znackove veci - irsko
znackove veci - irsko
cawte , chcem s ainformovat ci neviete zhruba aku ceny znackovych hip-hop veci (g unit , makaveli , sean john , dc , ecko , ..... ) su v irsku ? diki vopred
kupovaním značkových vecí z Írska mám veľmi dobré skúsenosti. Dosť ma prekvapili (nízke) ceny. Kúpil som si tam adidas halovky v prepočte za 2700,- SK. Tie isté som na Slovensku videl za takmer (!) 4000,- SK. S tričkami a mikinami to isté. Napr G-unit ma tam vyšla takmer o polovicu lacnejšie. Čiže Írsko určite odporúčam.
nehorazne sa tam oplati kupovat hlavne ak su vypredaje, tam su to vypredaje v pravom slovazmysle, ne ako u nas 
svagor tam kupil adidy, ktore u nas stoja +- 3500,--, za 11libier, co bolo vtedy v prepocte priblizne 550Sk.. proste vypredaj tak sa toho chceli vazne aj zbavit
dufam ze sa mi zadari teraz nejaka brigada v tychto koncinach, uz teraz sa tesim na nakupy
svagor tam kupil adidy, ktore u nas stoja +- 3500,--, za 11libier, co bolo vtedy v prepocte priblizne 550Sk.. proste vypredaj tak sa toho chceli vazne aj zbavit
dufam ze sa mi zadari teraz nejaka brigada v tychto koncinach, uz teraz sa tesim na nakupy
presne tak.Jimmy napísal:no ani nie, ale len aj ked chces dobry chlieb, nie tie kktiny hriankovacie tak si treba priplatit, no ale je to umerne tym platom
Polsky chlieb, najpodobnejsi na nas stal v Centre 2.5eur, myslim ze krajany chlieb sa u nas da zohnat aj za menej ale po 3 mesiacoch na ich chebe za 90 centov som presiel na "luxusny"...