statusy icq 6
statusy icq 6
Neviete mi niekto vysvetlit jak to vlastne je s tymi statusmi? Mam qip 2005(8020), predtym som mal icq6 a este predtym icq5.1. Problem je ten ze ti, to maju icq 6 nevidia moj status co tam mam teraz, ale ten co som tam mal volakedy predtym na icq 6. Chapete? Inak myslim ze ani ja nevidim statusy tych co maju icq6. A s icq5 vobec neviem jak to je.. Vyznate sa v tom prosim niekto? Co mam robit ak chcem aby videli ti s icq6 moj status, pripadne aby nevideli ten stary
?
-
Sagittarius
Guru
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
ICQ 5.1 + starsie verzie, QIP, Miranda, Trillian atd... pouzivaju X-Statusy. ICQ vo verzii 6 prislo k zmene statusov, uz sa nepouziva X-Status, ale oznacuju to Mood (nalada) a kedze zdrojaky upravenej verzie protokolu neboli zverejnene, tak nikto nevie ako to funguje a co treba zmenit. Preto je ICQ 6 ako keby odrezane od sveta, vidia statusy len medzi sebou, ale u inych programov tusim uz len ikonku, avsak text k X-Statusu uz nie.
Hold smola, treba len dufat, ze sa to podari zlomit a pride k uprave. Ale za ten rok co je k dispozicii verzia 6 sa to nepodarilo, tak je otazne, ci sa to vobec podari.
Hold smola, treba len dufat, ze sa to podari zlomit a pride k uprave. Ale za ten rok co je k dispozicii verzia 6 sa to nepodarilo, tak je otazne, ci sa to vobec podari.
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
-
hojko
Site Admin
Sagittarius: Tak to netusim. V roku 2004 bola verzia 4.0, potom som o nejaky rok presiel na SIM, Trillian a Mirandu a niekedy v tom case vysla verzia 5.0, na to nasledne 5.1 a pred rokom to bola verzia 6.
Edit: http://en.wikipedia.org/wiki/ICQ
Edit: http://en.wikipedia.org/wiki/ICQ
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
-
mfp
Medium Star
To sa teda mylis, v mojom zozname zo skupiny ludi s ktorymi komunikujem tak vacsina "zenskeho pohlavia" ma QIPmarian152 napísal:aj tak bude vzdy ICQ vo vyhode, lebo stale je viac ludi, ktori sa do pocitacov nevyznaju tak aby si vedeli nainstalovat nieco ine....resp. by o tom inom najskor museli vediet. Najme zenske pohlavie ma problem s novymi vecami, tak pocitam ze vsetky baby by ostali pri ICQ
-
Sagittarius
Guru
alebo väčšina ženského pohlavia prestane používať ICQ úplne a začne používať na všetku komunikáciu azet/pokecmarian152 napísal:aj tak bude vzdy ICQ vo vyhode, lebo stale je viac ludi, ktori sa do pocitacov nevyznaju tak aby si vedeli nainstalovat nieco ine....resp. by o tom inom najskor museli vediet. Najme zenske pohlavie ma problem s novymi vecami, tak pocitam ze vsetky baby by ostali pri ICQ
pouzivam Pidgin a je zaujimave, ze vidim statusy ludi, co maju ICQ6 a Pidgin...z QIP-u vidim len par ludom...a kamaratke, ktorej stale funguje 5.1 tej nevidim vobec...
ked som pouzival QIP tak som statusy, niektorych ludi na ICQ6 videl, inych nie..z Mirandy ani jednemu...
maju v tom zmatky
btw...marianneviemkolko: ta kamaratka povedala, ze ked ju to bude nutit prejst na ICQ6 tak ani bohovi a ze prechadza na QIP
zrejme mas pomyleny nazor o zenach..
ked som pouzival QIP tak som statusy, niektorych ludi na ICQ6 videl, inych nie..z Mirandy ani jednemu...
maju v tom zmatky
btw...marianneviemkolko: ta kamaratka povedala, ze ked ju to bude nutit prejst na ICQ6 tak ani bohovi a ze prechadza na QIP