Gaming Equipment

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa yazoo »

Ak to je este aktualne s tymi myskami tak nedavno som cital celkom zaujimavy clanok o myskach. Najdes ho tu.

erik_tt: Spoluziak ma presne tu istu kombinaciu a nestazuje si. Ja mam zas Ikari Optical + QcK a takisto si nestazujem, cize ja by som isto kupoval latkovu podlozku a za tu cenu je QcK fakt vyhodna. Co sa tyka sluchadiel tak v poslednej dobe rozmyslam nad Neckband-om od Steelseries.
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kore »

Ked uz dobre prislusenstvo, mozem ti odporucit tieto 4veci ktore mam doma, a fakt perfektne funguju.. cizee, ked nieco ohladom tohto. rad vas cakam na icq. :)

GamePad : SteelPad QcK
Mouse : Razer Copperhead 2000dpi Tempest Blue
HeadSet : SteelSound 4H
Keyboard : Razer Lycosa

// a este doplnim, cez Progamingshop ti to pride 1-2dni mas to doma, za tolko dni. lenze ku kazdemu produktu si pripocitaj 100sk viac. za postovne a balne. :) fakt kvalitne to balia. :)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Balne si neuctuju a postovne je za cely balik. Cize ku vyslednej cene 100SKK nie?
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

moosha: Presne ako hovoris.

cor3: To srandujes, ze? Copperhead a dobre funguje? Kolko ju mas? 2 mesiace?
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kore »

To wino : Nesrandujem, mam ju uz skoro rok, a uplne v poho. ja neviem co vy rezne vyklepavate z razerkami ze vam nic nejde :lol:
inac tiez som z presov, sekcov :)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ja by som z Razeriek akurat DiAMONDBACK/KRAiT, vraj sa dost kazia. No je este aj rezerva a zaroven aj legenda - Logitech MX518. Brat pisal z UK, ze mi nejaku tu mysku do 60GBP kupi. Len teraz ci G9 od Ligo*, Ikari od Steelu alebo DiAMONDBACK od Razera. Nejak skuste poradit, lebo mne pripada ta G9 prilis hi-tech...
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

moosha: Postoval som ti tu ten clanok tak si ho precitaj. Je to recenzia od progamera CoD4 takze si myslim, ze nejake tie skusenosti isto ma. Ono na druhej strane zalezi aj na tom ci to chces len na FPS hry alebo aj na nieco ine. Z vlastnej skusenosti ti nemozem Razerku odporucit. Odchadzaju senzory, je to alergicke na kazdu spinku. Radsej by som siel do tej G9 alebo MX518.

cor3: Poznam asi dvoch ludi, co razerky menili po 2-3 mesiacoch. Presne pre tie poruchy ktore som pisal hore t.j. odisiel senzor alebo mu zasekavala myska kvoli najdrobnejsiemu prachu.

//edit: moosha, ak mozes tak najlepsie by bolo si ist skusit uchopit a vyskusat tie mysky niekde. Napr. do NAY a pod., ved v Kosiciach urcite nieco mate. :wink:
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Mame, ale pochybujem ze tam Ikarku najdem :) . Ale Loginky by mali mat, pojdem si ich omakat ;-).
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Ked ti mam pravdu povedat, ked som prvykrat chytil Ikari do ruky tak mi uplne sadla do ruky. Drzal som uz aj spoluziakovu MX518, ale ta mi zas az taka presna nebola. Proste Ikari ma ergonimicky tvar dobry. Co sa tyka funkcnosti tak ja som s nou nemal zatial ziadne problemy. Cize preto tu mame s cor3-om taku slovnu vymenu nazorov lebo on je dost zastanca Razer a ja zas Steelseries. Opat tu plati pravidlo 100 ludi 100 chuti. :)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

A som si vsimol ze sa na nej nepoti ruka. Ale ten povrch vyzera uplne ako plast... alebo je to nejaka tkanina, specialny kov/plast, biomasa?
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Povedal by som, ze je to plast. Ale ak myslis, ze sa ti z toho budu smykat prsty tak to praveze nie. Ono ta mys ma velmi dobre rozpolozenie na vsetky prsty. A ako si uz pisal, ruky sa na nej nepotia.
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

moosha napísal:Ja by som z Razeriek akurat DiAMONDBACK/KRAiT, vraj sa dost kazia. No je este aj rezerva a zaroven aj legenda - Logitech MX518. Brat pisal z UK, ze mi nejaku tu mysku do 60GBP kupi. Len teraz ci G9 od Ligo*, Ikari od Steelu alebo DiAMONDBACK od Razera. Nejak skuste poradit, lebo mne pripada ta G9 prilis hi-tech...
naozaj obsiahly test profi mysi, najdes v nom aj G9, aj MX518, aj Razery. Test redaktora PC Revue, pri ktorom mu pomahal aj jeden z TOP progamerov UT sceny...

Doporucujem precitat.
Napísať odpoveď