sebci napísal:už mame len tu druhu sieru kde bolo dodané tiež menšie turbo ktora da tych 220
sebci napísal:už máme len ten druhý kombik a ten má starý otec tam je neupravovaný motor ktorý dá 200 (tachometrových)
no tak ako to je.. sa mi zda, ze sa zamotavas do svojich vlastnych lzi
//Shark NX: odhalili sme sebciho, pri jeho chvilkovom zavahani, ked uz nevedel co pisal predtym a co pise teraz a chudak, no.. neuniesol to
ja som išla s otcom do písku pri českých budejoviciach bočnými cestami, ja som išla asi tak 130 km/h, mercedes vito okolo 90 kw(neviem to už presne),on v tedy išiel asi tak o 10 viac. na tom aute to ani nebolo moc poznať.no keby som išla na našom opel-i tak to by som nebola taká kludná
sebci napísal:omfg... mam v pecku (zmazaný prispevok)
aj my teba moj... rozpravkara tu fakt netreba... ale mozno o taky mesiac uspejem s tym,ze moja carisma co ma papierovych 185, ale kedze ma 11 rokov tak s nou radsej viac ako 170 nejdem tak tu zacnem tvrdit ze si to s nou rubem 250 a policajti s S4 audinou sa na mna nechytaju lebo som si v aute prdol a mam ch4 pohon namiesto nitra vies.... kokos uz sa zobud
najviac sa mi paci, ze ta uzasna sierra pre istotu zhorela aj s garazou, asi aby uchranila vyrobne tajomstvo a mozno to boli taki experti, ze ten slimak velky ako hlava tlacil to auto 250 do kopca a doma ho na supu vypli, lebo sak to malo automaticky senzor chladenia, ktory prave vtedy zlyhal
No ked sa bavime o lietadlach tak ja mam topspeed okolo 200 km/h v z-226ke
Inak na zemi okolo 140.
//Fabo: ja ti zas zavidim tu Moravu
inak mas asi pravdu s tou 205kou, lebo tu maju v Kosickom aeroklube ze? 226ka tam nejaky cas stavala, ale neviem, ci s nou niekto lietal.
BMW 325i ma v zaklade 2,5Litrovy 6 Valec o vykone 192k aj ten by ti vytiahol 240
Preto tie nazvy ze?? 318 je 1.8l, 330 je 3.0l Cize hovorit ze 325i a mal tam 4L V6