Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Grond napísal:nepochopil si ma? praveze tym patchovani doje*** wowko , ved sa pozri teraz wowko hraje kazda lama , kazdy beha v epiq veciach za uplne blbosti afkovanim v AVcku kupcenim s arenami alebo posratmi badge of justice pridali milion daily questov takze epiq lietaka ma clovek za tyzden mozno par ,kedze patchom pridali noveho vendora s vecami za badge ktore sa pomaly vyrovnavaju t6 , takze lamerom staci dookola chodit HC dungeony a su full epiq ako ludia co pravidelne raiduju (to by mi az tak nevadilo ale ked som videl "tanka" vo ful S1 ,ktory chcel ist tankovat zul aman tak som mal dost ...) , vadi mi to ze blizzard koli peniazom prisposobuje hru KAZDEMU , bez ohladu na dosledky .....
a co som pozeral planovane zmeny vo wotlk, tak to bude to iste novy kontinent s dungeonmi ,revivnu aj stare dungeony ako MC,BWL tak ze ich prerobia na klasicke 40tkove raidy (tie pre stare myslim),20tkove a 10 pre 70tky takze zase bude free epiq .... po svete bude behat samy death knight ktory bude overpowered no a zvysok po starom ....
no pozri mna na ofiku je*u akurat twinkovia ale tot vse, a na ofiku hram koli tomu aby ta hra nepadala, nebola bugnuta, bola originalna a vsetky najnovsie zmeny su na ofiku, co mam z toho ze na freecku som mal nahratych 20 dni a wipli to? alebo davame illidana a pomaly pred koncom padne server? s tymi epikmi to je tak ze na 70 uz musis mat nejaky gear a nemozes ho zbierat donekonecna, ale to s tym lamerenim mas pravdu ale predsalen musis chapat ze nie vsetci z 11 milionov hracov ofiku musia byt borci, niekto to hraje len pre srandu, ked chce sa mu alebo nema co robit, a je mu jedno ci wipnu v dungu, alebo hraje solovky, alebo spravi 70 a chodi BGcka dokym ho to neprestane bavit, je vsak jasne ze ked hras wowko 15 hodin denne tak mas gear aj gemy za velmi kratku dobu, ja pozeram na seba a nezaujima ma ci dakto iny tam ma full T6 alebo nejaku jeho obdobu za badge, mna vie najviac rozhorcit ze niekto ide do dungu v style "podme lebo tam pada chest na mna" a takove kraviny, ale tie nemas len na ofiku to mas vsade vo wowku

ale stretnes aj hracov s ktorymi sa to oplati hrat, da sa s nimi aj normalne porozpravat a neje*u sa nad kazdou ko*ot, teda na ofiku ja hram vacsinou solovky, pretoze tam nemam ziadnych kamosov, az na par 70tiek ale to je vsetko a v guilde su tiez same 60-70, resp. budu jak pridem znova na ofik, kazdopdne WoWko na ofi je fajn hra a to s tymi death kinghtami je jasne ale ludi to prejde, vsak ked vysiel TBC tak tiez vsetci hrali len za draeneiov a blood elfov, ale stale je vo wowku vela hracov ostatnych ras :wink:
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

no ako pises tak na ofik si presiel nedavno takze nevies to porovnast ,casy ktore boli pred TBC (teda stare wowko na ofiku) ja som tu moznost mal takze preto tak pisem ....
Sheep
Addict
Addict

tak badge urcite pred TBC neboli :D

ale mas pravdu wowko som zacal hrat az po vydani datacu
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ja som nepisal ze badge of justice boli pred TBC skus poriadne citat to com som hore pisal je po TBC ze co blizzard skazil prichadzajucim datadiskom a svojim patchovanim
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

najvyšší čas prejsť na vyšší level - age of conan :D
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

OMFG co mate vsetci s tym AOC ?
Ved cely Conanov svet je....................taky divny... :lol:
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Moj nazor na wowko?
Plne suhlasim s Grondovim prispevkom o par vysie odo mna, na 70tke som prestal lebo ta hra proste nebola ono... v starom wowku to boli časy ked niekto niečo znamenal pre uplne cudzych ludi len tym ze mal na sebe full T2. Teraz nikto nieje vynimocny... nijako... presne blizzard prisposobuje hru uplne kazdemu a to je podla mna chyba... ako to ze hocijaky retard co ma dost casu chodi denne vsetky heroici a potom ma po dvoch tyzdnoch equip ako niekto kto pravidelne raidjue BT alebo Hyjal sa mi zda celkom trapne, PvP to iste... za afk v AV dostane nejaky debilko 20000 honoru denne a potom beha nabuchany a je spokojny... lenze o tomto to podla mna nieje... bez prace niesu kolace a tunak sa rozdavaju epic veci uplne zadarmo, z mojho pohladu je to blbost alebo by mohli zvysit latku a pridat este jednu farbu veci, nieco vysie ako epic a padalo by to iba na 25 man raidoch... alebo nieco na ten styl, a ako vrchol mi pride ked si blizz spravi dokopy 4nove sety, da im 10 roznych farieb a voala maju sety pre kazdu classu na PvE aj PvP, ako nech sa na mna nehnevaju ale to co je za robota?

