Rozhodovanie tak trosku inak o notebooku

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Lord ANAKIN
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Rozhodovanie tak trosku inak o notebooku

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

Cawte , takze mam maznos sa dostat k par notebookom za zaujimave ceny, su to bazarove notebooky a preto sa neviem rozhodnut ci sa mi to oplati alebo neoplati kupit .... mometalne by sa mi mal dostat model :
NTB FujitsuSiemens Lifebook S-6010 Pentium M 1000MHz / 512MB SDRAM / 30GB HDD / baterka-VD / DVD-ROM / 13.3TFT ze cenu cca 6500sk a neviem ci sa mi ho pri dnesnych cenach oplati nechat alebo skusit este zarobit peniaze a kupit nieco ine ... lebo zas je to subnotebook co by mohlo byt super na cestovanie ...
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

...co by mohlo a nemusi...
Za tu cenu (cca +- mozno pozhanas aj nieco ine... lepsi HDD, baterka...). Povedz si ci to vobec potrebujes? :) Osobne by som do bazaroveho FS notebooku neisiel.
Lord ANAKIN
Professional
Professional

- no v podstate potrebujem prenosne zariadenie v ktorom si mozem uchovavat svoje dokumenty , nejake tie filmy na cestu domov vo vlaku s tym ze na konci prazdnin by som chcel zriesit nejaky mobilny net len som nejako nezistil co ma ten notas wifi ale asi nie ....
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Uz za nejakych 11-12 tisic sa daju zohnat omnoho lepsie a hlavne nove notebooky, avsak s 15,4" displejmi.
Cize ja by som ti bazarovy neodporucal, pretoze hned ako ho kupis, tak budes musiet kupit novu baterku, co nie je lacna zalezitost.
Lord ANAKIN
Professional
Professional

viem po com idu nove notasy ale v podstate je to subnotebook cize na prenasanie by mal byt lepsi ako 15,4 a aj vahu by mal mat lepsiu a rozdiel 5000sk je dost by som povedal ... no neviem ... lebo v podstate mojej predstave notebooku by vyhovoval nejaky za 30 tisic ale tolko budem mat mozno po prazdninach a uvidim dnes sa mi ma dostat do ruk ze si ho testnem ...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ja som si zohnal z Ebayu IBM Compaq EVO N410c, dal som zan 100 libier (cca 3900SK), je to 1.2 P3 so SpeedStepom, 512MB Ram, 30GB HDD, ATI Rage 16Mb, 12'' LCD 1024*768 a velka spokojnost. Sice som potom z HongKongu dokupil baterku za 20 libier, ale podla mna to bola furt vyhodna skupa. Skus Ebay...
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

hmm..ved ten nový asus eee či jaky sotji novy 10 litrov a je maličky..ale ked to potrebuješ len na to čo si napisal tak čo tak si kupiť iPod touch..heh...
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

iPrd Tač nie, to je trapnost a nie pocitac. Asus Eee je velmi dobra volba, je to skutocne male, prenosne a stoji do 10tis.

Ak by si chcel ten FS, ktory si pisal, zniz cenu na max. 4tis. ak by to slo. Ked je to odruky, je velka pravdepodobnost, ze bude treba novu bateriu, rataj s investiciou 2-3tis.

Je otazne, ci sa oplati kupit tak stary book za 6,5tis. kedze za 13tis mas masinu s daleko lepsou konfiguraciou, i ked tych 6,5t navyse nemusi byt lahke zohnat.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

za 6500 by som sa po nom ani neobzrel. to sa podla mna absolutne neoplati. ked to potrebujes ako mobilne zariadenie, tak je potrebne este kupit baterku. NB z druhej ruky bude mat baterku skoro urcite nepouzitelnu. takze by ta to vyslo cca 9k. a dat 9k za NB z druhej ruky s tymi parametrami je podla mna nezmysel. ja keby som si mal kupovat NB na cesty, tak by som bral asi msi wind
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Makovnik napísal:iPrd Tač nie, to je trapnost a nie pocitac. Asus Eee je velmi dobra volba, je to skutocne male, prenosne a stoji do 10tis.
Hlavne to pozeranie filmov jedna radost :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

pryja napísal:Hlavne to pozeranie filmov jedna radost :D
Nie, to bude urcite lepsie na ipod touch. Zena :roll:
Napísať odpoveď