Rozhodovanie tak trosku inak o notebooku
-
Lord ANAKIN
Professional
Rozhodovanie tak trosku inak o notebooku
Cawte , takze mam maznos sa dostat k par notebookom za zaujimave ceny, su to bazarove notebooky a preto sa neviem rozhodnut ci sa mi to oplati alebo neoplati kupit .... mometalne by sa mi mal dostat model :
NTB FujitsuSiemens Lifebook S-6010 Pentium M 1000MHz / 512MB SDRAM / 30GB HDD / baterka-VD / DVD-ROM / 13.3TFT ze cenu cca 6500sk a neviem ci sa mi ho pri dnesnych cenach oplati nechat alebo skusit este zarobit peniaze a kupit nieco ine ... lebo zas je to subnotebook co by mohlo byt super na cestovanie ...
NTB FujitsuSiemens Lifebook S-6010 Pentium M 1000MHz / 512MB SDRAM / 30GB HDD / baterka-VD / DVD-ROM / 13.3TFT ze cenu cca 6500sk a neviem ci sa mi ho pri dnesnych cenach oplati nechat alebo skusit este zarobit peniaze a kupit nieco ine ... lebo zas je to subnotebook co by mohlo byt super na cestovanie ...
-
Lord ANAKIN
Professional
-
Lord ANAKIN
Professional
viem po com idu nove notasy ale v podstate je to subnotebook cize na prenasanie by mal byt lepsi ako 15,4 a aj vahu by mal mat lepsiu a rozdiel 5000sk je dost by som povedal ... no neviem ... lebo v podstate mojej predstave notebooku by vyhovoval nejaky za 30 tisic ale tolko budem mat mozno po prazdninach a uvidim dnes sa mi ma dostat do ruk ze si ho testnem ...
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
-
Makovnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
iPrd Tač nie, to je trapnost a nie pocitac. Asus Eee je velmi dobra volba, je to skutocne male, prenosne a stoji do 10tis.
Ak by si chcel ten FS, ktory si pisal, zniz cenu na max. 4tis. ak by to slo. Ked je to odruky, je velka pravdepodobnost, ze bude treba novu bateriu, rataj s investiciou 2-3tis.
Je otazne, ci sa oplati kupit tak stary book za 6,5tis. kedze za 13tis mas masinu s daleko lepsou konfiguraciou, i ked tych 6,5t navyse nemusi byt lahke zohnat.
Ak by si chcel ten FS, ktory si pisal, zniz cenu na max. 4tis. ak by to slo. Ked je to odruky, je velka pravdepodobnost, ze bude treba novu bateriu, rataj s investiciou 2-3tis.
Je otazne, ci sa oplati kupit tak stary book za 6,5tis. kedze za 13tis mas masinu s daleko lepsou konfiguraciou, i ked tych 6,5t navyse nemusi byt lahke zohnat.
za 6500 by som sa po nom ani neobzrel. to sa podla mna absolutne neoplati. ked to potrebujes ako mobilne zariadenie, tak je potrebne este kupit baterku. NB z druhej ruky bude mat baterku skoro urcite nepouzitelnu. takze by ta to vyslo cca 9k. a dat 9k za NB z druhej ruky s tymi parametrami je podla mna nezmysel. ja keby som si mal kupovat NB na cesty, tak by som bral asi msi wind