Ale ved Jens Lehmann, dost biedna chytal, oba goly take ze no no a potom ten priamy co ledva vytlacilDrago napísal:Vcera postupili nezasluzene
EURO 2008
No podla mna je Lehmann stara ziarliva troska, ktora sa co sa pamatam marne snazila vytlacit Kahna z postu jednotky a ze je slaby dokazuje fakt, ze sa mu to nepodarilo ani na pol roka, navyse furt robi neuveritelne kiksy.Retne napísal:Ale ved Jens Lehmann, dost biedna chytal, oba goly take ze no no a potom ten priamy co ledva vytlacilurcite nezasluzene to nebolo!
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Spanieli zasluzene, boli lepsi, budem im drzat palce vo Finale, uz dlho nic nevyhrali.
//autoeditácia príspevku ( 26 Jun 2008, 22:27 )
celkovo tvoje prispevky v tejto teme su prinajmensom ... eh .... zaujimave
//autoeditácia príspevku ( 26 Jun 2008, 22:27 )
Dobry odhadbeli napísal:neska postupi rusko podla mna celkom urcite vyhra nad spanielskom asi 3:0
-
Sagittarius
Guru
No Rusom ocividne spanielsky styl nejak nesedi a pricinu by som hladal v dlhom drzani lopty Spanielov co zrejme sposobilo ze Rusi stratili ako keby chut do hry a ked tu loptu ziskali tak chceli akciu zalozit velmi rychlo co malo za nasledok okamzitu stratu lopty cim sa ta nechut do hry este viac zhorsila, a to nehovoriac po tom inkasovani prveho golu.
Kazdopadne postup Spanielov zasluzeny (finale by mohli vyhrat nech uz konecne nieco dosiahnu), ale Rusko patrilo svojov predvedenou hrou s vinimkou tochto zapasu k ozdobam sampionatu a uz teraz som zvedavi ci podobny vykon zopakuju v kvalifikacii na MS
Kazdopadne postup Spanielov zasluzeny (finale by mohli vyhrat nech uz konecne nieco dosiahnu), ale Rusko patrilo svojov predvedenou hrou s vinimkou tochto zapasu k ozdobam sampionatu a uz teraz som zvedavi ci podobny vykon zopakuju v kvalifikacii na MS
-
krija
VIP
tak vediet tu mizernu statistiku vzajomnych zapasov pred zapasom tak by som si na rusov nevsadil. z 9 (aj s dnesnym) 8x rusi prehrali. nejak to na nich nevedia
.
///hojko, asi mas namysli, tento moj: http://www.hojko.com/post911591.html#911591 (villa a silva- rozdiel trosku)
///hojko, asi mas namysli, tento moj: http://www.hojko.com/post911591.html#911591 (villa a silva- rozdiel trosku)
-
jason007x
Light Professional
Jaj ludia ze jaky som tiperjason007x napísal:Prial by som si finále Španielsko - Holandsko, ale kedze take nemoze byt, pretoze sa v nom stretnu najlepsie teamy zo skupin A/B - C/D, tipujem Nemecko - Španielsko, a titul pre Španielsko (27.mája 2008)
-
last_knight
Light Professional
-
t0m4s3
Admin
Futbal sa hra odkedy na sance a na to kto co zahra?Maki napísal:spanieli vyhrali zasluzene po 3 krasnych goloch... juj radost pozerat - spravili mi radost....ale aj tak myslim,ze vyhraju nemci.... maju nehorazne vela stastia na tomto sampionate... proti portugalcom vpodstate nezahrali nic... 3 sance, 3 stastne goly...neznasam ich chrapunov...