ESET SMART SECURITY-PROBLEM!!!

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Enter62
Amateur
Amateur

ESET SMART SECURITY-PROBLEM!!!

Príspevok od používateľa Enter62 »

CAute....prosim vas velmi surne poradte mi s ESS.....nepouzivam Fix ale v nastaveniach som nastavoval 3 servery a aj spravne heslo a pise ze virusova databaza neni aktualizovana a ked ju cem aktualizovat tak nejde...neviete preco to robi?
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: ESET SMART SECURITY-PROBLEM!!!

Príspevok od používateľa Soviet »

Enter62 napísal:CAute....prosim vas velmi surne poradte mi s ESS.....nepouzivam Fix ale v nastaveniach som nastavoval 3 servery a aj spravne heslo a pise ze virusova databaza neni aktualizovana a ked ju cem aktualizovat tak nejde...neviete preco to robi?
máš originál ESS? Alebo si našiel meno a heslo niekde na nete? :) Ak si našiel na nete tak to ani neskúšaj..
Enter62
Amateur
Amateur

nie ja som ziadne meno a heslo nenasiel na nete proste som si zadal svoje vlastne...ako na ICQ abo tak...

//autoeditácia príspevku ( 25 Jun 2008, 14:59 )
ako ja som to stahoval z jedneho fora lebo proste tam bola veriza ktoru ja potrebujem z NODU mi seka PC.....toto je genialne ale neviem preco toto robi......pyta odo mna heslo ktore som pri registracii alebo kupe no ja po registracii zadal a zadavam ho a nechce ho zobrat.....fix nemam len tie 3 serveri....a nevie sa na nich pripojit ale na jeden by sa aj dalo ale nvm v com je problem..nejde mi aktualizovat a davam spravne meno a heslo....mam dat v nastaveniach standartne alebo co....prosim ta velmi porad mi...
blazer
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

to heslo si nemozes len tak vymyslet, ked si kupis original dostanes ho k tomu :)

//tak sa spytaj na tom fore odkial to mas, tu nebude vela ludi ochotnych ti pomahat s warezom
Enter62
Amateur
Amateur

aj som si to nekupil ale nainstaloval a tam sa ma pytalo na meno a hslo tak som to dal...isnatloval som to z jedneho fora.....ale dal som si FIX a trebalo restartnut pc tak somrestartol a zatial ESS ide dobre....ale stale tam mam tie servery pre aktualizaciu..mam si ich nechat???alebo co mam robit????ani neviem kde ten fix je lebo mi ho neukazuje ale instaloval som ho
Thovt
Star
Star

Príspevok od používateľa Thovt »

tie tri servery uz urcite neponukaju aktualizaciu a preto ti to ani nejde
ess je fakt dobry a oplati sa ho kupit
ak sa chces presvedcit, potom si stiahni normalnu trial verziu a mas mesiac an to aby si to vyskusal a bez problemov s aktualizaciami
Napísať odpoveď