Sumarne hra wowko moc vela deti ktore nemaju co robit, a to ze blizz rozdava epic veci prakticky zadarmo sa mi zda chore... Ako vtedy bol vynimocny ten co nieco mal... teraz uz pomaly aj tie legendarne zbrane vidavam casto lebo ich ma takmer kazdy... predtym to chcelo aspon trochu skillu casu a vela penazi investovat kym niekto vyrobil Sulfuras a pred BC vedel kazdy meno tych dvoch hracov co tu zbran mali, a o to islo, takisto kazdy vedel meno jedineho Alli Grand Marsaha atd atd... kazdy vedel meno hlavneho leadra top gildy, proste ide o to ze toto vsetko sa stratilo tym ze to blizz dosral tym ze teraz ma super equip uplne kazdy...

A ked som sa pozrel ze nejaka je*** vec za badge (ja heroic dungy moc nemusim, lebo zohnat partu a potom tam wipovat s lamermi sa mi moc nechce) je o dost lepsi ako to co mam z last bossa z Karazhanu na ktorom sme wipovali dlho kym padol, tak mi to pride dost blbe... Alebo ked su tie veci lepšie ako T4 to sa mi zda tiež choré, ako ano keby to bol reward za badge len z Karazhanu tak som ticho, lebo ak je niekto dlho v Karaci a nejde sa mu dostat prec tak je to celkom pekny bonus ale fakt ako za normalne dungeony je tych badge rewardov az moc a potom to tak aj vyzera imho...

A Wrath of Lich King?
Hmm, ano Warcraft mam rad, hraval som strategiu cital som knihy, ten svet je pekny, kupim si WotLK a viem ze to bude outland 2 a ze wow to zabije podla mna (dovtedy budu snad aj ine konkurencie schopne MMO) tak si to kupim max na RP, a potom aby som sa pozrel ze comu zase zmenili texturu aby to vyzeralo ze to tam pasuje... a potom to na 80tke zase prestanem hrat lebo vsetci budu mat tonu epicov a nikto si nic nebude vazit a bude to presne ako cez BC tak to po mesiaci omrzi a je*at na to...
Sheep
Addict
Addict

Tak to wowko nehrajte ked sa vam tak nepaci, ja narozdiel od vas mam v pi*i ci dakto AFKuje v BGckach, ja nehram wow koli gearu a kravinam, chodim BG lebo je to peckova akcia, pri ktorej si zvysujem skill v hrani, je to sranda a zabava zaroven, zatial vsak nedisponujem takym honorom aby sa zato dali kupovat veci. Alebo dungy chodim koli tomu aby som videl ako vyzeraju, som zvedavy ci to zmakneme alebo nie, tie dropy potesia ale ked nie tak nic sa nestane a ideme dalej. Nato sa hraju hry, nie na zvysujuce sa cisla v stastikach a combat logu. A ti ktory tak hraju nikdy nepochopia, silu komunit a spoluprace, nikdy nepochopia ze hra je zabave nie o sireni ko*ot, proste posrani nubici a tymi sa hemzi kazda hra a kazdy server. Co uz, to sme my ludia.

Len pre info dnes je to aspon take ze v tej hre nie je nikto najlepsi, ako by sa ti pacilo ze niekto by mal najlepsie veci a kazdeho by rozdaval len koli tomu ze mal vyssie cisla? radsej nech maju vsetci rovnaky gear a uz pojde cisto len o skill. A vo wowku ide len o skill nie o styl "i am the one and only" .
Jake
Light Professional
Light Professional

a ako dlho to hras ak sa ta smiem spytat? Co budes robit ked ta bude v BG zabijat kazdy druhy kvoli equipu ktory nemas (neviem ci mas hovorim cca) a dungy? Preboha ako poviem ti priklad z bezneho zivota (mojho) Quaqmirrans eye z heroic SP (bol som tam dodnes presne 87krat s altom a nepadol, myslis ze tam chodim pre to aby som zistil ako ten dung vyzera? Alebo myslis ze som este nevidel vsetky dungy v tej hre? Ok berem zo zaciatku je to "pecka" ale ked hras vysoky level 50 days pure time tak potom sa vyjadruj...

