O tom, že Blizzard Entertainment má pod taktovkou takú legendárnu sériu ako Diablo vie určite každý. O tom, že sa chystá Diablo III nevie naisto takmer nikto, ani my nie. O tom vedia len zamestnanci a iný “vyvolení“. Na internete sa však každým dnom zbierajú rôzne špekulácie a zaujímavé fakty, ktoré predsa len musia niečo znamenať. Hovorí sa, že na všetkom je nejaký kus pravdy. Poďme si zhrnúť tie najväčšie indície, ktoré fanúšikov série Diablo nenechávajú spávať: čítajte ďalej na adrese
Horíme očakávaním pri pohľade na ľadový teaser - KOMPLETNÉ PÁTRANIE!
Blizzard sa s nami už nejakú tu dobu pohráva šteklením a naznačovaním ohľadom ich tajomného projektu, avšak finálne odhalenie nie a nie prísť. Nádej však opäť prichádza, keďže oficiálna stránka je poznačená novým teaser splashom, ktorý je samozrejme ľadovo tajomný. Určite nie je náhodou, že sa už čoskoro uskutoční Blizzard Entertainment Worldwide Invitational, kde sa chystá bližšie predstavenie datadisku World of Warcraft: Wrath of the Lich King a nepatrne sa spomína chystaná "tlačová konferencia", ktorá má avšak okrem ničoho možnosť predstaviť neoznámený titul.
ja som si tiez minule vsimol na stranke blizzardu, ze primaju novu pracovnu silu a pri kazdom jobe je napisane, ze na akej hre sa bude pracovat, no a asi pri 3/4 z nich se ze `top secret`.....takze ja som uz asi mesiac nazhaveny, ze pride Diablo III...bol by som velmi rad
>>po pozreti tych linkov neviem ci blizzard su taki strasni tajnostkari, alebo si fanusikovia tak strasne domyslaju
No aka ina hra by mohla prist ?
I ked akurat som si uvedomil ze by to mohla byt strategia Warcraft hehe.
No ako vidim Blizzard tak ci tak zaplavi trh novymi super hrami
V kazdom pripade sa ta diera v strede rozsiruje. Treba pockat. Aj ja som zvedavy strasne, ze co to bude. Niekde v tom clanku na recenzeher.eu bolo tusim, ze MMO Diablo. Tak to by vedeli potesit.
ja si myslim ze to bude oznamenie open bety WOTLK alebo nieco spojene s datadiskom ale potesilo by ma nove diablo alebo warcraft 4 ten tu nikto nespomenul
suhlasim, obrazok sa vola frost osobne pochybujem ze to bude Diablo...
Blizzard je v poslednom case prilis komercny nez aby nahodou robil dalsiu hru ked zlata bana je stale plna ... to a im nepodoba