Gaming Equipment
Ak to je este aktualne s tymi myskami tak nedavno som cital celkom zaujimavy clanok o myskach. Najdes ho tu.
erik_tt: Spoluziak ma presne tu istu kombinaciu a nestazuje si. Ja mam zas Ikari Optical + QcK a takisto si nestazujem, cize ja by som isto kupoval latkovu podlozku a za tu cenu je QcK fakt vyhodna. Co sa tyka sluchadiel tak v poslednej dobe rozmyslam nad Neckband-om od Steelseries.
erik_tt: Spoluziak ma presne tu istu kombinaciu a nestazuje si. Ja mam zas Ikari Optical + QcK a takisto si nestazujem, cize ja by som isto kupoval latkovu podlozku a za tu cenu je QcK fakt vyhodna. Co sa tyka sluchadiel tak v poslednej dobe rozmyslam nad Neckband-om od Steelseries.
-
kore
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ked uz dobre prislusenstvo, mozem ti odporucit tieto 4veci ktore mam doma, a fakt perfektne funguju.. cizee, ked nieco ohladom tohto. rad vas cakam na icq.
GamePad : SteelPad QcK
Mouse : Razer Copperhead 2000dpi Tempest Blue
HeadSet : SteelSound 4H
Keyboard : Razer Lycosa
// a este doplnim, cez Progamingshop ti to pride 1-2dni mas to doma, za tolko dni. lenze ku kazdemu produktu si pripocitaj 100sk viac. za postovne a balne.
fakt kvalitne to balia.
GamePad : SteelPad QcK
Mouse : Razer Copperhead 2000dpi Tempest Blue
HeadSet : SteelSound 4H
Keyboard : Razer Lycosa
// a este doplnim, cez Progamingshop ti to pride 1-2dni mas to doma, za tolko dni. lenze ku kazdemu produktu si pripocitaj 100sk viac. za postovne a balne.
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ja by som z Razeriek akurat DiAMONDBACK/KRAiT, vraj sa dost kazia. No je este aj rezerva a zaroven aj legenda - Logitech MX518. Brat pisal z UK, ze mi nejaku tu mysku do 60GBP kupi. Len teraz ci G9 od Ligo*, Ikari od Steelu alebo DiAMONDBACK od Razera. Nejak skuste poradit, lebo mne pripada ta G9 prilis hi-tech...
moosha: Postoval som ti tu ten clanok tak si ho precitaj. Je to recenzia od progamera CoD4 takze si myslim, ze nejake tie skusenosti isto ma. Ono na druhej strane zalezi aj na tom ci to chces len na FPS hry alebo aj na nieco ine. Z vlastnej skusenosti ti nemozem Razerku odporucit. Odchadzaju senzory, je to alergicke na kazdu spinku. Radsej by som siel do tej G9 alebo MX518.
cor3: Poznam asi dvoch ludi, co razerky menili po 2-3 mesiacoch. Presne pre tie poruchy ktore som pisal hore t.j. odisiel senzor alebo mu zasekavala myska kvoli najdrobnejsiemu prachu.
//edit: moosha, ak mozes tak najlepsie by bolo si ist skusit uchopit a vyskusat tie mysky niekde. Napr. do NAY a pod., ved v Kosiciach urcite nieco mate.
cor3: Poznam asi dvoch ludi, co razerky menili po 2-3 mesiacoch. Presne pre tie poruchy ktore som pisal hore t.j. odisiel senzor alebo mu zasekavala myska kvoli najdrobnejsiemu prachu.
//edit: moosha, ak mozes tak najlepsie by bolo si ist skusit uchopit a vyskusat tie mysky niekde. Napr. do NAY a pod., ved v Kosiciach urcite nieco mate.
Ked ti mam pravdu povedat, ked som prvykrat chytil Ikari do ruky tak mi uplne sadla do ruky. Drzal som uz aj spoluziakovu MX518, ale ta mi zas az taka presna nebola. Proste Ikari ma ergonimicky tvar dobry. Co sa tyka funkcnosti tak ja som s nou nemal zatial ziadne problemy. Cize preto tu mame s cor3-om taku slovnu vymenu nazorov lebo on je dost zastanca Razer a ja zas Steelseries. Opat tu plati pravidlo 100 ludi 100 chuti. 
naozaj obsiahly test profi mysi, najdes v nom aj G9, aj MX518, aj Razery. Test redaktora PC Revue, pri ktorom mu pomahal aj jeden z TOP progamerov UT sceny...moosha napísal:Ja by som z Razeriek akurat DiAMONDBACK/KRAiT, vraj sa dost kazia. No je este aj rezerva a zaroven aj legenda - Logitech MX518. Brat pisal z UK, ze mi nejaku tu mysku do 60GBP kupi. Len teraz ci G9 od Ligo*, Ikari od Steelu alebo DiAMONDBACK od Razera. Nejak skuste poradit, lebo mne pripada ta G9 prilis hi-tech...
Doporucujem precitat.