znackove veci - irsko

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
kubodinho
Professional
Professional

znackove veci - irsko

Príspevok od používateľa kubodinho »

cawte , chcem s ainformovat ci neviete zhruba aku ceny znackovych hip-hop veci (g unit , makaveli , sean john , dc , ecko , ..... ) su v irsku ? diki vopred
masum
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa masum »

asi take ako u nas.. aspon v Dubline je to tak, sem tam niaky vypredaj.. ale vacsi vyber je urcite ,stale hovorim o Dubline inde osm nebol
Jimmy
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

masum napísal:asi take ako u nas.. aspon v Dubline je to tak, sem tam niaky vypredaj.. ale vacsi vyber je urcite ,stale hovorim o Dubline inde osm nebol
presne tak.....mozem ti pozriet aj presne ak to velmi chces :wink:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

neviem ako v Dubline, ale v Dundalku boli ceny az hypernizke... ale hh znacky som tam nevidel... len take "noname" veci :(
ale urcite by sa tam naslo aj daco hh... mal som pocit ze mozno polovica z cien na Slovensku...
kubodinho
Professional
Professional

jackb napísal:neviem ako v Dubline, ale v Dundalku boli ceny az hypernizke... ale hh znacky som tam nevidel... len take "noname" veci :(
ale urcite by sa tam naslo aj daco hh... mal som pocit ze mozno polovica z cien na Slovensku...
mozu byt aj tie normlane , vies to neni pre mna
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

kupovaním značkových vecí z Írska mám veľmi dobré skúsenosti. Dosť ma prekvapili (nízke) ceny. Kúpil som si tam adidas halovky v prepočte za 2700,- SK. Tie isté som na Slovensku videl za takmer (!) 4000,- SK. S tričkami a mikinami to isté. Napr G-unit ma tam vyšla takmer o polovicu lacnejšie. Čiže Írsko určite odporúčam.
kubodinho
Professional
Professional

inak neviete ake ceny su v kanade? su porovnatelne s tymi v USA co sa tyka hip hopoveho oblecenia?
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

nehorazne sa tam oplati kupovat hlavne ak su vypredaje, tam su to vypredaje v pravom slovazmysle, ne ako u nas :)

svagor tam kupil adidy, ktore u nas stoja +- 3500,--, za 11libier, co bolo vtedy v prepocte priblizne 550Sk.. proste vypredaj tak sa toho chceli vazne aj zbavit

dufam ze sa mi zadari teraz nejaka brigada v tychto koncinach, uz teraz sa tesim na nakupy :lol:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Skoda ze si moc nepotrpim na znacky, max tak tenisky.. uvidime. Ozaj zneuzijem temu. Nemenili sa za tie dva roky nejako brutal ceny jedla a tak? Cvaka sa tam librami ci uz aj eurami?
jackb
Redeemer
Redeemer

mi-chau napísal:Skoda ze si moc nepotrpim na znacky, max tak tenisky.. uvidime. Ozaj zneuzijem temu. Nemenili sa za tie dva roky nejako brutal ceny jedla a tak? Cvaka sa tam librami ci uz aj eurami?
v Irlande len jurkami :wink:
ceny jedla? uved priklad :)
masum
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa masum »

veny jedla o nieco drahsie ako u nas, ale ak ti mozem odporucit tesco kura 1kg grilovane staci len do mikrovlnky dat za 3 eura.., chleba ako u nas, mlieko tiez ale len o nieo drahsie.. ale su tu obchody ako Lidl, tesco... tam sa oplati kupovat
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Jasne ono to tam vzdy bolo o chlp drahsie.. ja len ze ci neboli nejake brutal zmeny
jackb
Redeemer
Redeemer

ja som robil a nakupoval v Centra. za to co som v robote kupoval najnutnejsie som mal v Lidli na cely tyzden a este veci, ktore som ani nepotreboval
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

mi-chau napísal:Jasne ono to tam vzdy bolo o chlp drahsie.. ja len ze ci neboli nejake brutal zmeny
no ani nie, ale len aj ked chces dobry chlieb, nie tie kktiny hriankovacie tak si treba priplatit, no ale je to umerne tym platom
jackb
Redeemer
Redeemer

Jimmy napísal:no ani nie, ale len aj ked chces dobry chlieb, nie tie kktiny hriankovacie tak si treba priplatit, no ale je to umerne tym platom
presne tak.
Polsky chlieb, najpodobnejsi na nas stal v Centre 2.5eur, myslim ze krajany chlieb sa u nas da zohnat aj za menej ale po 3 mesiacoch na ich chebe za 90 centov som presiel na "luxusny"...
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ale aj Iri maju celkom dobry chlieb, ale polsky to isti :D
A este jedna rada....ak sa chces naucit po polsky, chod do Dublinu :wink:
Napísať odpoveď