Autobusová "mánia"
-
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Možno niektorý Košičania vedia ako to bolo v bývalom "cigánskom exprese". Linka číslo 11. Aj keď osobne som v živote nešiel na L11 ale smrad, bordel, dokonca aj oblečenie a vložky! No šoférom som nezávidel. Teraz tam tiež chodí L11 ale od Námestia osloboditeľov - SOU Dopravné - Lunik 9. V autobuse sedia piati ľudia.
Namiesto pôvodnej 11-tky, dali 10-tku. Madridská - Mikoviního.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
chech vidim ze aj take prostriedky ako ikarusy maju svojich fanusikov ... podla mna sice fajn ze jazda v nich bola adrenalin, ale casto to dopadalo fatalnymi meskaniami (( ked sa napr na ikaruse roztrtkal kardan
)) ...
... inak okolo autobusov som si svoje odbehal uz zamlada ... kedze dedo bol autobusar, jazdil som s nim kazdy den ked som tam bol na prazdniach kade tade ... inak kazdy poriadny kus techniky je pekna podivana, preto neriesim ci je to bus, vlak, metro, lietadlo hocico ...
... btw.: jazda uz raz spominanymi solarismy moze byt tak isto, obcas viac adrenalinova ako ikarusom, kedze rady horia
... neviem, solaris je solaris, je to polske, moc tomu neverim, predsa len vysoke myto v spolupraci s ivecom je lepsia volba, ked uz nieje poruke nejake spickove vôlvo, mercedes a podobne
...
... inak okolo autobusov som si svoje odbehal uz zamlada ... kedze dedo bol autobusar, jazdil som s nim kazdy den ked som tam bol na prazdniach kade tade ... inak kazdy poriadny kus techniky je pekna podivana, preto neriesim ci je to bus, vlak, metro, lietadlo hocico ...
... btw.: jazda uz raz spominanymi solarismy moze byt tak isto, obcas viac adrenalinova ako ikarusom, kedze rady horia
ty vzdy na vsetko piujes nic ti neni dobre,marian152 napísal:teplo
vela ludi
nepohodlne sedadla
absencia zachoda
absencia kupelne
niektorym byva dokonca zle
nemoznost prejst sa
velmi mala sanca ze na vas bude z okienka fukat
stoji pri kazdom strome
v dnesnej dobe sa k tomu pripajaju aj nekonecne zapchy v mestach
...len niekolko z nevyhod cestovania busom
k teme: busi su v pohode hlavne stare karosy par krat som isiel aj na ikaruse, zvuk to bolo teda tech-no
No a čo že Solarisy sú poľské? Keď raz niečo stojí za hovno, je to jedno či je to z Japonska alebo Ugandy.nordkapp_pb napísal:neviem, solaris je solaris, je to polske, moc tomu neverim, predsa len vysoke myto v spolupraci s ivecom je lepsia volba, ked uz nieje poruke nejake spickove vôlvo, mercedes a podobne...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
to je sice pravda alfonz, ale pozri sa na tradiciu polskych samochodow .. nespomeniem si ako sa vola ta ich znacka, ale je to nieco ako TAZ .. cize celkom bieda, hoci si to nevieme vynachvalit ... vsetky auta rovnake, vsetky autobusy rovnake, iba ina farba ... samozrejmä ze sucasne solarisy su na vyssej urovni ako tie niekdajsie made in poland busy, ale podla mna to nedosahuje kvalit korporacie napr. irisbus
...
-
erytrocyt
VIP
Pred dvoma-troma týždňami som šiel busom z Londýna do Bratislavy. 26 hodín. V Bratislave som sa nevedel postaviť zo sedadla, a to sme prestávky mali každé 4 hodiny. Buď si sadomasochystka alebo nenormálna. Jednoznačne vlak alebo lietadlo.in your world napísal:Ja rada cestujem busom, hlavne na dlhšie vzdialenosti.
spoluziaci pred 2-oma tyzdnami isli autobusom na plavecky do Spanielska 33 hodin a vysoko ocenovali tuto jazdu...u viacerych sa prejavila fobia z autobusoverytrocyt napísal:Pred dvoma-troma týždňami som šiel busom z Londýna do Bratislavy. 26 hodín. V Bratislave som sa nevedel postaviť zo sedadla, a to sme prestávky mali každé 4 hodiny. Buď si sadomasochystka alebo nenormálna. Jednoznačne vlak alebo lietadlo.
-
in your world
Light Star
nemyslela som až také dlhé trasy,ja som s maminou chodila k babke do čiech busom, také 4 hod.tak akurát.bavilo ma pozorovať krajinu. nie som sadomasochystaerytrocyt napísal:Pred dvoma-troma týždňami som šiel busom z Londýna do Bratislavy. 26 hodín. V Bratislave som sa nevedel postaviť zo sedadla, a to sme prestávky mali každé 4 hodiny. Buď si sadomasochystka alebo nenormálna. Jednoznačne vlak alebo lietadlo.
mimochodom aj ja mám radšej vlak,je tam viac miesta,teda ak sa máš kam posadiť
preto preferujem najma vlaky, mam starych rodicov byvalych zelezniciarov a milujem trasu Kostiviarska-Turčekerytrocyt napísal:Violator, ja som ti zabudol dodať, že som bol tak doebaný z tej jazdy, že som to na Hlavnú stanicu nezvládal. Tak som do KE šiel zasa autobusom. 7,5 hodiny. Autobusy sú choré...
samozrejme, ja som verny i-MHDak (imhd.sk)
ikarus powa, neviem preco pixujete na ikarusy, ved to su asi najlepsie stroje co tu kedy boli
osikat tie TUDOMY, Solarisy HORINO, roztrepane karosy, myslim ze v lete je najlepsie v ik280 ktory ma stare velke okna, take co sa trasu
sak v solarbudare sa neda zit..karosa uz ani nevravim, ked vystupim z 15ky na furci..blee
ikarus powa, neviem preco pixujete na ikarusy, ved to su asi najlepsie stroje co tu kedy boli
-
erytrocyt
VIP
Na 32 skôr privítam Solaris, ako starý rozheganý Ikarus. Pokiaľ ten s tým rachotom vyjde na Furču po Sečovskej... keď si do takého niečoho sadneš, je to ako pokus o samovraždu

A čo by si povedal na Brezno-Jesenské?violator napísal:preto preferujem najma vlaky, mam starych rodicov byvalych zelezniciarov a milujem trasu Kostiviarska-Turček
erytrocyt: budar robi daleko vacsi hluk ako ik, len si to nikto neuvedomuje, skus sa postavit vonku ku solarisu a k ikarusu...ako otrasne prdia hore amfikom (4 example), to ze je vo vnutri IK hluk, je kvoli tomu ze motor je pod strednou castou 
ad: nevravim ze IK su najlepsie busy na svete, ale snazim sa kvalitne poukazat nato ze solarisy su este horsie
ad: nevravim ze IK su najlepsie busy na svete, ale snazim sa kvalitne poukazat nato ze solarisy su este horsie
hmm ta moze byt fajn i ked som nou este nesiel, ale vyzera to dost zaujimavoerytrocyt napísal:Na 32 skôr privítam Solaris, ako starý rozheganý Ikarus. Pokiaľ ten s tým rachotom vyjde na Furču po Sečovskej... keď si do takého niečoho sadneš, je to ako pokus o samovraždu
A čo by si povedal na Brezno-Jesenské?