Opel Astra GTC 1.6 16v

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

maki ma pravdu, ja mam vodicak neviem kolko rokov, neviem kolko mam najazdene, odjazdil som xy aut co mali aj viac ako 7 metrov a v zivote som nepovedal o sebe ze viem jazdit :wink:
speq
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa speq »

Kibo napísal:maki ma pravdu, ja mam vodicak neviem kolko rokov, neviem kolko mam najazdene, odjazdil som xy aut co mali aj viac ako 7 metrov a v zivote som nepovedal o sebe ze viem jazdit :wink:
Kibo a co by si za tie peniaze kupil lepsie ? Ja si rad necham poradit :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

no ja ti poviem pravdu, ze by som bol schopny kupit BMW E30 za 5 Sk a 300k donho vrazit :D
ja som na stariny, ale ak by som realne kupoval dake auticko za take peniaze, tak asi japonca. alebo BMW zato ze to je detska laska. ja ti tazko poradim, kedze sam sebe neviem vybrat. no dve mam vybrate, ale su v kategorii do 200 a ty mas asi vyssie ciele. hlavne su to starsie auta, ale svojim sposobom skvosty doby a stalice
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

podľa mňa opel je super autíčko,nemec.aj my máme opela a som s ním spokojná.mám síce len 1,4 opel astra, ale to my úplne stačí. ide ako strela.no s týmto novým to musí byť paráda.ja by som ho hneď brala. je menšie , šikovnejšie, mám radšej menšie autá než také veľké telce. s takým si pružnejší. vyzerá dosť dobre, ale priznám sa nejak mi tá cena nesedí, niekto tu spomínal, že nové je okolo 900 a toto predáva za 400, no neviem a to len 2 roky.nezdá sa mi to, že by tá cena tak rýchlo klesla len za 2 roky. ale môže sa mi to len zdať.
Francek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Francek »

asi pred dvoma dnami som videl inzerat na SUbARU IMPREZA WRX ... je to 2 liter .. okolo 160 kW ... najazdenym to malo nieco nad 60 000km a rok vyroby 2003.., farba biela a cena: 399 000 SK :) ..ale zas take auto treba zivit...
xivo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xivo »

900 000 je veľa ... toto auto stoji okolo 600-700 000 v zakladnej vybave este omnoho menej ale na druhej strane keď si poviem že autoradio s 5.1 zvukom stoji original 50 000 do opla GTC a tato verzia ma fakt dost vela detailov z OPC .. sam neviem :)

IMHO OPC stoji nieco do miliona .. to by si radsej asi kupi tu .. nie ?
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

Keby som mal vyhradenych 400k na auto urcite by som si nekupil tohto opla, ale radsej by som sa obzrel po nejakom 4kovom Golfe, 1.9GTI TDI so 150PS. Vyjde to lacnejsie a myslim si ze to auto sa s tymto porovnat neda...
in your world
Light Star
Light Star

pe3x napísal:Keby som mal vyhradenych 400k na auto urcite by som si nekupil tohto opla, ale radsej by som sa obzrel po nejakom 4kovom Golfe, 1.9GTI TDI so 150PS. Vyjde to lacnejsie a myslim si ze to auto sa s tymto porovnat neda...
to je fakt,golfíky sú lepšie, neviem ako sa tie ceny pohybujú, ale keby bol v tej istej hodnote golf , tak by som brala radšej ten golfík :D
no TDi by som si osobne nekupovala,len ak by som s tým jazdila do veľkých vzdialeností. po meste je to blbosť. ten motor nie je na mesto robený. zachvílu sa zničí a oprava je dosť nákladná
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

preco by sa tdi mal v meste rychlo znicit? svagor mal auto asi 5 rokov, behal s nim po viedni a tak a to uz bol druhy majitel a fici stale super... auto ma 11 rokov, pravidelne menene filtre,kvapaliny,remene a nic mu nechyba... akurat teraz spojka trosku hapruje
in your world
Light Star
Light Star

vysvetliť ti to moc neviem, nie som automechanik. ale už som o tom debatovala s viacerými aj s automechanikmi,neodporúčajú tdi do mesta. tiež sme najprv chceli tdi ale nakoniec nám to vyhovorili a kúpili sme cdi.
na toto by som sa ešte informovala pred tým než sa vrhnem kupovať tdi.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

no ja ti to neberem, ale na daleke cesty sa zhodneme ze to je genialny motor...
in your world
Light Star
Light Star

