jim připravují podklady,“ prozradila Respektu.cz tisková mluvčí České národní banky Pavlína Bolfová.
kedze vsetci vieme aky je miklos debil a privatizacny babrak, tak je velmi pravdepodobne, ze aj jemu podklady mohli vypracovat experti. tym sa potvrdzuje fakt, ze ten okruh ludi nie je taky uzky ako si tento trotel mysli. ale ved on bol schvalovani centralnej parity, on musi vediet

.