Autobusová "mánia"

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

Možno niektorý Košičania vedia ako to bolo v bývalom "cigánskom exprese". Linka číslo 11. Aj keď osobne som v živote nešiel na L11 ale smrad, bordel, dokonca aj oblečenie a vložky! No šoférom som nezávidel. Teraz tam tiež chodí L11 ale od Námestia osloboditeľov - SOU Dopravné - Lunik 9. V autobuse sedia piati ľudia. :lol: Namiesto pôvodnej 11-tky, dali 10-tku. Madridská - Mikoviního.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

chech vidim ze aj take prostriedky ako ikarusy maju svojich fanusikov ... podla mna sice fajn ze jazda v nich bola adrenalin, ale casto to dopadalo fatalnymi meskaniami (( ked sa napr na ikaruse roztrtkal kardan :-P )) ...

... inak okolo autobusov som si svoje odbehal uz zamlada ... kedze dedo bol autobusar, jazdil som s nim kazdy den ked som tam bol na prazdniach kade tade ... inak kazdy poriadny kus techniky je pekna podivana, preto neriesim ci je to bus, vlak, metro, lietadlo hocico ...

... btw.: jazda uz raz spominanymi solarismy moze byt tak isto, obcas viac adrenalinova ako ikarusom, kedze rady horia :-) ... neviem, solaris je solaris, je to polske, moc tomu neverim, predsa len vysoke myto v spolupraci s ivecom je lepsia volba, ked uz nieje poruke nejake spickove vôlvo, mercedes a podobne :-) ...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

marian152 napísal:teplo
vela ludi
nepohodlne sedadla
absencia zachoda
absencia kupelne
niektorym byva dokonca zle
nemoznost prejst sa
velmi mala sanca ze na vas bude z okienka fukat
stoji pri kazdom strome
v dnesnej dobe sa k tomu pripajaju aj nekonecne zapchy v mestach

...len niekolko z nevyhod cestovania busom
ty vzdy na vsetko piujes nic ti neni dobre,

k teme: busi su v pohode hlavne stare karosy par krat som isiel aj na ikaruse, zvuk to bolo teda tech-no
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

nordkapp_pb napísal:neviem, solaris je solaris, je to polske, moc tomu neverim, predsa len vysoke myto v spolupraci s ivecom je lepsia volba, ked uz nieje poruke nejake spickove vôlvo, mercedes a podobne :-) ...
No a čo že Solarisy sú poľské? Keď raz niečo stojí za hovno, je to jedno či je to z Japonska alebo Ugandy. :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

to je sice pravda alfonz, ale pozri sa na tradiciu polskych samochodow .. nespomeniem si ako sa vola ta ich znacka, ale je to nieco ako TAZ .. cize celkom bieda, hoci si to nevieme vynachvalit ... vsetky auta rovnake, vsetky autobusy rovnake, iba ina farba ... samozrejmä ze sucasne solarisy su na vyssej urovni ako tie niekdajsie made in poland busy, ale podla mna to nedosahuje kvalit korporacie napr. irisbus :-) ...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

in your world napísal:Ja rada cestujem busom, hlavne na dlhšie vzdialenosti. :D
Pred dvoma-troma týždňami som šiel busom z Londýna do Bratislavy. 26 hodín. V Bratislave som sa nevedel postaviť zo sedadla, a to sme prestávky mali každé 4 hodiny. Buď si sadomasochystka alebo nenormálna. Jednoznačne vlak alebo lietadlo.
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

erytrocyt napísal:Pred dvoma-troma týždňami som šiel busom z Londýna do Bratislavy. 26 hodín. V Bratislave som sa nevedel postaviť zo sedadla, a to sme prestávky mali každé 4 hodiny. Buď si sadomasochystka alebo nenormálna. Jednoznačne vlak alebo lietadlo.
spoluziaci pred 2-oma tyzdnami isli autobusom na plavecky do Spanielska 33 hodin a vysoko ocenovali tuto jazdu...u viacerych sa prejavila fobia z autobusov :P
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Violator, ja som ti zabudol dodať, že som bol tak doebaný z tej jazdy, že som to na Hlavnú stanicu nezvládal. Tak som do KE šiel zasa autobusom. 7,5 hodiny. Autobusy sú choré...
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