Maki napísal:no ja ti to neberem, ale na daleke cesty sa zhodneme ze to je genialny motor...
tak to hej, to by som brala na taký výjazd trebars po čr(nebo preskômať daleké"pláne" a horizonty) :lol:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

in your world napísal:vysvetliť ti to moc neviem, nie som automechanik. ale už som o tom debatovala s viacerými aj s automechanikmi,neodporúčajú tdi do mesta. tiež sme najprv chceli tdi ale nakoniec nám to vyhovorili a kúpili sme cdi.
na toto by som sa ešte informovala pred tým než sa vrhnem kupovať tdi.
TDI co inac znamena Turbocharged Direct Injection (Pumpa-Tryska) sa montuje(montoval) do WV a Skoda a je to len ine vstrekovanie paliva do spalovacieho priestoru. Starsi a menej ekologicky, ale vytiahnes z neho vacsi vykon.
V oploch sa pouziva skratka CDTi co znamena Common-rail Direct Turbo Injection co je len iny system vstrekovania (Common Rail) Ovela vyzsie tlaky cize presnejsie spalovanie ale zas tym padom mierne slabsi vykon ale zalezi na tom ktora Generacia CR.
Zivotnost u oboch je rovnaka ... okolo 200000km-500000km podla uzivatela. Cize tie rady ze TDI je na dlhe streky a CDTi je na mesto je blbost.

Inac to GTC je velmi pekne auticko ... sympaticky prcek :)
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

xivo napísal:900 000 je veľa ... toto auto stoji okolo 600-700 000 v zakladnej vybave este omnoho menej ale na druhej strane keď si poviem že autoradio s 5.1 zvukom stoji original 50 000 do opla GTC a tato verzia ma fakt dost vela detailov z OPC .. sam neviem :)

IMHO OPC stoji nieco do miliona .. to by si radsej asi kupi tu .. nie ?
no popravde si ma dost dostal do rozpakov :) aj mne sa tych 900 zda trosku vela ale tak si to pamatam.... predsalen to uz je rok dozadu... kazdopadne ta debata sa niesla v duchu "dobre auto, irmscher upravy, pekne z vonka, motor dobry trosku silnejsi keby bol nebolo by zle, nekvalitne vyzerajuce plasty zvnutra na to kolko auto stalo)

samozrejme ten motor nieje slaby v tom pravom slova zmysle aby sme sa chapali netvrdim o nom ze je slaby pre kazdeho... mne osobne by sa do toho auta hodil dvojliter minimalne....

sam mam jeden slabucky (55kw 1,6 8v opel astra F) a druhy (100kw 2.0 16V astra G GSI ) a velmi dobre je citit ten rozdiel vykonov.

ale kupujucemu mozem toto auto len odporucit je to skutocne skvost a fakt uz po nom pokukujem odkedy sa objavilo natrhu...
to mam za to ze som taky fanusik oplov :)

a k debate o dieseloch.... neodporucam kupovat diesel do mesta... neoplati sa to aj ked bude neviem ako super turbo diesel silny zrazu sa vam s motorom nieco stane a mate o zrut penazi postarane.
a tie mraky co tu po bratislave tvoria frajirci na 1,9 TDI no konec ked sa s vami ide hentaky "pretekat" a zasmradi vam cele auto :)

v praci mame 1,9 TDI oktavie na cesty do nemecka a tam uz sa oplati mat diesel.... je to auto sice hlucne ale tak nezere to vela a odviezt to odvezie aj ked ten vykon nieje nejaky zazracny.... svoj ucel to splni asi len na dlhej ceste po dialnici :)
Napísať odpoveď