no pozri mna na ofiku je*u akurat twinkovia ale tot vse, a na ofiku hram koli tomu aby ta hra nepadala, nebola bugnuta, bola originalna a vsetky najnovsie zmeny su na ofiku, co mam z toho ze na freecku som mal nahratych 20 dni a wipli to? alebo davame illidana a pomaly pred koncom padne server? s tymi epikmi to je tak ze na 70 uz musis mat nejaky gear a nemozes ho zbierat donekonecna, ale to s tym lamerenim mas pravdu ale predsalen musis chapat ze nie vsetci z 11 milionov hracov ofiku musia byt borci, niekto to hraje len pre srandu, ked chce sa mu alebo nema co robit, a je mu jedno ci wipnu v dungu, alebo hraje solovky, alebo spravi 70 a chodi BGcka dokym ho to neprestane bavit, je vsak jasne ze ked hras wowko 15 hodin denne tak mas gear aj gemy za velmi kratku dobu, ja pozeram na seba a nezaujima ma ci dakto iny tam ma full T6 alebo nejaku jeho obdobu za badge, mna vie najviac rozhorcit ze niekto ide do dungu v style "podme lebo tam pada chest na mna" a takove kraviny, ale tie nemas len na ofiku to mas vsade vo wowkuGrond napísal:nepochopil si ma? praveze tym patchovani doje*** wowko , ved sa pozri teraz wowko hraje kazda lama , kazdy beha v epiq veciach za uplne blbosti afkovanim v AVcku kupcenim s arenami alebo posratmi badge of justice pridali milion daily questov takze epiq lietaka ma clovek za tyzden mozno par ,kedze patchom pridali noveho vendora s vecami za badge ktore sa pomaly vyrovnavaju t6 , takze lamerom staci dookola chodit HC dungeony a su full epiq ako ludia co pravidelne raiduju (to by mi az tak nevadilo ale ked som videl "tanka" vo ful S1 ,ktory chcel ist tankovat zul aman tak som mal dost ...) , vadi mi to ze blizzard koli peniazom prisposobuje hru KAZDEMU , bez ohladu na dosledky .....
a co som pozeral planovane zmeny vo wotlk, tak to bude to iste novy kontinent s dungeonmi ,revivnu aj stare dungeony ako MC,BWL tak ze ich prerobia na klasicke 40tkove raidy (tie pre stare myslim),20tkove a 10 pre 70tky takze zase bude free epiq .... po svete bude behat samy death knight ktory bude overpowered no a zvysok po starom ....
ale stretnes aj hracov s ktorymi sa to oplati hrat, da sa s nimi aj normalne porozpravat a neje*u sa nad kazdou ko*ot, teda na ofiku ja hram vacsinou solovky, pretoze tam nemam ziadnych kamosov, az na par 70tiek ale to je vsetko a v guilde su tiez same 60-70, resp. budu jak pridem znova na ofik, kazdopdne WoWko na ofi je fajn hra a to s tymi death kinghtami je jasne ale ludi to prejde, vsak ked vysiel TBC tak tiez vsetci hrali len za draeneiov a blood elfov, ale stale je vo wowku vela hracov ostatnych ras