pekna predvadzacka toto sa mi paci viac ako Crysis...
inak dost mi to pripomina Vietcong... nj.. ze to neni finalna verzia mi bolo jasne hned na zaciatku, kde im to nacitavalo pekne dlho...
ten moderator to tam pekne udrziaval zive
Šu-Do napísal:pekna predvadzacka toto sa mi paci viac ako Crysis...
inak dost mi to pripomina Vietcong... nj.. ze to neni finalna verzia mi bolo jasne hned na zaciatku, kde im to nacitavalo pekne dlho...
ten moderator to tam pekne udrziaval zive
jj on to uplne prezival a ako sa smial ked im to padlo ... ale este ze povedal ze to neni finalne
Hra bude vydána pro platformy PC, PlayStation-3 a XBox-360.
Hra by měla mít velmi dobrou hratelnost ve vyšším nastavení i na počítačích patřících do tzv. "mainstreamu", přičemž vícejádrový procesor bude výhodou vzhledem k optimalizaci pro samostatnou činnost jednotlivých jader cpu. Clint Hocking (vývojový ředitel) uvedl, že hra pojede na rychlém jednojádrovém procesoru a kvalitní DX9 grafické kartě
Doporučené hardwarové požadavky Far Cry 2 působí dojmem, že budou obdobné jako u Crysis.
Vysoké požadavky
CPU: E6600 Core 2 Duo
Graphics: Nvidia 8800GTS
RAM: 2GB
Hard Drive Space: 6-8GB
Optical Drive: DVD Drive
Minimální požadavky
CPU: Athlon 64 3000+/Intel 2.8ghz
Graphics: Nvidia 6600 or ATI X1600 - Shader Model 2.0
RAM: 1GB
Hard Drive Space: 6-8GB
Optical Drive: DVD Drive
Doporučené požadavky
CPU: Dual-Core CPU (Athlon X2 / Pentium D / Core 2 Duo)
Graphics: Nvidia 7800GT or ATI X1800XL Pro (SM 3.0)
RAM: 2GB
jedna vec co ma uz teraz sere je ked som videl na tych videach ako ked ho trafia si vytahuje gulku z ruky a ked to spravil 3x po sebe mi to prislo uz divne
MP4-23 napísal:jedna vec co ma uz teraz sere je ked som videl na tych videach ako ked ho trafia si vytahuje gulku z ruky a ked to spravil 3x po sebe mi to prislo uz divne
po 5 hodinovej hre, si to uz ani nevsimnes proste samozrejmost
Tie oficialne HW naroky nestoja za nic, ved ak tam ako odporucanu kartu uvedu 8600GTS alebo nieco podobne, tak to inak ako marketingovy tah brat nemozem, pretoze neverim tomu, ze na tej karte to bude prijatelne hratelne na aspon pri normalnych detailoch a efektoch.
jupi hardwarove naroky su super. Takze moja PC zostava: AMD ATHLON 64 X2 4800+, 2x1GB DDR2 800MHz, MSI 8800GT 512MB. Co hovorite?? Budem to hrat v rozliseni 1024x768 na maximalnych detailov. Uz sa tesim na tuto brutalnu hru.
James13579 napísal:jupi hardwarove naroky su super. Takze moja PC zostava: AMD ATHLON 64 X2 4800+, 2x1GB DDR2 800MHz, MSI 8800GT 512MB. Co hovorite?? Budem to hrat v rozliseni 1024x768 na maximalnych detailov. Uz sa tesim na tuto brutalnu hru.
pochybujem ze to budes mat na max. detailoch hratelne...holt nechaj sa prekvapit ale moc by som neveril na taketo tahy od Ubi.
- teraz sa zacne X ludi pytat ci im to pojde a ako im to pojde...