edit: a na margo skillu, no ono mas pravdu, neuznavam debilkov co si nafarmia equip a powerleveluju svoju postavu, to fakt nemusim, alebo prehlasovat ktora classa je lepsia, lenze vies ak aj chces aby to bolo o skille tak musis mat equip a ten ziskas milionom moznych (pre mna nudnych sposobov) a potom sa mozes merat, a ja by som osobne o mnoho radsej videl epicov menej ale kvalitnejsich...
Sheep
Addict
Addict

WoW hrajem od septembra 2007, sice som hru poznal uz od zaciatku ale nehral som to.
So vsetkymi postavami som mal nahratych asi 65 dni, co ratam 61, warior, 70 druid, 40 war, 45 druid a este nejaki low level alti inych clas, takze prevaznu cast hrania som stravil expenim. Ale pokial si tam bol 87 tak by si sa nato uz mal vysrat alebo zohnat taky raid ze to proste dropne :D .
Inak ku tym BGckam ja zomieram hned prvy lebo som healer, takze dokym sa mlatia a ja healujem tak pribehnu ku mne v stealthe rogue a druid a som pase uz mi nikto nepomoze.
btw 70 a 61 som mal na freeckach takze asi vies asi ako to chodenie dungov vyzeralo :lol: nakoniec 70 vymazali a 61 wara som daroval =wolfovi=, Ale asi mas pravdu menej eq ale kvalitneho. No aj tak to uz nie je mozne, vies co je to 11 milionov aktivnych hracov? Ten cas stareho dobreho wow ako vy tu opisujete bol vtedy ked to hralo tak 3-5 milionov hracov, cize sitaucia tak v rokoch 2004, 2005, 2006, ale po vydani TBC brutalne stupla hratelnost wowka a o 2008 ani nehovorim, po vydani Wotlk zase stupne hratelnost o par milionov a komunita sa zase stane roznorodejsou. :wink:
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

praveze mne sa pacilo stare wowko, tam som bol cely stastny ked som dal na warriora dungeon set 1 pomaly za pol roka pretoze to malo strasne maly drop nejakych 5% v tedy sa fakt poriadne farmili scholo,stratholme,brd a ako pisal Storm Keeper nie kazdy mal fialky , teda aj posledny tier 3 pred TBC nemalo vela ludi teda aspon na drakthule ho malo len par ludi z black division , myslim si ze aj pvp bolo zaujimavejsie v podstate islo aj o to si sam skombinovat veci aby ti to co najlepsie vyhovovalo a nestavalo sa mi zeby ludia nejak masovo chodievali v jednom sete alebo podobnom equipe ako teraz , teda aspon v tedy sa mi to zdalo viac pestrejsie , ked si spomeniem na world pvp v EP alebo WP to bola pecka nie ako teraz "no ideme na haalu pretoze je tam daily quest"

//edit ok to ze stupla hratelnost to beriem ale blizzard to takto kurv**** nemusel mohol ist svojou cestou
hoci som wowko nezaplatil od maja datadisk mozno skusim ,pretoze ma ocarila historia warcraftu teda aj ked viem ze wowko neni pokracovanim warcraftu ale aspon chcem vidiet kel thuzada,naxxramas pretoze som to nevidel a tiez chcem zazit stratholme s arthasom a potom vyjde warhammer na ktory sa velmi tesim takze poputujem tam
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

necital som to vsetko ale musim suhlasit s nazorom ze pred TBC ma to bavilo viac sice som nepresiel ani BWL ale tie 40 raidy to bolo nieco :-) ten stary honor system kde na marshall veci si makal strasne dlho...prislo TBC guildy sa rozpadavali kvoli tomu ze prisiel Karazhan ako len 10 men raid a max 25 na wotlk sa tesim zase nieco nove a hlavne zase na 40 men raid..Naxxramas dung ktory bol velice tazky co sa taktiky tyka proste prada...teraz zrusili vsetci predQ a je to nahovno ludia s KZ equipom sa seru uz rovno do MT atd...najviac na co sa netesim bude teraz arena sezona 4..preotze vsetky lami budu v BG lamit a farmit honor na S2 equip zatial co ja si budem potrebovat nafarmit honor na nove "vindikatory" (neviem ake budu mat meno)
Jake
Light Professional
Light Professional

