ESET SMART SECURITY-PROBLEM!!!
ESET SMART SECURITY-PROBLEM!!!
CAute....prosim vas velmi surne poradte mi s ESS.....nepouzivam Fix ale v nastaveniach som nastavoval 3 servery a aj spravne heslo a pise ze virusova databaza neni aktualizovana a ked ju cem aktualizovat tak nejde...neviete preco to robi?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: ESET SMART SECURITY-PROBLEM!!!
máš originál ESS? Alebo si našiel meno a heslo niekde na nete?Enter62 napísal:CAute....prosim vas velmi surne poradte mi s ESS.....nepouzivam Fix ale v nastaveniach som nastavoval 3 servery a aj spravne heslo a pise ze virusova databaza neni aktualizovana a ked ju cem aktualizovat tak nejde...neviete preco to robi?
nie ja som ziadne meno a heslo nenasiel na nete proste som si zadal svoje vlastne...ako na ICQ abo tak...
//autoeditácia príspevku ( 25 Jun 2008, 14:59 )
ako ja som to stahoval z jedneho fora lebo proste tam bola veriza ktoru ja potrebujem z NODU mi seka PC.....toto je genialne ale neviem preco toto robi......pyta odo mna heslo ktore som pri registracii alebo kupe no ja po registracii zadal a zadavam ho a nechce ho zobrat.....fix nemam len tie 3 serveri....a nevie sa na nich pripojit ale na jeden by sa aj dalo ale nvm v com je problem..nejde mi aktualizovat a davam spravne meno a heslo....mam dat v nastaveniach standartne alebo co....prosim ta velmi porad mi...
//autoeditácia príspevku ( 25 Jun 2008, 14:59 )
ako ja som to stahoval z jedneho fora lebo proste tam bola veriza ktoru ja potrebujem z NODU mi seka PC.....toto je genialne ale neviem preco toto robi......pyta odo mna heslo ktore som pri registracii alebo kupe no ja po registracii zadal a zadavam ho a nechce ho zobrat.....fix nemam len tie 3 serveri....a nevie sa na nich pripojit ale na jeden by sa aj dalo ale nvm v com je problem..nejde mi aktualizovat a davam spravne meno a heslo....mam dat v nastaveniach standartne alebo co....prosim ta velmi porad mi...
aj som si to nekupil ale nainstaloval a tam sa ma pytalo na meno a hslo tak som to dal...isnatloval som to z jedneho fora.....ale dal som si FIX a trebalo restartnut pc tak somrestartol a zatial ESS ide dobre....ale stale tam mam tie servery pre aktualizaciu..mam si ich nechat???alebo co mam robit????ani neviem kde ten fix je lebo mi ho neukazuje ale instaloval som ho