erytrocyt napísal:Pred dvoma-troma týždňami som šiel busom z Londýna do Bratislavy. 26 hodín. V Bratislave som sa nevedel postaviť zo sedadla, a to sme prestávky mali každé 4 hodiny. Buď si sadomasochystka alebo nenormálna. Jednoznačne vlak alebo lietadlo.
nemyslela som až také dlhé trasy,ja som s maminou chodila k babke do čiech busom, také 4 hod.tak akurát.bavilo ma pozorovať krajinu. nie som sadomasochysta :(
mimochodom aj ja mám radšej vlak,je tam viac miesta,teda ak sa máš kam posadiť
violator
Star
Star

erytrocyt napísal:Violator, ja som ti zabudol dodať, že som bol tak doebaný z tej jazdy, že som to na Hlavnú stanicu nezvládal. Tak som do KE šiel zasa autobusom. 7,5 hodiny. Autobusy sú choré...
preto preferujem najma vlaky, mam starych rodicov byvalych zelezniciarov a milujem trasu Kostiviarska-Turček :oops:
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

samozrejme, ja som verny i-MHDak (imhd.sk)
ikarus powa, neviem preco pixujete na ikarusy, ved to su asi najlepsie stroje co tu kedy boli :wink: osikat tie TUDOMY, Solarisy HORINO, roztrepane karosy, myslim ze v lete je najlepsie v ik280 ktory ma stare velke okna, take co sa trasu :D sak v solarbudare sa neda zit..karosa uz ani nevravim, ked vystupim z 15ky na furci..blee
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Na 32 skôr privítam Solaris, ako starý rozheganý Ikarus. Pokiaľ ten s tým rachotom vyjde na Furču po Sečovskej... keď si do takého niečoho sadneš, je to ako pokus o samovraždu
violator napísal:preto preferujem najma vlaky, mam starych rodicov byvalych zelezniciarov a milujem trasu Kostiviarska-Turček :oops:
A čo by si povedal na Brezno-Jesenské? :)
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

no ja mam najradsej ikarus na 18tke dole furcou,alebo ked ma zalohu namiesto trolejbusov
omen
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa omen »

Ikarus 4ever ! ! ! :smt003
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

erytrocyt: budar robi daleko vacsi hluk ako ik, len si to nikto neuvedomuje, skus sa postavit vonku ku solarisu a k ikarusu...ako otrasne prdia hore amfikom (4 example), to ze je vo vnutri IK hluk, je kvoli tomu ze motor je pod strednou castou ;)
ad: nevravim ze IK su najlepsie busy na svete, ale snazim sa kvalitne poukazat nato ze solarisy su este horsie :D
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
violator
Star
Star

erytrocyt napísal:Na 32 skôr privítam Solaris, ako starý rozheganý Ikarus. Pokiaľ ten s tým rachotom vyjde na Furču po Sečovskej... keď si do takého niečoho sadneš, je to ako pokus o samovraždu
A čo by si povedal na Brezno-Jesenské? :)
hmm ta moze byt fajn i ked som nou este nesiel, ale vyzera to dost zaujimavo :wink: a urcite by som vyskusal trat Brati-slava-Trencin-Kosice a spat! :D
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

violator napísal: a urcite by som vyskusal trat Brati-slava-Trencin-Kosice a spat! :D
a cestou pocuval Jara Filipa, vsak? :D:D
violator
Star
Star

Maki napísal:a cestou pocuval Jara Filipa, vsak? :D:D
+ sedel v jedalnom vozni :D :wink:
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

mno ja som mal vzdy najradsej Karosy, stare ci nove. Zdaju sa mi byt najlepsie vyriesene co sa miesta na sedeni aj na statie tyka. a ten zvuk motora ma uspava co je jedine co potrebujem pri ceste autobusom :)
+ pri SAD-karskych novych karosach lubim pocuvat zvuk turba ked sedim vzadu
Napísať odpoveď