BUX.TO - co vy na to ?
btw niektori tu pisete take bludy
ako stym ospravedlnim na bux.to ohladom autoclickera, myslite ze vam strhnu cash a klikate dalej?
maju dost userov na to aby si mohli dovolit vas zabanovat aj ked sa ospravedlnite a navyse ten text stym ospravedlnim koluje po internete co myslite ked im dojde ten isty mail od viac userov co si pomyslia? w00t 
//autoeditácia príspevku ( 21 Jun 2008, 15:48 )
ako stym ospravedlnim na bux.to ohladom autoclickera, myslite ze vam strhnu cash a klikate dalej?
maju dost userov na to aby si mohli dovolit vas zabanovat aj ked sa ospravedlnite a navyse ten text stym ospravedlnim koluje po internete co myslite ked im dojde ten isty mail od viac userov co si pomyslia? w00t 
//autoeditácia príspevku ( 21 Jun 2008, 15:51 )
co sa tyka bux.to mam tam daco okolo 41$ momentalne, cakam na cash a za to si idem kupit reffs..
co sa tyka pantagruelovej sajty, zatial vyzera fajn, paci sa mi ze sa daju priamo kupovat refici a vyplacaju rychlo ( teda aspon myslim
)
//autoeditácia príspevku ( 21 Jun 2008, 15:48 )
//autoeditácia príspevku ( 21 Jun 2008, 15:51 )
co sa tyka bux.to mam tam daco okolo 41$ momentalne, cakam na cash a za to si idem kupit reffs..
co sa tyka pantagruelovej sajty, zatial vyzera fajn, paci sa mi ze sa daju priamo kupovat refici a vyplacaju rychlo ( teda aspon myslim
-
Pantagruel
Star
-
Pantagruel
Star
2 Pantagruel: Čo je s tým prosím ťa teraz?
Volaké MySQL errory a tak. Už viac jak deň to nejde, čo je s tým?
Edit: Vlastne ešte dve otázky mám. Veľmi by ma to zaujímalo. Takže prvá. Načo tam sakra pcháte ten prázdny HIT button (your accout will be banned soon). To je teda vážne silná ochrana proti autoclickerom. A druhá vec, prečo tam máte texty po španielsky alebo kerú ***. Login incorrecto.
Edit: Vlastne ešte dve otázky mám. Veľmi by ma to zaujímalo. Takže prvá. Načo tam sakra pcháte ten prázdny HIT button (your accout will be banned soon). To je teda vážne silná ochrana proti autoclickerom. A druhá vec, prečo tam máte texty po španielsky alebo kerú ***. Login incorrecto.
-
Pantagruel
Star
nie nemozes si viac krat poziadat o vyplatu, ako vyplaca? momentalne maju velke delaye(oneskorenia) ktore sa snazia dohnat a ma prist novy SCRIPT takze ked pride bude to ovela lepsie a mali by sa dohnat tie oneskoreniafastluk napísal:ja sa chcem opytat jake vlastne mam vyhodi ked si kupim ten premium acount na bux.to ?????? napriklat nemozem mat taku vyhodu ze aj viac krat si mozem dat vyplatit peniaze sice mi este nedosli????
a este jedna otazocka za aky cas teras vyplaca bux.to????
ake ma vyhody premium??
0,0125$ za svoj klik a za referalov klik, mas okolo 50 adov, si rychlejsie vplyacany a poslu ti bux.to kartu
Blade800 napísal:nie nemozes si viac krat poziadat o vyplatu, ako vyplaca? momentalne maju velke delaye(oneskorenia) ktore sa snazia dohnat a ma prist novy SCRIPT takze ked pride bude to ovela lepsie a mali by sa dohnat tie oneskorenia
ake ma vyhody premium??
0,0125$ za svoj klik a za referalov klik, mas okolo 50 adov, si rychlejsie vplyacany a poslu ti bux.to kartu
a co asi ti pisal?a to ked mam premium nevyplacaju mi rychlejsie peniaze ???