no takze opat raz som zazil plodny piatkovy vecer, dokonca na pracovnej ceste... uz som sa nevladal ani smiat
akcia bola s jednou velmi znamou firmou (nebudem konkretizovat) a osadenstvo bolao cesko-slovenske, co zarucovalo dobru zabavu. Zo zaciatku najviac perlil vysokopostaveny clovek v tej firme - Karel, aj za triezva, bavili sme sa skvele - ci na prezentaciach, na golfe alebo vecer pri grilovacke, takze zabava vybavena...
Boli sme v hoteli a griloval nam taky mlady kuchar (vyzeral na 13 ale to je jedno) a uz nam serviroval dake masko, ked sme vzniesli pripomienku, ze nemame pribor. tak odbehol od grilu a priniesol nam ho. ale zacal tam sakovat pri stole s tym priborom a tvaril sa ze ma cas, aj ked sa mu uz palilo maso. Na to mu Karel hovori -
Bez udrzovat ohen, my si to tady rozeberem! Nic extra, ale rehlili sme sa, no vecer iba zacinal. Kolega sa poriadne napil, ako doga a to by ste museli vidiet jeho tanecne a spevacke kreacie, ale fetak Dusan by zavidel. Najhorsie bolo, ze sa zacal byt dost uchylny a doterny, prejavil sa ako 4% aj ked nie je. kazdeho obtazoval a vykrikoval ze chce sex, tak sme povedali, ze zavolame sefovi, ze OK OK (sef je 4%) a mysleli sme si, ze to bude ok, ale ta jeho nalada trvala celu boziu noc az do rana asi do tretej... Najviac fasa bolo, kedze skoro vsetci boli ako dive svine, tak tento moj kolega zacal obtazovat uplne najvyssieho sefa tej firmy Tomasa a on sa pridal, tancovali spolu, spievali, objimali sa - no proste zloba a u nas len cvakali blesky na fotakoch a tie videa

zvonku nas uz vyhodili z terasy, zavreli bufet a uz sme kupovali chlast zozadu cez dvere... no zloba. potom sme sa presunuli na recepciu, odkial nas asi po hodine recepcna vyhodila, lebo sme pobudili cely hotel
no a na recepcii sme si este kupili chlast, 6 plechoviek plzna. dalsi vysokopostaveny clovek z tej firmy - Marcel hned, ze napiste to na moju izbu. to sa jeho kolegovia aj vsetci ostatni chytili a vyrabovali cely bar na recepcii od chipsov, tyciniek, arasidov, pistacii a neviem coho vsetkeho a vsetci, ze
Napiste mu to na izbu!
no a zlatym klincom programu bol ten moj napity rozkokoseny uz niekolkonasobne viac %ny kolega, ked si otvoril pivo oprety o recepny pult, odpil si, nieco sa mu znepacilo, tresol plechovkou o pult, samozrejme pivo vypenilo, zacalo tiect a prskat vsade, chudinke recepcnej na telefon, papiere a po stole... tak nasrata to zacala utierat a vyhanat nas. Na to sa jej jeden kolega z ceskej pobocky isiel opytat, ze ci je vsetko OK, tiez napity ako doga a do toho len tak tupo pozrel na pult a zahlasil,
Kluci, to je v prdeli, im tady plave fax... no a my sme na to popadali na zem, na schody, kazdy kde sa nachadzal a rehotali sa pol hodinu v strasnych krcoch

proste hlaska vecera
to, ze jeden cechacek tam dal najavo svoju uchylku, ze ked sedi so slovakmi tak hovori po slovensky (prvy cech u ktoreho som to zazil inac), to bol iba bonus. Sedel sam a nas bolo 5 takze to ntrvalo dlho a potom uz rozbehnuty a dosiel za nim kolega cech a on nanho po slovensky, tak ten kolega zacal:
Ku... mluv cesky vole, vzdyt oni ti rozumnej vole! a my do kolien
pocuvaj ma ty karmagodote, aspon napis buuu ty tela, ked sa uz ani nepodpises, nech aspon viem za co
ja osobne nepijem alkohol vobec, ani kvapku a to ze dakto je hovado nie je moj problem, mna pecen a hlava bolet nebude na druhy den, tak si strel jedno pollitrove a chod spat dilino
zavist je strasna vec...