Firefox 3 je vonku!

Informácie o software, ankety...

Ste spokojný s novým Firefox-om?

Áno páči sa mi,je skvelý
18
30%
Celkom to ujde ale má ešte nejaké chybičky
16
27%
Ničím ma to neprekvapilo
9
15%
Firefox nepoužívam
17
28%

Celkom hlasov: 60

chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa chrono »

Radšej tri kvalitné programy a rozšírenia, čo budú robiť presne to čo chcem, ako jeden program, čo vie robiť kopec vecí (a každú len trochu). Má napríklad Opera obstojnú náhradu za AdBlock Plus?
Ak ti vyhovuje Opera, môžeš ju používať a nikomu to vadiť nebude (je tu aj téma o Opere). ;)
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

Chrono? Ale sa mi zda, ze aj pre operu existuje nieco, ako pre FF pluginy. Vola sa to Opera Widgest (alebo tak nejak)...

Je tak? :?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

chrono napísal:Radšej tri kvalitné programy a rozšírenia, čo budú robiť presne to čo chcem, ako jeden program, čo vie robiť kopec vecí (a každú len trochu). Má napríklad Opera obstojnú náhradu za AdBlock Plus?
Ak ti vyhovuje Opera, môžeš ju používať a nikomu to vadiť nebude (je tu aj téma o Opere). ;)
Vsak ja som sa vyjadroval k teme - zaskrtol som "FF nepouzivam", zdovodnil som preco a vyjadril som aj k novej verzii FF 3.0. Where is a prob? :)

Ano, Opera viac nez kvalitnu "nahradu" za AdBlock Plus ma.

Tak aby som nesiril flame tak zhrniem moje dojmy:

(aby bolo jasne oba prehliadece pouzivaju ludia co nejake znalosti okolo pocitacov maju..)

FF pouzivaju ludia, ktorych "to bavi". Bavi ich vrtat sa v pc, v programoch.. Dostanu maximalne orezany browser, zakladnu verziu.. A potom ich bavi hladat na nete tie prave rozsirenia, skusat ich a odstranovat chyby, ked sa "pobiju", vdaka vzajomnej nekompatibilite. Proste je to ich konicek, ako ludia co robia tunnig "slabsieho" auta z ktoreho vsak v konecnom dosledku moze byt nadherny a vykonny vystavny kus - v zaklade je to vsak stale napr starsi golf, aj ked je na nepoznanie.. to vsetko stoji vsak cas a namahu.

Operu pouzivaju ludia, ktory chcu HNED kvalitny browser. Nemaju cas na hladanie rozsireni a problemov z toho vzniknutych. V zaklade dostanu "vsetko" a vyberu si z toho co potrebuju. Je to ako ked si kupia nove vyladene auticko. Niektore veci z neho nevyuziju, niektore ano, ale v zasade vsetko funguje ako ma. Za tym medakom sa nikto na ulici neotoci, lebo takych je vela a vsetky su strieborne..

Slubujem ze teda uz nic nenapisem aby ma tu nikto neobvinoval, ze som v nespravnom topicu :roll:
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

zarobenie17 napísal:Chrono? Ale sa mi zda, ze aj pre operu existuje nieco, ako pre FF pluginy. Vola sa to Opera Widgest (alebo tak nejak)...

Je tak? :?
Widgety sú mierne niečo iné.
begbeee napísal:...Ano, Opera viac nez kvalitnu "nahradu" za AdBlock Plus ma.
Akú?
begbeee napísal:...Tak aby som nesiril flame tak zhrniem moje dojmy...
Vieš čo znamená to flame (lebo nasledujúca časť toho tvojho príspevku ako flame vyzerá)?
begbeee napísal:...Dostanu maximalne orezany browser, zakladnu verziu.. A potom ich bavi hladat na nete tie prave rozsirenia, skusat ich a odstranovat chyby, ked sa "pobiju", vdaka vzajomnej nekompatibilite...
Sú ľudia, čo chcú aby sa v prehliadači dali prezerať internetové stránky a to Firefox zvláda bez problémov. Vzájomú nekompatibilitu rozšírení som nespozoroval (ale ja si na jednu vec nainštalujem maximálne jedno rozšírenie), ale ty ako používateľ Opery určite vieš najlepšie, aké problémy sú vo FF s rozšíreniami. :roll:
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emkej »

