statusy icq 6

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
j.mihi
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

statusy icq 6

Príspevok od používateľa j.mihi »

Neviete mi niekto vysvetlit jak to vlastne je s tymi statusmi? Mam qip 2005(8020), predtym som mal icq6 a este predtym icq5.1. Problem je ten ze ti, to maju icq 6 nevidia moj status co tam mam teraz, ale ten co som tam mal volakedy predtym na icq 6. Chapete? Inak myslim ze ani ja nevidim statusy tych co maju icq6. A s icq5 vobec neviem jak to je.. Vyznate sa v tom prosim niekto? Co mam robit ak chcem aby videli ti s icq6 moj status, pripadne aby nevideli ten stary :? ?
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Chápeme. Jednoducho ICQ... :?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

ICQ 5.1 + starsie verzie, QIP, Miranda, Trillian atd... pouzivaju X-Statusy. ICQ vo verzii 6 prislo k zmene statusov, uz sa nepouziva X-Status, ale oznacuju to Mood (nalada) a kedze zdrojaky upravenej verzie protokolu neboli zverejnene, tak nikto nevie ako to funguje a co treba zmenit. Preto je ICQ 6 ako keby odrezane od sveta, vidia statusy len medzi sebou, ale u inych programov tusim uz len ikonku, avsak text k X-Statusu uz nie.

Hold smola, treba len dufat, ze sa to podari zlomit a pride k uprave. Ale za ten rok co je k dispozicii verzia 6 sa to nepodarilo, tak je otazne, ci sa to vobec podari.
Sagittarius
Guru
Guru

hojko: A ako často zvyknú meniť verzie, lebo 6-stka je tu už viac ako rok, síce nepredpokladám, že sa to novou verziou zlepšilo skôr naopak, ale tak informačne...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Sagittarius: Co konkretne mas na mysli??? Verzie coho???
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

na tento rok si podla mna zaumienili ze namiesto robenia novej verzie tento rok zakazu vsetky okrem ICQ6 :x :roll: aby nevyzerali ze nic nerobia
Sagittarius
Guru
Guru

hojko: Ako často zvyknú pripravovať nové verzie ICQ (5, 5.1, 6)...?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Sagittarius: Tak to netusim. V roku 2004 bola verzia 4.0, potom som o nejaky rok presiel na SIM, Trillian a Mirandu a niekedy v tom case vysla verzia 5.0, na to nasledne 5.1 a pred rokom to bola verzia 6.

Edit: http://en.wikipedia.org/wiki/ICQ
Sagittarius
Guru
Guru

hojko: Ďakujem. Myslel som, že budeš vedieť viac (ako v dobrom). A nechcelo sa mi hľadať na nete. Dúfam, že ďalšiu verziu sa im nepodarí spraviť tak, že sa nebude dať spojiť so žiadnym iným messengerom, resp. ICQ sa nebude dať použiť v inej aplikácii.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Sagittarius: Tu ani tak nejde o novu verziu, ide o zmenu protokolu. Staci, aby spravili nejaku zmenu, ktora sa uz par krat stala a napriklad z ICQ na Mirandu a opacne nechodili spravy. To iste sa moze stat hocikedy, mozu odstrihnut alternativnych klientov...
Sagittarius
Guru
Guru

Tak nakoniec nám nezostane nič iné, len používať iné messengery...
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Nakoniec nam neostane nic ine ako pouzivat ICQ... :|
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

marian152 napísal:aj tak bude vzdy ICQ vo vyhode, lebo stale je viac ludi, ktori sa do pocitacov nevyznaju tak aby si vedeli nainstalovat nieco ine....resp. by o tom inom najskor museli vediet. Najme zenske pohlavie ma problem s novymi vecami, tak pocitam ze vsetky baby by ostali pri ICQ
To sa teda mylis, v mojom zozname zo skupiny ludi s ktorymi komunikujem tak vacsina "zenskeho pohlavia" ma QIP :wink:
Sagittarius
Guru
Guru

marian152 napísal:aj tak bude vzdy ICQ vo vyhode, lebo stale je viac ludi, ktori sa do pocitacov nevyznaju tak aby si vedeli nainstalovat nieco ine....resp. by o tom inom najskor museli vediet. Najme zenske pohlavie ma problem s novymi vecami, tak pocitam ze vsetky baby by ostali pri ICQ
alebo väčšina ženského pohlavia prestane používať ICQ úplne a začne používať na všetku komunikáciu azet/pokec :?
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

QIP je uzivatelsky velmi prijemny program a povedal by som, ze na obsluhu este kusa jednoduchsi ako ICQ takze akykolvek amater by s nim nemal mat problemy. A okrem toho ICQ nieje zas az take oblubne. MOzno na Slovensku a Cesku. Ale inde frci vo velkom jabber/MSN
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

pouzivam Pidgin a je zaujimave, ze vidim statusy ludi, co maju ICQ6 a Pidgin...z QIP-u vidim len par ludom...a kamaratke, ktorej stale funguje 5.1 tej nevidim vobec...
ked som pouzival QIP tak som statusy, niektorych ludi na ICQ6 videl, inych nie..z Mirandy ani jednemu...
maju v tom zmatky :)

btw...marianneviemkolko: ta kamaratka povedala, ze ked ju to bude nutit prejst na ICQ6 tak ani bohovi a ze prechadza na QIP :wink: zrejme mas pomyleny nazor o zenach..
Napísať odpoveď