Sheep napísal:WoW hrajem od septembra 2007, sice som hru poznal uz od zaciatku ale nehral som to.
So vsetkymi postavami som mal nahratych asi 65 dni, co ratam 61, warior, 70 druid, 40 war, 45 druid a este nejaki low level alti inych clas, takze prevaznu cast hrania som stravil expenim. Ale pokial si tam bol 87 tak by si sa nato uz mal vysrat alebo zohnat taky raid ze to proste dropne :D .
Inak ku tym BGckam ja zomieram hned prvy lebo som healer, takze dokym sa mlatia a ja healujem tak pribehnu ku mne v stealthe rogue a druid a som pase uz mi nikto nepomoze.
btw 70 a 61 som mal na freeckach takze asi vies asi ako to chodenie dungov vyzeralo :lol: nakoniec 70 vymazali a 61 wara som daroval =wolfovi=, Ale asi mas pravdu menej eq ale kvalitneho. No aj tak to uz nie je mozne, vies co je to 11 milionov aktivnych hracov? Ten cas stareho dobreho wow ako vy tu opisujete bol vtedy ked to hralo tak 3-5 milionov hracov, cize sitaucia tak v rokoch 2004, 2005, 2006, ale po vydani TBC brutalne stupla hratelnost wowka a o 2008 ani nehovorim, po vydani Wotlk zase stupne hratelnost o par milionov a komunita sa zase stane roznorodejsou. :wink:
jj to urcite chapem :) zo zaciatku sa to dalo krasne uzit ale potom to je podla mna uz otrava,
a na margo toho farmenia na S2, hohoho, to bude tak ze akonahle pride S4 uz budu typci vo full S2/S4 lebo maju UZ nafarmene body takze to bude chvilu v arenach nehratelne lebo plno lam s S2/4 :D
edit: no a ja som bol tiez healer v BG a celkom ma to bavilo ale ako si povedal pride rogun a druid a popripade obcas skiller warr a som tuhy :D ale na druhu stranu ked isli po mne 10ti asi 5min v kuse ma to svoje caro (disci priest) a no na margo hratelnosti... ludia to hraju uz len z dvovodu ze tam nehali vela casu a neche sa im prestat a takisto to hra ale omnoho menej ludi co to hravalo za starych casov... tych 3-5 miliona urcite neleavlo ale velmi vela ludi hej a ostali to hrat bud taky ktory tam maju kamaratov a to ich drzi v hre a pokope alebo tí čo to ešte neskusili atd atd, ale vazne prezilo strasne malo gild a hracov ktory pokorili napr Cthuna alebo Kel thuzada (CThun, po prvy krat to bol asi najkrajsi pocit in all my life, to sa opisat neda :D )
Sheep
Addict
Addict

ten novy set sa nevola brutal gladiator alebo nieco take?

jj to je jasne :D kazdy healer zamotava hlavy v BG :D
Jake
Light Professional
Light Professional

jj je to brutal a dokopy ma az 3 textury!!!!! (OMG) to je fakt brutal ! :shock: :shock: :shock:
/ironic off
ale hej vola sa to brutal
Sheep
Addict
Addict

ten sa mi ale na druida, moc nepaci to vyzera skor jak warrior :D
Jake
Light Professional
Light Professional

njn, ja som skoncil tak ze hram na perfektnom neofiku, kde je super ceska komunita, a uz som prestal aj expit (AoC) WoWko mam stale nainstalovane ale moja hunterka tam zapada prachom, ale je to privatny RP server co je super a ked budem mat chut na wowko tak sa lognem a hodim nejaky RP dialog s kamaratmi a mam z toho uplne iny pocit ako ked prehram tristvrte hodinove BG lebo .... no, vsetci to pozname :D :D
Sheep
Addict
Addict

Storm Keeper napísal:njn, ja som skoncil tak ze hram na perfektnom neofiku, kde je super ceska komunita, a uz som prestal aj expit (AoC) WoWko mam stale nainstalovane ale moja hunterka tam zapada prachom, ale je to privatny RP server co je super a ked budem mat chut na wowko tak sa lognem a hodim nejaky RP dialog s kamaratmi a mam z toho uplne iny pocit ako ked prehram tristvrte hodinove BG lebo .... no, vsetci to pozname :D :D
no lol :D

btw ten brutal set vypada takto
ale T4/S1 je velmi pekny, sice ide o cisla ale toto proste vyzera hrozne drsne :D
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

btw

Kód: Vybrať všetko

40 man raid in Wrath of the Lich King / Arthas Encounter
We currently have no plans to add a 40-player dungeon into Wrath of the Lich King. We fully anticipate making the 10 and 25-player dungeons and raids challenging as a part of their progression.

You can say what you like about whether or not a 10-player dungeon is truly challenging if you wish, but they take coordination and require each player to play their role to their best ability to succeed.

When it comes to whether or not Arthas will be epic enough, we are working to maintain the epic feel of the encounter and have been discussing ways of doing this that should be appropriate. One idea that has been talked about was whether or not it would require a 25-player group to defeat Arthas before it ever opens up to 10-player groups.
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Myslim, ze MANGOS ide velmi dopredu takze sa offik ani neoplati.
Mne staci 300+ playerov.
Ja nepotrebujem 10000+ lams, akoze ultra mega super experti na wowko ktori tym ziju :roll:
Proste pohodicka...kamosi.
Len treba vediet najst spravny server :)
Napísať odpoveď