mam taky problem co som mal uz aj v 2ke ale teraz, ked som nainstaloval 3ku vsimol som si, ze to tam este stale je :( takze tam kde ma byt navigacny panel nieje nic a vobec neviem co s tym moze byt skusal som predtym aj reinstall 2ky ale nic a reinstall win sa mi preto nechce nevedeli by ste poradit co treba urobit aby to bolo normal?? :)
Prílohy
fire.JPG
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Emkej.. skúsil si aj iný/nový profil?
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ee to som neskusal nevsimol som si to nejako kde sa da ten profil pls vytvorit?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

begbee napísal:FF pouzivaju ludia, ktorych "to bavi". Bavi ich vrtat sa v pc, v programoch.. Dostanu maximalne orezany browser, zakladnu verziu.. A potom ich bavi hladat na nete tie prave rozsirenia, skusat ich a odstranovat chyby, ked sa "pobiju", vdaka vzajomnej nekompatibilite. Proste je to ich konicek, ako ludia co robia tunnig "slabsieho" auta z ktoreho vsak v konecnom dosledku moze byt nadherny a vykonny vystavny kus - v zaklade je to vsak stale napr starsi golf, aj ked je na nepoznanie.. to vsetko stoji vsak cas a namahu.
ooo vazne.. ?
ja jedine rozsirenie co som si nahodil je gmail notifier.. nic ine..
cize tvoje porovnavanie preco usery pouzivaju FF a O je dost divne.. :roll:
vobec to nie je pravda ze FF pouzivaju ludia aby si ho pekne vytunili...
je to dovod sympatii a zvyku.. ja som tiez pouzival Operu.. ale nieco mi tam vadilo... konkretne ze niektore stranky neboli orezane ale boli roztiahnute.. cize som musel posuvat horizontalne.. ale myslim si ze to je uz vyriesene.. cize kvoli tomu som presiel na FF.. zvykol som si tak preto ho pouzivam.. :wink: zvyk zvyk zvyk.. kapiš ? ziadny tuning a ine podobne kktiny..
v podstate si to napisal stylom skratene ze... FF je pre profikov a Opera pre tych druhych, ktory sa nevyznaju.. co podla mna neni pravda..
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Emkej napísal:ee to som neskusal nevsimol som si to nejako kde sa da ten profil pls vytvorit?
Otázka č. 2:
http://www.mozilla.sk/firefox/firefox-5 ... -ako/2/#o2
Naštuduj aj toto:
http://www.mozilla.sk/firefox/standardn ... -firefoxu/
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

dikes pomohlo to bolo to asi velmi velmi dlhym pouzivanim alebo nejakymi addonmi tak este raz diky uz to ide
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

pouzivam ff3. Je to skor sila zvyku. Vysla nova verzia, co to som si precitoval. I ked sa do toho nejak strasne nerozumiem. hodinku som si pobehal po pluginoch, par som nainstaloval. Som spokojny. Ako beznemu uzivatelovi mi to staci az az. Opera sa mi nepaci a IE tiez nie. Na ff som si zvikol. Nic viac.
sokolik
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sokolik »

ja som uz pouzival vsetko...po zapojeni netu som si cez IE stiahol FF2 (jedine vyuzitie IE :lol: ), potom mi zacal padat, tak som presiel na Operu...ked sa v kompe zacala vrtat moja mama, urobil som radikalny krok: rozbehal som zasa FF2 a jej som nechal Operu (nech si ju kazi, mne je jedno). Teraz som stiahol FF3 (stihol som to este v prvych 24h) a som spokojny. Z pluginov pouzivam jedine chatzilla a nemam jediny problem....aj vzhlad novej FF3 sa mi paci viac, takze menit za nieco ine nebudem...
A k tej diskusii, komu je aky prehliadac urceny...no mne vyhovuje aj FF aj opera, ale okolnosti ma prinutili vybrat si :wink: Pravda, ze sa rad rypem v takych programoch a "dokoncujem" si ich podla vlastnych potrieb, ved preto som aj zacal s mirandou :) No a vztah miranda-qip a FF-Opera bude asi velmi podobny...flexibilny vs. preplneny :D ja radsej tych flexibilnych
Napísať odpoveď